INSEMINARE (31)
Raspunsuri - Pagina 19
dedus75 spune:
ramy, imi pare rau pentru suferinta ta
....crezi in Dumnezeu si pana la urma totul se va rezolva
dedus75 spune:
casicel,
IUI am facut la Hunedoara, nu stiu daca am pomenit de asta la un medic specializat in fertilizari.Numele lui este Romeo Stanescu, are un cabinet particular iar preturile sunt ok zic eu.....prima consultatie cu eco vaginal este 150ron, a 2-a fara eco este 50 ron, 80 lei a fost injectia care a trebuit sa o fac cu 36 ore inainte
imi scapa acum denumirea si pentru IUI am platit 350ron.....eu zic ca e acceptabil...
Acum doar astept
...si pentru ca imi doresc foarte mult sa reuseasca sunt atenta la toate reactiile corpului pe care mai nou le am....ca de exemplu ceva ''crampe'' in burtica aseara, nu pot sa spun ca imi este greata....dar mi-e putin....ciudat iar saliva se lichefiaza in gura ca si atunci cand iti vine sa vomiti....cine stie, poate am noroc
sensibila spune:
dedus75 MULTA BAFTA SA AI. PT CA AJUNS LA CONCLUZIA CA DOAR NOROCUL FACE SA SE PRINDA SAU NU !
M_Alexa spune:
Salutare fetelor!
Mai, m-ati cam speriat cu discutiile pe care vad ca le purtati pe forum. Astept si eu o IA, atunci cand voi avea ovulatie de dreapta, dar medicul meu nu mi-a zis nimic de nici un fel de tratament inainte de IA, nici injectii pentru spargerea foliculilor, nimic........
Mi s-a spuns ca sa ma prezint lunar la monitorizari, in zilele, 10 -11-12 si daca e sa fie pe dreapta il iau pe sot de munutza si facem inseminarea. Mi se spune mereu ca stau foarte bine cu ovulatia, cu marimea foliculilor si cu endometrul. Atat. Acum m-am cam panicat... poate nu sunt bine informata si incercam degeaba.
Astept raspunsuri de la voi! Gresesc undeva? Ar tb sa intreb ceva anume pe dna doctor?
Pentru cele care ati facut IA: cum anume se face exact? doare? ce anume ar tb sa faci zilele urmatoare?
Sunt tare speriata...va rog ajutati-ma!!!
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
bulinanico79 spune:
ramyy...imi pare tare rau ca ti se intampla din nou 
asteptam bebe din februarie 2005
bulinanico79 spune:
dedus75 iti tin si eu pumnii sa dea DD sa fie cu noroc.
M_Alexa bine ai venit desi mai bine iti urez sa pleci cat mai repede la odisee...si noi te vom urma desigur
. Nu te panica. Este normal sa te simti usor coplesita de cate informatii ar trebui sa iti ofere doctorul si pe care de fapt nu le primesti. Cam asta facem noi aici..
..schimb de informatii. Si ne prezentam la dr cu listuta de intrebari clara si astfel nimeni nu pierde timp pretios. Aici pe forum poti sa intrebi orice...si mereu se va gasi cineva sa iti raspunda. Scrie cateva mesaje ca sa treci mai repede de monitorizare si sa iti putem vedea mesajele in timp real.
bulinanico79 spune:
Am promis ca vin cu noutati....am fost aseara la dr in Z2 si am endometrul de 5mm, siiii.... acum vine partea care mie mi s-a parut usor fantastica: ovar stang(3 foliculi) un folicul de 4mm si inca 2 de 2.5mm; ovar drept (5 foliculi) un folicul de 4.1mm, unul de 3.9mm si 3 de 2.5mm. Este posibil asa ceva sau am inteles eu gresit?
Nu am mai facut pana acum nici o inseminare... vi se pare ok endometrul de 5mm in Z2? Mai merg luni in Z9...pana atunci fac cate un Menopur in fiecare dimineata.
raluca30 spune:
m-alexa-cred ca ar trebui sa te intereseze cand mai faci monitorizare in special marimea folicului si a endometrului.De ce numai pe dreapta?ai probleme pe stanga?Marimea foliculului e f importanta ,trebuie sa fie minim 18mm,eu una nu mai merg la nicio inseminare pana nu vad folicul de 20mm,ca am facut doua degeaba cu folicul de 18mm...de durut inseminarea se zice ca nu doare,dar pe mine m-a durut f rau si am si sangerat de ambele dati ,asa ca nu te pot incuraja ca nu o sa simti chiar nimic,dar probabil nu te va durea f tare,trebuie sa fii relaxata si pozitiva.se poate face inseminare cu succes si fara stimulare,dar sincer cred ca sunt mai mici sansele de reusita fara stimulare,dar e si chestie de noroc... loterie cu foliculi
.Iti urez mult succesc!
bulinanico79 spune:
cosicel am promis ca vin cu date privind costurile inseminarii la clinica la care merg eu:
Clinica Vivamed, Brasov
www.vivamed.ro
Consultatie cu eco intravaginal - 100 RON
Monitorizare ecografica - 150 RON
Inseminare (cu tot cu preparare gigei) - 1000 RON
Eu merg la Dr Flavius Gliga, desi parerile despre el sunt cam impartite eu sunt super multumita de el pana acum. Aceasta clinica colaboreaza cu Marinescu si Cocei din Bucuresti pt fiv-uri.
ruzu30 spune:
Fetelor,sunt foarte,foarte suparata,sunt distrusa,am fost astazi din nou la doctor -ziua12-sa vad ce mai fac foliculii mei,ei bine,nu au crescut deloc,sambata aveau 10mm-ziua9-,astazi tot 10mm,nici macar un mm n-au crescut,la fel si endometrul tot la 4mm a ramas,nu stiu ce s-a intamplat si doctorul era foarte uimit,m-a chemat iar joi,insa eu sunt total descurajata,nu cred ca mai cresc.La primele doua i-am avut de 18mm si respectiv 22mm,fara stimulare,acum nu stiu....nu-mi vine sa mai fac nimic,cred ca ratez inseminarea....