INSEMINARE (31)
Raspunsuri - Pagina 20
bulinanico79 spune:
ruzu acum ai facut stimulare...de ce acum e diferit de celalalte dati?
asteptam bebe din februarie 2005
cosicel spune:
Dedus si Bulinanico - am adaugat pe prima pagina. E ok ce-am scris?
Ruzu - haide s-o luam punctual: ai facut analizele hormonale? Pai se prea poate sa fie o lipsa de FSH (aparent) daca foliculul nu mai creste. La fel cu endometrul, cred c-ar fi bine sa controlezi estradiolul, nu? Ar mai putea fi o cauza: din cauza stresului, nivelul de prolactina sa fi crescut considerabil ceea ce face sa nu se mai produca ovulatia. Asa ca, intreaba-l pe medic daca nu-i cazul sa repeti aceste analize...
Ai facut stimulare luna asta? A cata luna de stimulare e? Adica faci pauza aia de 3 luni intre stimulari, da? Ma gandesc daca nu cumva ai fortat prea mult ovarele si acum, pur si simplu dureaza mai mult pana creste cum trebuie foliculul dominant. Sau ai un ciclu anovulatoriu, firesc de altfel la orice femeie.
Daca problema persista (desi nu cred) am inteles ca exista o analiza speciala care arata rezerva de FSH, dar sa speram ca se rezolva si n-o sa fie cazul s-o faci.
Haide, nu te speria, se rezolva, dar incearca sa porti o discutie serioasa cu medicul, si sa-ti spuna daca foliculul asta, chiar daca ajunge la maturitate, e 'bun' pt inseminare, sau mai bine amani c-o luna.
Alexa - nu te speria, nu intra in panica, creste nivelul de stres si nu e bine pt folicul! 

Si eu voi face la fel IA luna asta, fara stimulare, fara injectii... Pur si simplu, monitorizam ovulatia si cand e tocmai sa pocneasca, facem inseminarea!
Bulinanico - hi, hi, asa eram si eu cand am facut eco la dr Gherasie: ma speriasem de multimea de pete gri de pe ovarele mele, pana mi-a explicat ca de fapt, sunt multi foliculi in stare 'latenta' de pana-n 7mm (eu am numarat cam 6 pe fiecare ovar) si din ei se 'alege' foliculul dominant care se va maturiza si va elibera ovulul. Daca dimensiunea acestor foliculi depaseste 10mm, si nu dispar de la o luna la alta, sunt considerati chisturi (
). Asa ca ceea ce ti se intampla tie e cat se poate de normal.
bulinanico79 spune:
cosicel da am verificat e ok dar poate e mai frumos sa spunem prepararea spermei nu a gigeilor cum am spus eu
.
Merci de raspuns...m-am mai linistit ca mi-am zis ca daca mai fac si stimulare dupa ce ca apar 8 foliculi...o sa fac sextupleti
cel putin la cum ma prezint. Dar endometrul este ok 5mm in Z 2?
asteptam bebe din februarie 2005
cosicel spune:
Ha, ha, eu aveam de 4,5 in z12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cu siguranta ca va fi o frumusete de endometru la ovulatie!
dedus75 spune:
cosicel am verificat prima pagina si e ok....nu am telefonul la indemana dar revin maine si cu nr de telefon in caz ca cineva e din zona si vrea sa mearga la dansul.
groaznic ce crampe am la burtica....
dankutza spune:
Buna fetele,
Nu am mai scris de ceva timp pentru ca m-am bagat sa obtin o promovare si nu prea am timp sa va scriu dar sunt cu ochii pe voi. Vreau sa scriu cateva cuvinte lui Ramy.
Ramy, draga, te inteleg perfect. Stiu exact prin ce treci. Incearca se te calmezi. Stiu ca esti la pamant, stiu ca esti bucati acum dar o sa iti revii. In ziua in care am aflat ca s-a oprit din evolutie si a si inceput sangerarea, m-am inchis in casa, am inchis telefonul si am plans pana nu am mai avut lacrimi. Nu pot sa spun ca am plans un ocean, dar o mare a fost sigur. Doare. Si doare al naibii. Fizic vorbind simti ca te doare sufletul. Dar asta e! Mergi mai departe. Iti stergi lacrimile. Face niste analize sa vezi ce si cum. Iti pui ordine in ganduri si in suflet. Si o iei de la capat. Sa nu zici ca nu poti. Poti sigur. Si tu stii asta. Fata, trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe. Nu te lasa. E visul tau si trebuie sa il urmezi. Daca a trebuit sa se intample asta, nu poti sa faci nimic. Orice mare campion are si esecuri. O sa castigi si tu. Si eu. Si celalalte fete. Sunt sigura. Trebuie sa fii pozitiva.
ruzu30 ce e aia sunt descurajata? Nu am scris de ceva vreme si deja ati inceput sa nu mai fiti optimiste. Nu-mi place. Te relaxezi si iti inchipui cat de rotofei vor devenii foliculii la urmatoarea eco. Poate ca luna asta ovulezi mai tarziu. Nu exista un pattern. Gandeste pozitiv! Sa nu mai spui ca esti "suparata, distrusa, descurajata". Mergi pe strada si iti spui "sunt fericita ca o sa ovulez in curand." E un ordin!
bulinanico79 vad ca ai palit de invidie cand ai vazut la tv pe negresa aia ca a facut octeti si te pregatesti si tu. Bravo, octeti chiar nu avem in Romania. Lasand gluma la o parte, ma bucur ca esti foliculoasa. Si inca cum? Daca faci inseminare, reusita 200%.
Pupici la toate
ramyy spune:
fetelor va multumesc din suflet pt incurajari.
conteaza foarte mult sa vb cu cineva care ma intelege perfect.
ei acum am o intrebare care nu e deloc la subiect dar am nevoie de sfatul vostru din nou.
nu am e face si trebuie sa merg mai departe iar primul pas maine e avortul(in sufletul meu mai am o speranta desi ratiunea imi zice ca nu e asa), va rog sa imi spuneti ce fel de anestezie sa cer generala sau locala?
nu vreau sa simt durere pt ca asta m-ar termina psihic si mai tare, dar nu am facut anestezie generala niciodata si nu stiu ce implica asta si care sunt consecintele negative?
plss care stiti ceva de asta sa ma ajutati.
anaconda2 spune:
Ramy , anestezie generala . e simpla , te adoarme pe vena , nu e cu intubatie . in 10 min te trezesti ...
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta !!
bebe
Beatriz spune:
Buna Fetelor! Nu am citit inca tot ce ati scris in ultimele mesaje, dar promit sa o fac si revin azi pe forum. Acum ma grabesc sa ii scriu lui Ramyy.
Ramyy - draga mea, ce necaz mare! M-a indurerat vestea ta, insa am mare incredere in puterea ta de a o lua de la capat. Stiu ca urma durerii va ramane, dar TREBUIE sa iti revii in scurt timp.
Vreau acum sa iti spun experienta mea proprie cu anesteziile generale - am facut 2 pana acum si am reactionat la ambele excelent. Independent de stressul dinainte (operatie) anestezia mi-a dat un scurt somn foarte relaxant si odihnitor. Dupa, anestezie m-am trezit, a durat 30 min pana am recapatat forta si din acel moment nimeni nu m-a mai putut opri. De ambele dati am capatat o stare euforica si sentimente de bucurie - artificiale, evident, dar acesta a fost efectul la mine.
Sa ne scrii, iubita, sa comunici cu noi aici, ca sa putem fi alaturi de tine!
Cocolyso spune:
Ramyy, draguta mea, eu am facut 4 anestezii generale intr-un an (laparo, histeroscopie operatorie, etc) si mie mi-a fost frica insa e cea mai buna solutie, adormi intr-o secunda si te trezesti ok (sa nu bei apa in ziua respectiva iar inainte cu 10 ore de interventie sa nu mai mananci, te va ajuta sa nu iti fie greata).
Eu, ca si celelalte fete, sunt alaturi de tine, iti doresc tot binele si data viitoare va fi cu noroc.
Eu ar tb sa ma duc maine la hcg insa nu stiu ce am dar m-am hoatarat sa astept pana sambata, cand ar tb sa vina cm, si daca nu vine, ma duc luni.
Va imbratisez cu drag pe toate.
http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png