Nou stil de viata (247)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Am venit si eu la un ceai cu voi, dar al meu e de culcare. Mai stau citeva minute si o tai si eu la somn ca este trecut de miezul noptii!

Am reusit sa citesc din urma, sa vad pozele lui Mik, sint absolut superbe! Mikule tu parca esti sora cea mare intre copiii tai frumosi! Ma bucur ca v-ati acomodat bine acolo, este o experienta de viata, o noua cultura...sinteti niste norocosi!

Am vazut pozele lui Vik... tu fata esti o frumoasa! O tigresa salbateca si sexy! Si mai esti si desteapta... spui bine ce spui cu tipu si cu frica mea de barbati!

Tzuni tu esti o frumoasa de la natura, poti sa spui ca esti grasa si urita ca eu nu te cred deloc!

Am vazut pozele lui Puskin tu esti o dulce si o finuta! Si o ambitioasa

Mi-e somn de nu mai vad tastatura... dar astept sa se faca blatul de tort. Miine avem petrecerea lui Maya ca numai asa tirziu am gasit loc la Cinematograf unde vroia sa isi faca ziua. Vrea sa ii fac eu tortul, in forma de Spongebob Squarepants... Si ma enerveaza caracteru' de mor!
Am fost si saptamina asta toata la sala. Cind mi-era mie lene ma tira rusoaica, atunci cind ii era ei lene o impingeam eu!
Am ars in fiecare zi 360 cal la banda si apo 15 min innot repede. Doua zile am fost cu rusii asa ca am bagat 500 cal la banda.
Ce pot sa spun dupa 3 saptamini este ca mi se aseaza hainele mai bine, merg mai lejer, am fata foarte curata si fina si parca si curul tremura mai putin

Am scos blatul din cuptor, ma duc la somn!

toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Tzuni, multumim de micul dejun! Delicos!

Daca stie cineva o metoda de convins copil nedormitor sa doarma mai mult de ora 7 macar in weekend, va rog sa-mi spuneti si mie, platesc bine!

Roxa, zappos nu trimite si in Romania, dar VS da. Claudia, dureaza cam o saptamana de cand fac comanda pana primesc pachetul de la VS in Romania, daca au produsele pe stoc. N-am returnat niciodata nimic, cred ca trebuie sa platesti tu transportul.

Gusta, Tzuni, hai cand veniti, ca ma apuc de gatit chiar acum!! Abia astept!

Violeta, Lai, va trimit PM ceva mai tarziu, cand pot sa scriu in liniste, ca acum ma alearga Mara sa jucam baba-oarba...

Vik, petrecere frumoasa! Si spor la cautat cadou! Abia astept sa ne spui cum a reactionat sotul tau la surpriza!! Cu ce te imbraci?

Delia, cate examene mai ai?

Am adus-o pe Zambi acasa, nu puteam sa o las singura la birou in week-end si azi dimineata cand am venit sa-i fac Marei laptele, mirosea asaaaa de fruuumoossss!!!

Aici este o vreme odioasa, am de facut cumparaturi si mancare si Mara are muci si tuseste!!

Va doresc un weekend minunat!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Tzuni pe mine ma trezise asta mic si nu puteam sa adorm
Ma bucur ca Meri e mai bine. pt printesa

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Tzuni, ce ti-ai cumparat?

Gabi, mai am 6 examene, 3 dintre ele in zilele urmatoare: miine, marti si joi. Dupa examenul de joi vreau sa merg la film, sa vad "Twilight". In noiembrie i-am facut cadou unei prietene cartea si i-a placut atit de mult incit cind a auzit ca apare si filmul a zis ca e musai sa-l vada. Nu ca m-as supara, ca si mie imi plac filmele cu vampiri.

Lou, pune si tu niste poze cu ala mic.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Tzuni baga cafea aici si imi zici ce ti-ai cumparat ca mie imi stau gandurile la cizme,daca o sa am vreodata 55 sigur ma premiez.

Delia bafta la examen.

Gabriela as vreau si eu sa stiu cum alti copii dorm pana mai tarziu si dimineata nu au energie cat 100.

Lou ai avut grija bine de ala micu.

Am o tona de treaba si chef nu,poate dupa cafea mai vine cheful.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata si de la mine,

Tzuni, ce ti-ai luat de la Victorita? Ce matinala esti, eu m-am extras cu greu din pat pe la 9...

Lou, ai motan?

Gabriela, ce gatesti?

Happy, mersi. Asa-i ca te simti super bine cand mananci sanatos si faci sport? Daca ajungi sa iti placa stilul asta de viata ai sa vezi cum se duc kg...

Vik, eu vreau poze cu tine de la party. Vine si ziua sotului si nu i-am luat nimic .

Gusta, pai eu zic ca o sa ajungi la 55, deci pregateste-te de acum, hotaraste-te cu ce te premiezi...

Delia, bafta la examenele de saptamana viitoare. Dar dupa cum te stiu, parca vad ca iei numai 10.

Roxa, n-ai facut ochi?

Vreau sa fac curat si dupa sa merg prin oras ca-s niste reduceri monstruoase, poate mai "prind" ceva fain...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata!
Vik, la multi ani sotului, sa-ti traiasca si sa te fericeasca pana in batranetile adanci! petrecere frumoasa si sa vii sa ne povestesti cu lux de amanunte!
Happy si voua distractie placuta la cinema! ai reusit cu tortul??? poate ni-l arati si noua, si daca nu e greu, am sa te rog sa-mi spui si cum l-ai facut ca vine si ziua lui fiu-meu si poate ma bag, desi eu nu sunt talentata la dulciuri! (numai la mancat)
Tzuni misto cizmele, ti le-ai comandat? si ce mi-au placut toate lenjeriile de acolo... ce ti-ai luat?
Delia bafta in continuare! mai umpic si ai scapat!
Carmen mai scos pe mine din cutie si ai disparut tu! ce faci? mancare sau plimbare?

noi ne ducem sa mancam la socrii, apoi le lasam copii 2-3 ore si mergem si noi la o plimbarica! si imi cumpar o zambila azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Vik, La multi ani sotului! Sa traiti multi ani fericiti impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna ziua fete dragi.

Ruxi sigur ca am facut oki de dimi, pe la 8, am baut cafea si am citit, nu am deskis laptop, a fost un soi de refuz, dar nu intru in detalii.

Imediat trebuie sa ma apuc de gatit, azi fac supa crema de broccoli cu praz, peste, fructe de mare cu orez sau cu paste, nu stiu inca...deseara am de iesit in club cu niste prietene cu care nu m-am vazut de foarte multa vreme.

Delia, pai pantofii aia nu sunt scumpi tare, doar 62 de dolari, de ce sa te uiti la ei de frumosi? Trebuie purtati!

btw, gagici sa va zic ce am patit cu zappos: comand, platesc cu cardul si pun la adresa o prietena care locuieste acolo; evident aia de la zappos au o pb ca ccc cardul e international si destinatarul in usa si nu valideaza tranzactia; fiindca era deja a 2-a oara si nu intelegeam de ce ii f-e grija cu cardu, le scriu sa-i injur si ce-mi raspund inapoi?! ca bla bla au pb cu mismatch-ul asta intre card si destinatar si ca comanda mea de 656.95!!!!???? $ o sa-mi fie deblocata pe card in 30 de zile noroc! Noroc ca pe cardul ala cu care Nasty face comenzi online nu sunt bani decat de fiecare data exact de pretul comenzii pe care o facem ufff, am trait s-o vad si pe asta, nu ca m-ar supara sa ma "refund" cu 656$ in loc de 62, dar e "histerical", nu?

Vik, distractie faina si sa-ti traiasca sotul mult iubit!

hai ca mai viu...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mi-am comandat 2 bluze 2 rochite si 2 maieuri

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput