INSEMINARE (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Cum Ramyy? Cum e posibil? Care-i explicatia? Tocmai ma gandeam ca navighezi pe la odisee si ...acum....

M-ai lasat ...fara cuvinte! Te rog, descarca-ti sufletul si lasa-ne sa te ascultam... Nu-mi pot imagina prin ce treci, dar cred ca-i cumplit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

ramyy sunt alaturi de tine...imi pare foarte rau

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

ramyy, imi pare sincer rau, sper sa nu-ti pierzi nadejdea ca intr-o zi va fi bine si iti vei tine bebele la piept.

evanescence, pt foliculi grasi eu am luat tinctura de lemn dulce, dar asta e cam periculoasa daca ai chisturi, noduli, ca e estrogen si asta ajuta la dezvoltarea chisturilor.
Eu m-am riscat, am zis ori la bal ori la spital, ca deja eram pe toti pereti de disperare.
Bine, tratamentul a fost mai complex, dar tinctura asta ajuta la foliculi grasi, si am avut doar unul baban, iar endometru era de 10.
Doamne ajuta sa reusesti cat de curand!
Mersi de compliment la adresa urlatorului.

Aici dupa inseminare te cheama in cabinet medicul, iti arata la microscop miscatorii care au fost prelucrati, cati ai avut si tot asa.
Noua ne-a spus ca viata inotatorilor prelucrati nu dureaza mai mult de 6 ore.

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

am facut eco in fiecare saptamna , primul l-am facut la 3 saptamni de la inseminare si pe urma in fiecare saptamna , sacul crestea exact ca la o sarcina normala , pe la 6saptamni medicul a inceput sa imi zica ca ceva nu e ok, pt ca nu se vede embrionul dar sa mai asteptam, satamana trecuta mi-a zis ca nu e bine deloc dar sa mai stam o saptamna ca poate nu se vede pt ca am mers cu vezica gola, aseara mi-a zis clar , imi pare rau, la insistentele mele ma lasat pana miercuri, daca mi-ar fi zis ca mai am o saptamna de trait nu m-ar fi traznit in halul asta.. toata noapte am vomat si am plans pana nu am mai avut nici o lacrima.
am reusit sa adorm pe la ora 4 si continu simteam ca e un cosmar si ca o sa ma trezesc si o sa fie totul bine , m-am trezit plangad pt ca stiam ca nu e acolo bebe, e o durere ingrozitoare si nu pot sa cred ca mi se intampla mie , pt a doua oara.

prima data oprit in evolutie acum sacul gol.

medicul a zis ca ceva la ovul sau la spermatozoid nu a fost ok si nu s-au format celulele cum am trebuit , sacul a crescut normal dar embrionul nu a mai aparut deloc.

am fost atat de fericita in aceste ultime saptamni incat am uitat prin ce am trecut la prima sarcina si la primul avort , acum parca au fost ieri nu acum aproape 3ani si nu imi vine sa cred ca maine trebuie sa fac avort.
o sa ii zic la medic sa imi fac anesteie generala sa nu mai aud nimic si sa nu mai vad nimic.

sunt si foarte nervoasa nu pot sa cred

ma rog la dumnezeu sa imi dea putere sa merg mai departe si sa nu renunt ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Ramyy,imi pare sincer rau,cuvintele sunt de prisos,nu stiu ce as putea sa-ti spun sa te simti mai bine,noi suntem aici sa te incurajam,sa fim alaturi de tine;gandeste-te ca Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi,asa a fost sa fie,dar tu trebuie sa fii puternica,trebuie sa o iei de la capat si sa te gandesti ca data viitoare va fii bine;trebuie sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Rammy suntem alaturi de tine

http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ramyy [blue]imi pare sincer rau ! Pot doar sa imi inchipui prin ce treci. Sper sa iti aduni toate fortele si cu gandul la ceea ce iti doresti cel mai mult, adica un bebe sa o iei de la capat si sa incerci din nou. Stii cum se spune : a 3-a oara e cunoroc ![/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica11 spune:

ramyy..imi pare si mie f rau..iti trimisesem un mesaj privat si n-am stiut de suferinta ta pana nu am citit acum pe forum

e cumplit de dureros
sa te ajute Dumnezeu in aceste momente grele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

ramy,capul sus!nimeni nu te poate face sa uiti durerea prin care treci dar sa stii ca noi suntem alaturi de tine!

http://mt.lilypie.com/8JVQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

ramyy-sincer sunt f afectata sa citesc ce ti se intampla,la fel ca si in cazul dankutza,cand am inceput sa scriu pe acest forum pe voi v-am intalnit oarecum primele si cu reusite,mi-a dat speranta,dar acum cred ca e f greu sa reusim ba sa ramanem,ba sa pastram sarcina..e groaznic.Iti sunt alaturi,nu stiu ce sa-ti spun decat ca regret f mult.Curaj,sper sa reusim pana la urma sa ne atingem visul!

Mergi la inceput