INSEMINARE (31)
Raspunsuri - Pagina 7
cosicel spune:
Carla - pai, sincera sa fiu, ma gandeam s-o fac dubla cand voi avea mai multi foliculi! Asa pt unul singur, cred c-ar fi suficienta o doza de
, nu? Adica ma gandesc ca dac-ar fi mai multi, s-ar sparge la momente diferite de timp si le-as suplimenta 'portia'.
Mi-e clar ca undeva, in subconstient, sper sa raman gravi luna viitoare, dar cum din fire sunt extrem de pragmatica (doar in privinta mea) incerc sa nu ma entuziasmez ca dupa....

am patit-o de 3 ori...

Acum m-a pocnit o alta idee: daca am folicul si in interiorul lui nu exista ovul?????? Hi, hi, in conditiile astea o iau pe aratura!
Raluca - dupa doza aia nefericita de gonal (la clomifen n-am raspuns in niciun fel) mi-am 'stricat' endometrul, asa ca, luna asta nici nu-mi trece prin cap sa fac vreo stimulare. Dar voi repeta hormonalele, vreau sa vad daca mai exista 'punctul' ala pe endometru (iti dai seama ca m-a speriat destul - am lucrat pe o sectie de chirurgie oncologica) si daca nici luna viitoare nu iese, o sa incerc iar cu gonal. Dar as putea vb cu dr Gherasie sa incercam ceva combinat!
Cocolyso - Peste o saptamana te trec de la aspirante la gravidutze, da? Si nu ziceai nimic!
Nu stiu ce poate fi lichidul ala, dar cat timp nu te deranjeaza, nu miroase, nu pateaza, nu cred ca tb sa-i dai atentie.
Cocolyso spune:
Cosi mergem toate fetele la odisee!!!!!!
Acum am observat ca scurgerea apoasa a devenit alb-bej.
E devreme sa fie ''acea scurgere de sarcina'' dar poate e de la tratament.
http://tt.lilypie.com/3HmFp2.png
sensibila spune:
Nici nu stiu cum sa incep.
Ba stiu, va multumesc tuturor pt incurajarti, insa ..... TEAPA
Dupa cate mi-a zis Dr azi se pare ca foliculul nu a crescut suficient sau asa mi s-a spus.
Nu stiu ce sa cred. Oricum nu mai conteaza ce cred. Important e ca am pierdut luna asta. O sa iau Ova Mit sai sa vedem ce iese
Sunt foarte nemultumita ca a trebuit sa astept 3 luni sa treaca efectual vaccinului rubeolic. Asta era in noiembrie si am mai asteptat ca Dr era pleacata din tara pana in ianuarie. Cred ca se putea face testul daca se poate face IAD pe CM normal fara stimulare mai demult. Dar ma rog.
Acum am aflat alta ca trebuia oricum sa imi aleg donatorul inainte de inceperea CM, iar mie nu mi-a zis nimeni asta pana acum. O sa vad acum ... sa trec putin peste suparare si sa ma gandesc daca ma duc luna viitoare sau peste 2 luni.
Ramane de vazut.
Va pup. Aveti grija de voi si spor sa aveti la IA si IADuri luna asta.
Asa ca Cosicel, am mai mult de asteptat decat tine ![]()
turqoise spune:
buna fetelor!
fetelor, cele care sunteti din cluj, unde ar fii mai bine sa faca sotul spermograma, la interservisan sau la radusan?dr.ginec mi-a recomandat radusan insa nu stiu cat sunt de buni pe partea asta.
sper din tot sufletul sa vin cu rezultate cat de cat acceptabile pe joi.apoi vom incepe cu multimaca. apropo, ar trebui sa mai adaug si altceva pe langa?
si multe reusite in acest an!
cosicel spune:
Sensibila - imi dau seama ce simti, ca doar acum o sapt am trecut si eu prin aceeasi situatie (cu diferenta ca a fost prostia mea). Dar sa te intreb ceva: dr nu te-a chemat la monito lunile anterioare? Ca, de fapt, asa se incepe procedura de IA/IAD - cel putin 2 luni se face monito, sa vezi daca pacienta ovuleaza spontan sau nu, si in fct de asta + hormonale, faci o schema de tratament.
Bineinteles ca ar fi tb sa faci monito lunile anterioare, ca sa stii cum stai (daca nu cumva vaccinul influenteaza ovulatia )!
Lasa jena, sun-o pe dr care se ocupa de tine si intreab-o ce stimulare tb sa faci, si de la urmatorul cm poti sa incepi! Vrea sa incepi cu clomifen? Mda, se prea poate sa dea rezultate, dar de obicei se asociaza cu gonal sau menopur... Si daca tot zice ca foliculul nu s-a dezvoltat normal, probabil ca ar tb menopur!
Ce ma enerveaza medicii astia! Pt ei, ce conteaza inc-o luna de amanare? Doamne, cat e de adevarat ca pana nu traiesti experienta, nu poti sa apreciezi!
Stii, nu vreau sa fiu sceptica, dar cu fiecare luna, mai pierdem o sansa sa facem bebe! Si timpul nu curge in favoarea noastra...

catacris spune:
Sensibila nu te lasa descurajata, stiu ca it doreai foarte mult sa fie luna asta, poate se sparge mai tarziu si vei ramane natural, oare nu e posibil? Daca nu , nu-ti fa multe vise de "natural" ca sa nu fi foarte dezamagita si aduna-ti puterile pentru lunile ce urmeaza. Iti tin pumnii.
sensibila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosicel Sensibila - imi dau seama ce simti, ca doar acum o sapt am trecut si eu prin aceeasi situatie (cu diferenta ca a fost prostia mea). Dar sa te intreb ceva: dr nu te-a chemat la monito lunile anterioare? Ca, de fapt, asa se incepe procedura de IA/IAD - cel putin 2 luni se face monito, sa vezi daca pacienta ovuleaza spontan sau nu, si in fct de asta + hormonale, faci o schema de tratament. Bineinteles ca ar fi tb sa faci monito lunile anterioare, ca sa stii cum stai (daca nu cumva vaccinul influenteaza ovulatia )! Lasa jena, sun-o pe dr care se ocupa de tine si intreab-o ce stimulare tb sa faci, si de la urmatorul cm poti sa incepi! Vrea sa incepi cu clomifen? Mda, se prea poate sa dea rezultate, dar de obicei se asociaza cu gonal sau menopur... Si daca tot zice ca foliculul nu s-a dezvoltat normal, probabil ca ar tb menopur! Ce ma enerveaza medicii astia! Pt ei, ce conteaza inc-o luna de amanare? Doamne, cat e de adevarat ca pana nu traiesti experienta, nu poti sa apreciezi! Stii, nu vreau sa fiu sceptica, dar cu fiecare luna, mai pierdem o sansa sa facem bebe! Si timpul nu curge in favoarea noastra... ![]() ![]() ![]() Cosi |
Cosicel Nu m-au chemat deloc la monitorizare din iulie pana acum doar luna asta. Si de joi mi-a dat sa iau SIOFOR 1 pastila de 1000 mg - jumatate dimineata, jumatate seara si tot atunci mi-a scris si OVA-MIT sa il iau din ziua 3 a CM timp de 5 zile la aceeasi ora. Presupun ca a vazut de joi ca e ceva inneregula sau nu imi dau seama. Dar dece m-a mai chemat azi ? In fine sunt multe necunoscute in capul meu acum si sunt foarte ferutata.
catacris o sa o las pt luna viitoare sau peste 2 luni, nu stiu os a ma gandesc serios pana la CM. Cu toate ca sa nasti inante de Craciun nu cred ca se uita nimeni la tine. Mi ales ca toate pleca care incotro
ruzu30 spune:
Fetelor,am si eu o problema:sunt in a treia zi de stimulare cu menopur,dar pe langa menopur eu mai iau din prima zi de ciclu,5 zile,prednison si ceroxim,un antibiotic destul de puternic(stiti eu am facut anul trecut extrauterina,deci cred ca mi le da pt.trompe)2 pe zi.Maine as termina prednisonul si ceroximul,insa din a doua zi de cand am inceput sa le iau am o usoara mancarime si ma ustura putin-imi cer scuze-Cred da am o candida,stiu ca de la antibiotice se poate face;ce ma sfatuiti sa fac?Ma spal cu ceai de coada soricelului,mananc iaurturi si ma ung cu crema Meclon,dar vreau sa stiu daca imi poate influenta cumva inseminarea;a mai patit cineva?Mii de multumiri