INSEMINARE (31)
Raspunsuri - Pagina 12
anaconda2 spune:
" buna anaconda,
felicitari pentru reusita, sarcina usoara. MULTUMESC!!
tu esti raza noastra de speranta. poti sa ne spui si noua cum ai reusit sa ai un rezultat pozitiv in mod natural? ai facut ceva mai deosebit sau pur si simplu s-a intamplat?"
LA INTREBAREA ASTA...NU EXISTA DECAT UN RASPUNS : SEX
!! LA MOMENTUL POTRIVIT .....
bebe
catacris spune:
Asa cred si eu cum spune Carla, nu am intrebat nicaieri dar asa mi se pare logic, adica spermatozoizii nu se inmultesc, ci doar creste concentratia pe ml, ii aduna pe toti intr-un loc
si asa uniti si activati (treaba cu mediul si centrifuga) ii punem langa ovocit,, cu speranta unui viitor mai numeros in propriile familii.
Eu in perioada stimularii nu am simtit nimic deosebit, nici un simptom de greata , ametela sau altceva, asa ca Ruzu fi linistita esti in grafic.
As spune ca si mie parca mie mai foame decat de obicei, dar nu prea ma iau dupa asta , am avut si in alte timpuri perioade cand mancam mai mult.
Am o intrebare pentru voi, va spuneam ca fac tratament cu Utrogestan pentru ca mi-a prescris d-ul doctor Onofriescu spunand ca am progesteronul scazut. Azi am luat din nou analizele m-am uitat si ce vad, in faza luteala (ziua 21) valoare 21.61 si pe acelasi buletin de analize, valori normale 1.5-20, am mai cautat pe acest topic este si pe site-ul Desprecopii la rubrica de analize si acolo spune ca sunt in limite normale (ei dau normal limitele 6-27), si acu nu prea mai siu ce sa cred...
In schimb analiza de prolactina , care avea valoarea de 41.49 (5-35) nu l-a influentat deloc pe doctor....
Of si am spus ca stau linistita si nu ma gandesc la nici un aspect. trebuie s-o mai citesc putin pe Dankutza sa ma potolesc.
korina spune:
Ma bucur sa va regasesc aici,dar ar fi fost si mai bine sa aud de schimbari in bine.Eu am muncit de am rupt,din cauza mutatului ,am facut foarte mult efort si ma rog sa nu fii daunat inseminarii.Cum o vrea Dumnezeu.N-o sa am internet saptamana viitoare.Va pup si sper sa auzim numai de bine 
cosicel spune:
Elena - am facut 3IA, insa doar una am facut-o pe cm natural. Insa prima a fost cu clomifen (la care n-am raspuns) - deci tot un sg folicul a fost, a 2a cu gonal(10f) - au ramas 3 foliculi dominanti, dar uite ca... n-a iesit nimic, si ultima pe cm natural, Dar cred ca a fost un folicul fara ovul, sau naiba stie care-i motivul pt care n-a iesit, ca totul a fost facut exact cum si cand trebuia.
Ruzu - de la stimularea cu gonal n-am avut nimic, niciun simptom neplacut, dar de la ova-mit (clomifem) mi-am varsat sufletul! Crampe abdominale crunte, greatza, varsaturi, am slabit intr-o sapt 5kg si oricum nu mi-a folosit la nimic!
Dar daca imi amintesc bine, cu gonalul ma tot intepau ovarele si aveam o senzatie de presiune... probabil cresteau foliculii?
Korina si Catacris - 

ruzu30 spune:
Catacris,pe buletinul meu de analize medicale scrie asa:
valori normale progesteron in faza luteala-3,28-38,63 ng/ml (eu am avut 19,04)
valori normale prolactina femei 1,39-24,2 ng/ml (eu-14,59),iar nivelul normal la gravide trim 3 -mai mic de 400ng/ml

petrutaf spune:
raluca30 si dankutza
va multumesc pt informatii
deocamdata astept sa fac analizele hormonale si dupa aceea probabil ca o mai am si alte intrebari
in incercarile de a ramane insarcinata mi s-a dat si mie clostibegit dar numai in 2 luni doarece din pacate imi influenteaza si chistul endometriozic(a crescut semnificativ)
Beatriz spune:
Buna fetelor!
Elena_june - eu am facut 2 IA pe ciclu natural, cu folicul si endometru ok. Nu stiu sa iti spun de ce nu au iesit, dar e clar ca pt obtinerea unei sarcini intervin multi factori. Insa imi amintesc, a scris o fata pe forum ca a ramas chiar la prima IA pe natural.
toate fetele!
cosicel spune:
Pai, probabil ca tine de organism, permeabilitatea trompelor, calitatea ovulului, glera, endometru, si bineinteles momentul inseminarii.
Uneori ma intreb ca p#$%^&* cum e posibil ca unele sa ramana insarcinate cand isi doresc, cum a fost sora-mea, a zis ceva de genul: luna asta voi ramane gravida si asa a fost...pe cand eu... de ani de zile astept momentul asta, si tot nu apare! ![]()
Beatriz - ai mai fost la Gynera?
catacris spune:
Ruzu, pai si dupa buletinul tau as fi in grafic (la progesteron ma gandesc acum) cred ca nu dauneaza tratamentul cu Utrogestan, deci ma mai linistesc din punctul asta de vedere.
Korina ai sa ne cam tii in sah daca nu poti intra saptamana viitoare, macar cealalta saptamana sa ne dai de veste, iti tin pumnii si stai si tu mai linistita de acu inainte, poate 
Cocolyso spune:
Tratamentul cu utrogestan nu dauneaza chiar daca progesteronul este ok la valoarea analizei.
L-am intrebat eu pe dr de ce imi da daca progesteronul e ok si a spus ca nu face rau, organismul isi ia cat are nevoie, restul se elimina.
Azi am cam inceput sa ma uit pe calendar si sa numar zilele......
Zau ca as face un test pe sambata, duminica.....
http://tt.lilypie.com/3HmFp2.png