Nou stil de viata (247)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxa, pai la stilul meu de viata, pantofii aia ar sta mult si bine pe raft. Eu ma imbrac sport, iar evenimente mondene nu prea am. Si ca sa dau 62$ pe ei si sa-i las mostenire, mai bine nu.
Distractie placuta in club!

Vik, sotului si petrecere frumoasa!

Claudia, Puskin, Gusta, mersi.

Tzuni, toate negre, pun pariu.

Carmen, ce mai faci?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Roxa .

Fetele, am o problema mare si nu stiu ce sa fac , poate ma ajutati cu o idee...
V-am spus ca inainte de Craciun a murit soacra mea. Sotul meu a fost foarte atasat de ea si dupa ce a murit ( de fapt cred ca chiar dinainte, de cand a aflat ca are cancer) a intrat intr-o depresie nasoala de tot.
Imi spune ca nu mai vrea nimic, ca nu vrea sa faca nimic, are momente cand il buseste plansul si sta in pat/canapea cu orele si se uita la filme sau pe net.
Azi dimineata, aceeasi poveste. A vorbit cu una din surori la telefon si a inceput sa planga dupa aia, dar plans asa cu hohote...
Lucrurile intre noi nu au fost roz de multa vreme, dar mi-am spus ca nu e momentul sa iau decizii radicale cand el este in asemenea hal. Asteptam/speram sa se linisteasca si sa discutam sa luam o decizie. De linistit vad ca nu se linisteste, eu simt ca nu mai pot mult asa...suntem colegi de apartament de vreo 3-4 luni cred si simt si ca hormonii mei o iau razna .
Nu vrea sa mearga la psiholog, nu vrea nimic...
Zau daca stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ha ha Delia ai zis la ce m-am gandit si eu Hai recunoaste Tzuni

Delia am sa caut sa vad ce am mai noi si le pun. Nu l-am mai pozat din vara pe fotomodelu

Ruxi da Baietel pufos si razgaiat

Vik la multi ani sotului!! Si distractie placuta.

Ruxi shooping placut. Si nu prea multe c-or sa-ti fie largi curand

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Lou, ce frumos, si mie imi plac pisicile. Planurile s-au schimbat putin, nu am facut inca nimic si nici n-am chef...am scris mai sus ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Negre

Puskin, eu zic sa mai faci un efort si sa mai ai putina rabdare. E perioada de doliu, in care oamenii se descarca emotional prin plans. O sa-si revina intr-o zi si o sa discutati atunci situatia voastra. In ceea ce priveste hormonii, nu am ce sfat sa-ti dau. Eu "shomez" de muuuulta vreme

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, fete frumoase!

M-am adunat si eu de pe drumuri un pic, ma asteapta iar o serie saptamana viitoare! Roxa, te pup ca ai intrebat de mine. In timpul saptamanii is cu programul prastie, nici eu nu stiu de unde sa mai scot niste timp, ieri de exemplu m-am trezit la 3 si jumatate de dimineata si m-am culcat azi noapte la ora 1. Asta pentru ca am fost la Arad la un client si ca sa nu stam si astazi pe acolo, n-am intors in Cluj noaptea tarziu (pe o ceata in unele portiuni de drum, sa o tai cu cutitul). Asa ca azi zac sa ma refac. Daca ai timp si chef maine, putem sa ne vedem. Eu n-am program decat pe seara, ma vad cu niste prieteni. Daca nu ne vedem acum, nu-i bai, apucam sigur alta data, sa se mai linisteasca si nebunia de la mine de la birou.

Ruxandra, referitor la ce intrebai mai devreme, ma gandesc ca as incerca sa-i arat ca sunt langa el. Daca l-as vedea plangand, l-as lua si l-as tine in brate. Insa tu il stii cel mai bine, tu stii cum reactioneaza. Sunt persoane care cand trec prin momente de genul asta resping pe toata lumea, inclusiv pe cei apropiati. Sunt altii care au nevoie sa simta pe cineva langa ei. Pe de alta parte nu cred ca e momentul acum sa discutati de directia pe care sa o luati voi. El e destul de incercat acum, imi inchipui. Nu pot sa-ti spun decat ca trebuie sa ai rabdare. Stiu ca e greu, dar nu vad ce altceva ai putea face.

Mai trec, ma duc sa vad ce mananc azi. Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, imi pare rau ca treci prin asta. Cum au zis si fetele, trebuie sa ai rabdare, sa simta ca esti linga el. Eventual poti vorbi cu niste prieteni sa mergeti undeva impreuna, la patinoar, o aniversare, un muzeu, o excursie de o zi, dar fa in asa fel incit ideea sa vina de la ei si eventual sa-l sune si sa vorbeasca direct cu el. El ce zice cind tu iesi in oras? Nu vrea sa vina cu tine?

Tzuni, am si eu 3 profe la facultate care se imbraca numai in negru, nu cred ca am vazut la ele macar un siret de alta culoare. Pe mine m-ar apuca depresia.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hello!

Imi pare rau c-am disparut ieri, dar n-am avut de ales: am fost sunata la scoala de educatoare, mi-a spus sa vin sa-l iau pe Iustin ca se simte rau, il doare stomacelul si vomita. Pana am ajuns la urgente mi-a vomat dupa fiecare gura de apa bauta. I-au recoltat analize, l-au pus in perfuzii si uite-asa am ajuns acasa pe seara. Slava Domnului ca nu e nimic grav, o bronsita si o indigestie. Vad ca acum se simte bine.
De mine n-am mai avut timp, ieri am mancat juma de banana si un plic de calciu. Probabil din cauza nemancatului m-a lovit o greata de nu stiam cum sa adorm mai repede sa scap.

mda, in alta ordine de idei, am vazut ca v-ati bagat la nominalizari, ati fost tare nostime.
Dar ma gandeam la ceva saptamanal, de ex. pe durata concursului: dupa 7 zile sa fie desemnata fata care n-a avut abateri (decat cele permise de ea) si "optimista" saptamanii respective. Daca mai aveti alte idei de genul asta, sa le auzim!

Vik, sotului, petrecere frumoasa!

Tzuni, sa stapanesti sanatoasa noile achizitii negricioase, .

Crys, te pup, va doresc multa sanatate, tie si lui Lilly. Poze cu noi mai pun diseara.

Roxa, numai tie ti se putea intampla, zau asa! :)

Puskin, ai primit sfaturi bune de la fete: multa rabdare iti doresc. Probabil e o fire mai sensibila si dureaza pana se redreseaza. Poti discuta cu el, te accepta sa-i fii sprijin, orice?

Clau, plimbare placuta!

Delia, , am bucatarit putin (azi am fost ajutor de bucatar, ) si probabil ne vom uita la un film.
Tu cum ti-ai petrecut ziua?

Gabi, m-ai impresionat cu zambilica ta, .

Gusta, ce faci azi?

Happy, sa ne spui cum ti-a iesit tortul, eventual niste poze.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, imi pare rau pt Iustin! Sanatate multa si tu mananca sa prinzi puteri!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

M-am intors, am mancat si eu (cam mult, dar cred ca nici nu-mi mai trebuie azi ceva).

Carmen, sanatate multa lui Iustin!

Lai, am vazut si eu pozele si sunteti niste frumosi amandoi.

Lou, felicitari ca ai terminat cu examenele.

Delia, spor la invatat si bafta la examenul de maine.

Maine trebuie sa-mi iau si eu o zambilica...

Ma duc sa mai citesc. Va pup pe toate si sa aveti o seara frumoasa.

Daniela

Mergi la inceput