Nou stil de viata (247)
Raspunsuri - Pagina 2
Gabrielama spune:
Frumusei tare pantofii pe care i-ai postat, Ruxandra!! Mi-am comandat in ianuarie unii superbi, i-am cautat pe site sa-i vedeti, dar nu ii mai au.
O sa le fac o poza si o pun pe webshots!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
puskin spune:
Da, sunt super pantofiorii, mai ales ca eu am o problema cu rozul .
Pune pantofii pe care ti i-ai comandat sa ii vad .
louisea spune:
Yumi creveti
Eu mi-am cumparat din astia mai www.gugge.dk/madvarer/1-fisk/images/tigerrejer_250.jpg" target="_blank">mari ultima data.. Au mult mai mult gust fata de cei www.royalgreenland.com/multimedia/rejer_forsid_lille.jpg" target="_blank">micuti cum cumparam inainte.. Pretul e desigur si pe masura da´s
Gabi si marimea ti s-a potrivit de fiecare data?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Gabrielama spune:
Lou, da, mi se potrivesc intotdeauna, pentru ca stiu numerele.
Dar este simplu - daca in Romania porti 38, trebuie sa iti iei 8. Eu port 38,5 - evident ca aici nu imi gasesc niciodata cu jumatati de masura - si imi iau 8,5, care imi vin perfect. Daca alegeti un pantof foarte ascutit, va recomand sa-l luati cu 1/2 de numar mai mare.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
puskin spune:
Lou, eu ador crevetii insa din aia tiger gasesc greu si sunt al naibii de scumpi, de aia ma multumesc si cu aia mititei.
Gabriela, cam in cat timp primesti comenzile?
Tzuni spune:
Zambile, pantofi si creveti... Chipsuri, nu?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
louisea spune:
Gabi e fain atunci.. La mine variaza fff mult. Ultimii pantofi i-am luat marimea 40 si is deschisi in fata. Acu vre-o luna mi-am luat unii ascutiti si marimea 40. Balerini am si 39 si 40.. La fel si cu cizmele..
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
puskin spune:
Tzuni, niste gandaci daca vrei .
Lou, si la mine cam lafel. Am laboanta lata si de aici problemele.
gusta spune:
Pleaca omul 2 ore si gasesc 2 pagini scrise ce sa mai zic.
Gabriela zambiluta ta imi trezeste amintiri.Acum vreo 3 ani de ziua indragostitilor mi-a adus olandezu un cos cu bulbi de zambile dar nici unu inflorit si eu doamna ce sunt i-am zis ca o sa primeasc senzatii Ratb cand o sa infloreasca zambiluta ,si asa suna omu si intreba daca nu a inflorit zambila timp de cateva zile.
Tzuni chipsuri pe cocoasa.
Ruxandra super papuci.
meniu de azi
Cafea cu 5 prune
lapte cu cereale si 2 fursecuri
legume la wok cu ceva carne de pui
Eu creveti de aia asa mari cumpar de la metro cu vreo 5 euro 750 grame si mie imi plac foarte mult si cred ca maine fac o vizita la metro.
Va dau un ceai la cine mai este in zona.
Marilena si Mara Augusta
Happy_in_TO spune:
Fetelor...sint o proasta cind e vorba de barbati!!!
De vreo un an jumate conversez cu un tip pe Messenger. Tipul e din Romania, vorbeam zilnic despre orice, credeam ca este ceva special... Se pare insa ca omul sta pe mai multe site-uri de matrimoniale, unele profiluri le-a facut de curind, cu fotografii recente - care mi le-a trimis si mie... Ma simt luata de fraiera!
Ieri seara am ajuns acasa si am bagat in mine de draci! Sint si cu rusii pe cap asa ca o sa fie dezastru la raport! Aviz Tzuni si Vik :))