INSEMINARE (31)
Raspunsuri - Pagina 6
evanescence spune:
Fetelor multumesc de primire 
Danielac100 si eu am facut test postcoital la Tm si m-a chemat dupa 12 ore maxim a zis sa nu ma spal dupa contact oricum nici nu mi-am ridicat fundul de pe perna pana dimineata
a luat cu un betisor mai lung secretie din col nu doare absolut deloc si biologul s-a uitat la microscop daca mai sunt prezenti spermatozoizi mobili....am dat 100 lei si Dr m-a lasat sa ma uit la microscop
am vazut si eu ca sunt cativa
care misca
a fost super si atunci sotul a avut doar 5 mil/ml deci a fost super bine ca mai traiau si dupa 12 ore.
Problema cu TPC-ul asta e ca nu prea are relevanta...dar e bine sa-l faci totusi...daca sunt prezenti inseamna ca glera ta cervicala are ph-ul bun si nu ii respinge pe sperm asta e tot si mie mi-a dat de gandit faptul ca dupa 12 ore inca erau in col si nu in uter unde le era locul 
M-am cam intins ![]()
http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png
foryv spune:
Merci Cosicel,ca m-ai readus cu picioarele pe pamant,eu care credeam ca o sa fiu pionul nr.1 si kiar o sa ii pese cuiva de mine,dar se pare ca asa este peste tot ca si in Bv.
Oricum ca sa merg aiurea pe la Bucuresti nu imi permit,asa ca nu stiu incotro sa apuc,iar optiunea cu dr. T era ca urmare a celor citite pe aici .Asa ca o las balta,iar ma apuca disperarea.Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii.
catacris spune:
Sa raspund la intrebare: ma simt bine, mai am de asteptat pana la prima analiza de sange o saptamana si ceva, nu stiu exact ca nu vreau sa numar zilele sa ma stesez, si cand spun ca ma simt bine, e chiar adevarat, ma comport ca si cum as fi gravida (nu fumez, nu am pus gurita pe alcool, nu ma obosesc prea tare, dorm daca imi e somn, nu ma enervez pentru nimic la servici -mi se pare ca am ceva mai important de facut) si asta ma face sa ma simt bine.
Foryv te rog nu spune asa si mai ales nu gandi asa, nici una din noi nu am mers la sigur, tot timpul am facut tot felul de sacrificii si de timp si financiare, alege un doctor si mergi cu inima deschisa si increzatoare, uite D-na asta Cezara poate e solutia ta, si reusita ta, totul e sa mergi increzatoare. Multa bafta!
Celor care nu s-au alaturat, va spun si eu bun venit, multa bafta si putere. Impreuna vom reusii (ok si impreuna cu sotii nostrii
)
cosicel spune:
Foryv - nici gand s-o lasi balta! Sunt atatia medici si ai de unde alege.
Eu vorbeam cu dr Brasoveanu (la fostul sp Titan), care-i sefa sectiei de reproducere umana asistata, si-mi spunea ca IA e o procedura atat de simpla incat nu tb decat, ca medic, sa monitorizezi corect pacienta si sa faci procedura la momentul oportun. Partea trista, in ce ma priveste, e ca nu am cum sa ajung diminetile la spital, si atunci, fie ca vreau sau nu, tb sa merg la privat.
Sunt convinsa ca in cateva luni o sa stii f bine care-i momentul, si vei reusi! Nu dezarma sub nicio forma!
Mie, ca medic, mi-a placut mult dr Cocei, dar din cate stiu, acum e tare greu de gasit.
E drept ca nici la MNL nu exista o evidenta, dar pana acum, dr s-a purtat ok, am discutat ce ma interesa, si sper sa ne intelegem bine.
Catacris - nu te porti ca si cum ai fi, chiar esti gravida! 
dankutza spune:
Buna fetele,
sensibila cred ca 200-250lei e suficient ca spaga, ma gandesc eu. E la stat, asa ca medicul isi va baga banii astia singur in buzunar. Si mai trebuie sa ii dai si medicului care pregateste sperma, cred eu.
Referitor la toxoplasma, daca nu ai facut-o pana acum desi ai doua pisicute acasa, e foarte posibil nici sa nu o faci, penrtu ca sunt pisici de apartament, curate.
Nu am facut vaccinul de Rubella pentru ca nu am mai avut rabdare. Mor sa mai astept inca 3 luni. Stiu, trec repede, dar nu mai am rabdare.
beatriz Multumim pentru analize. Se pare ca pe unele le-am scapat, asa ca o sa-mi maresc si eu lista de analize.
foryv dute la Cezara Bucur si Melihan Bechir. Nu ai sa regreti! Vorbesc frumos cu tine si sunt foarte pozitive. Dupa fiecare discutie cu ele, oricat de terminata si lipsita de speranta eram, plecam de acolo, plina de speranta. Cu mine au reusit o data si or sa reuseasca si a doua oara. Ti le recomand din suflet. Am incredere oarba in ele. Stiu ca lor o sa le datorez copilul.
Pupici
raluca30 spune:
Sensibila-IAD nu se face numai la Giulesti,poti sa faci si la med new life te costa ~1000ron(600IA+100euro donator),mi se pare mai ok decat sa dai spaga in stanga si dreapta.referitor la toxoplasmoza stiu ca trebuie evitat contactul cu fecalele pisicii in perioada de sarcina,riscul cel mai mare e in primele 4 luni parca,am o amica care a dus sarcina pana la capat,dar sotul ei facea curat dupa pisica.Si eu am pisica si doi caini,dar vor sta la mama daca raman sau mai mult pe afara in timpul zilei(am curte),nu as risca nimic daca raman gravida.Pisicile si copiii mici nu sunt chiar grozav impreuna,eu o vad pe fetita prietenei mele mereu plina de par si nu mi se pare igienic,dar e parerea mea,nu mi-o luati in nume de rau.
la toate fetele
cosicel spune:
Sensibila - 

Fii pe val cu alte cuvinte! Astept sa ne spui cum a fost azi!
Raluca, mai e asa putin si poate ne vedem la MNL! Tare mi-ar placea sa schimbam impresii ca proaspete gravi! Cinstit vorbind, eu am discutat cu al meu si-am cazut la pace sa fac o IA dubla, desi as prefera s-o fac cand voi lua si-o stimulare pe masura. Deci, probabil ca-n martie, daca in febr mergem pe cm natural.
Hei, cine-a mai facut IA zilele astea sau urmeaza saptamana care abia a inceput????? Mult noroc, si II la test!

carla_2008 spune:
Cosicel,cand am zis ca am chist si luna asta e una de pauza de stimulari si IA,mi-ai spus si incurajat sa incerc si pe ovulatie naturala,iar acum tu stai pe ganduri??
chiar m-am razgandit,poate iese si asa,un bun ex e Anaconda.Hai sa fim gravidutze de mici scorpioni!!!
Eu in 9 feb aflu daca am ovulatie naturala si fac IA,TOT DUBLA.
Sensibila,asteptam sa ne povestesti cum a decurs azi IA.
Raluca ,bafta muuuulta!
Si pupici la toate fetele!!
Cocolyso spune:
Buna,
Si eu am facut IA pe 21 ianuarie, la Medlife cu Dr.Albu.
Tratament am facut cu Gonal f si Clostibelgit.
Am avut 3 foliculi peste 21 mm, avand doar o sg trompa permebila.
Pretul la Medlife este de 780 RON fara tratament.
Acum astept si tin pumnii tuturor fetelor care sunt in focuri.
Eu aseara si azi am avut o scurgere apoasa, exact ca apa, incolora, inodora si chiar ca nu stiu ce poate fi.
A mai avut cineva?
http://tt.lilypie.com/OU2Ap2.png
raluca30 spune:
cosicel-eu nu ma las categoric pe ciclu natural ca stiu ca probabil voi avea un singur folicul tipic de 18mm si vreau mai mult...astept cu nerabdare sa-mi vina CM,cred ca in jur de 6februarie,intre timp inghit acid folic,zinc,vit C si cand mi-aduc aminte MgB6,dupa CM o sa incep in ziua a 3a cu clostilbegyt pt 5 zile,apoi vreo 3 gonal f de 75ui si sper la monitorizare sa vad doi foliculi, macar unul de 20mm:))sunt obsedata acum de marimea foliculilor
.Cred ca o sa ma dau si cu oestrogel dupa clostilbegyt sa fiu sigura:))
Bafta fetelor care asteapta rezultate luna asta!
la toate
"Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!"