Nou stil de viata (247)
Raspunsuri - Pagina 4
puskin spune:
Zuzi, am uitat ca ai intrebat de garnitura. Poti face niste sparanghel invelit in bacon sau niste piure de broccoli si conopida (dar asta nu arata prea apetisant).
carina spune:
Zuzi: poti face:
1. roasted potatoes cu mustar dijon
2. risotto cu lamaie si parmezan
3. roasted sweet potatoes/ varza de brusseles/ sparanghel
4. cartofi umpluti cu ciuperci/ amestec de branza
5. timbale din cartofi, mere si camembert
6. gratin de cartofi si telina/ de cartofi/ de cartofi si conopida sau brocoli
Cam asta imi vine in cap acum. Dac iti face cu ochiul vreuna spune si iti spun cum se face.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
louisea spune:
Zuzi uite aici http://www.wisegeek.com/what-does-200-calories-look-like.htm
Garnitura: cartofi mici in coaja la cuptor cu o lingura de ulei de masline, cartofi copti si umpluti (sti cum se mai serveste la restaurante), sparanghel cum a zis Ruxi, varza de Bruxelles cu migdale si ardei iuti (gasisem o reteta intamplator prin revistele mele vechi din Ro si arata apetisant ), fasole pastai..
Ruxi lucrez (am unu din clienti cu un caz complicat ) si tre sa-mi mai scriu o scrisoare de intentie si un eseu ca vreau sa aplic la un program international despre Human Rights si tre sa mai si citesc cursuri la facultate pt sapt viitoare. Aaa si maine vine si sotul meu din delegatie deci tre sa ma ocup si de el
Tu?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
louisea spune:
Chiar cum zice Anda si un risotto ar fi bun Eventual cu sparanghel (evt. si ciuperci)
Si daca ramai tot la piure.. poti langa cartofi sa adaugi niste telina si morov. Iese tare delicios
Eu imi fac in seara piure da numa din telina si moroc
puskin spune:
Lou, eu vreau sa dorm si sa fac cate ceva prin casa, ca e cam haos . Si atat...poate ajung la patinoar.
louisea spune:
Ruxi te inteleg.. Si eu am facut zilele astea
Si eu as vrea sa ajung la patinoar am vazut sa s-a redeschis iar ala in oras. cam mic da merge
Apropos si la noi s-a anuntat ninsoare. Da vad ca se lasa asteptata
Mik spune:
Hclara, merci de aprecieri. Stiu, am ajuns sa nu ma creada nimeni ca am trei copiii nascuti si hraniti cu lapte. Si am ajuns sa ma imbrac cu hainele celui mare (aproape 11) si nu ma pot incalta cu basketii lui ca poarta cu 3 marimi mai mult.
Happy, daca tipul e psiholog poate face un studiu, ceva. Intreaba-l direct si daca nu-ti raspunde e clar.
louisea spune:
Mik ma alatur si eu celor zise de Claudia Am vazut pozele da uitasem sa te admir :) Micuta, subtirica, tinerica. Cate kg ai pus in sarcini? Le-ai dat usor si repede jos?
Zuzi am uitat sa te intreb. N-ai mancat nimic dupa ora 1? in afara de vin si fursecuri
Si 420 pe banda
Carmen unde esti? Tzuni?
Nu vorbeati de concurs de dim.?
Ps. piureul meu din telina si morcov (plus un pic de unt) a iesit delicios. L-am facut cu mixerul sa nu fie asa fin si sa se simta un pic legumene. Va recomand
roxana1974 spune:
ciao fetelor
Deci: pantofiori de sa mori
Gabi!!!! unde naiba comanzi papucei de la zappos in Romania ca si mor?! Eu nu stiam decat de USA, please, fie-ti mila de mine si zi-mi!
Anda, pisi, pe aveam batatura care e deja...maro, bashicile sunt in alta parte si nu am piesa de schimb
La mine in casa e cel mai tare haos, am ajuns tarziu si azi, desi nu am fost al sport, o sa fac maine Pilates. Am de randuit big time asa ca plec, poate revin maiincolo cu vesti. Ziceti daca va plac pantofii, io-s varza...
Roxa-boxa
Mik spune:
Lou, dupa al treilea copil aveam 56kg (in ultima sarcina am pus mai putin, in rest aveam +15 sau +17 ca am facut baietii mari tare). eram tratata de "vacuta".
Anul trecut aveam in jur de 51 si de cind sunt in Mexic am dat jos vreo 4-5.Da' nu sunt o referinta, in plus sunt minuscula, n-am nici macar 1,60cm.
Intrebare tot pentru tine : telina radacina sau tulpina ?