INSEMINARE (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Dankutza mesajul tau este f optimist ca si tine de altfel.
Si eu sunt optimista insa am si momente in care parca e sfarsitul lumii.
Oricum nu renunt la lupta mea si cu siguranta imi voi tine copilasul in brate.
In rest, ce sa va zic, azi am avut o zi f aglomerata la servici, simptome nu am de nici un fel, doar ca imi e mai foame decat de obicei.
Catacris tu de ce simptome noi vorbeai?

http://tt.lilypie.com/3HmFp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

dankutza Esti cea mai optimista cu toate ca ai trecut prin momente grele si ne inveselesti mereu
Succes la toate fetele care incearca luna asta...eu nu am noutati astept ziua de luni sa ma duc la prima eco sa vad cum stau cu outul meu care sper sa fie marisor
In rest sunt foarte emotionata ca nu stiu cum mai stam cu spermograma am facut ultima in noiembrie si atunci sotul inca era sub tratament cu GONAL-F si era nr bunicel...acum mi-e tare frica ca e prea putin si poate raman neinseminata luna asta....sa-mi tineti pumnii sa fie destui

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

saboupetruta-analizele hormonale sunt cele mai importante,zic eu,dr trebuie sa vada cum stai cu hormonii si in functie de ei iti va da tratament pt stimularea ovarelor(clomifen,gonal f,menopur sau altele),in ordine sa produci folicul(i),iar pt spargerea lor se da de regula injectie pregnyl 5000ui.Ca numar inseminarile din ce stiu pot fi numeroase,sunt fete si cu 10 inseminari nereusite,procentul de reusita e cam 10%(nu vreau sa te descurajezi),e o chestie de noroc cred eu(am 2 nereusite,merg pe a 3a),tine doar de voi cate inseminari va permiteti financiar si psihic,unii doctorii recomanda pauza dupa 3 nereusite pt 3 luni maxim.Trebuie sa crezi si sa fii optimista pana in maduva oaselor cand te apuci de treaba!Multa bafta!

Pt restul fetelor-va citesc zi de zi,astept sa vad noi reusite luna asta,imi da speranta!
la toate fetele

"Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

tusce sincrea sa fiu, nu am intles nici eu cum naiba e posibil. Dar asta scrie pe foaia de inseminare: 3mil/ejaculat la spermograma si dupa preparare 5 mil. Era in ziua a 5 de repauz sexual. Rog fetele care stiu mai multe despre acest aspect sa ne lamureasca si pe celalalte.

catacris si cocolyso, voi reusiti la sfarsitul iernii. Mai e un pic pana sa vedeti dublu in fata ochilor. In privinta simptomurilor, nu am avut nici eu, niciunul. Unele au simptome imediat, altele mai tarziu. Fiecare corp reactioneaza altfel. Sa nu uitam ca sunt unele femei care se trezesc gravide in luna a doua sau a treia si nu au avut nici un simptom. Uneori, pentru ca ne dorim atat de mult sa ramanem gravide, parca incepem sa avem deja niste semne. Nu va mai ganditi. Ascultati un pic de muzica, uitati-va la un film si relaxare totala.

evanescence nu te gandi decat ca totul este bine. Foliculii se ingrasa pe zi ce trece si spermatozoizii se inmultesc pe zi ce trece.

raluca30 nu stiam ca procentajul de reusita al IAS este de doar 10%. Credeam ca este mai mare. Oricum la mine sigur e de 75%. Daca nu chiar mai mare.

saboupetruta subscriu la ce ti-a scris raluca30.
Am auzit si de fete care au reusit la 13inseminare. Ce-i drept trebuie sa te tina punga si nervii. Fiecare Ias costa in jur de 2000lei, cu tratament cu tot. Iar un Fiv 2800euro la Cezara. Adica vreo 12.000lei, daca nu mai mult.
Referitor la tratament o sa iti dea Ovamit sau Clostylbegyt pentru 5 zile si apoi Puregon, Menopur sau Gonal. Urmeaza eco din ziua 10 pana cand ovulezi. Chemat sot de urgenta si predat mostra. Face inseminarea, te duci acasa si te rogi la Doamne-Doamne.
Dar fara anlizele hormonale, nu prea are voie sa iti faca nici o inseminare. Alea sunt baza.

sensibila te-ai mai dus la medic? Ce mai faci? Ma gandesc la tine. Sper ca esti optimista in continuare.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

dankutza
Eu am citit pe forum de fete (adica barbatii )care aveau inainte de inseminare mai putini sperm decat dupa preparare si ziceau ca ii pune intr-un mediu de cultura special care ii mai invioreaza si se trezesc si aia mai putini buni...cam asa ceva am inteles eu si se si baga intr-o centrifuga si se separara cei buni de cei rai si se concentreaza....

Cine stie mai exact sa ne lamureasca ca e tare interesant nu??
dintr-o data se inmultesc ciudat dar pt noi e bine

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_june spune:

buna cosicel,
tu la a cata inseminare esti?
pana acum ai mai facut pe CM natural?
mi=e greu sa inteleg de ce chiar si cu acesta procedura, nu se produce un rezultat pozitiv. endometrul e ok, foliculul e bine...
sunt putin cam enervata, mai ales cand eu ma duc la inseminare si se mai nimeresc fete pe acolo cu intreruperi de sarcina si se uita asa de ciudat can le raspund pentru ce sunt si eu pe acolo.

dankutza, multumesc pentru incurajari si-mi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. oricum e un lucru bun ca macar ai vazut ca se poate.la mine nu s-a intamplat nici macar atat. trebuie sa-mi repliez neuronii si sa comut butonul pe ganduri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cred ca nu a inteles bine . Logic ca din 3 mil nu ai cum sa faci 5 mil ! Mai mult ca sigur ca au fost 5 mil INAINTE de preparare , iar DUPA , au mai ramas 3 mil .

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_june spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Cred ca nu a inteles bine . Logic ca din 3 mil nu ai cum sa faci 5 mil ! Mai mult ca sigur ca au fost 5 mil INAINTE de preparare , iar DUPA , au mai ramas 3 mil .

bebe

buna anaconda,
felicitari pentru reusita, sarcina usoara.
tu esti raza noastra de speranta. poti sa ne spui si noua cum ai reusit sa ai un rezultat pozitiv in mod natural? ai facut ceva mai deosebit sau pur si simplu s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Pt intrebarea cu spermatozoizii:sperma este compusa din gigei si dintr-un lichid care ii ajuta sa se deplaseze si sa se miste.Inmultirea de care vorbiti nu inseamna ca se inmultesc dintr-o data,ci inseamna ca in momentul prepararii se scoate din lichidul in care vietuiesc ,astfel incat intr-un mililitru de lichid seminal sa fie mai multi gigei.intr-adevar ii revigoreaza ,insa pe cei existenti ,cu ceva substanta si ii aleg pe cei mai buni pt IA.Deci nu se inmultesc ,pur si simplu se scoate din lichid si raman mai multi per ml.Asa mi s-a explicat si mie,in engleza,ca stiti ca eu fac tratament in Ungaria.
Catacris,eu deocamdata nu am nici o veste ca cica e luna de pauza de tratam din cauza chistului.cine stie,poate ovulez natural si iese asa ca la Anaconda.Si tie bafta multa!!!!am si eu emotii pt tine.ceva simptome ai?
Sensibila,in legatura cu ovarele micropolichistice am vazut ca faci tratament.Sa stii ca am facut si eu,sunt inutile in majoritatea cazurilor.De ce?Pt ca aceste micropolichisturi sunt de fapt foliculi.Insa sunt prea multi,de regula ce e peste 8-10 se numeste sindromul ovarelor micropolichistice.Eu am avut 15.Si daca sunt prea multi ,acei foliculi care s-ar dezvolta nu pot din cauza celorlaltor foliculi mici care umplu spatiul ovarului.Iar tratamentul de regula ii forteaza degeaba.Dupa o luna dupa ce am aflat ca am acest PCOS(polycystic ovary syndrome),m-am informat ce inseamna,ce solutie are si de indata ce dr mi-a propus ca varianta laparoscopia ,am acceptat.Si nu imi pare rau.As mai face-o o data daca ar fi nevoie.Astfel, acum ovulez cu tratament,cateodata natural(primele 2 luni dupa laparo am ovulat natural,cand majoritatea feteleor raman gravide).Eu ovulam in acele 2luni,dar nu am ramas.Din ce cauza?Ca l-am convins cu greu pe sotul meu sa-si faca spermograma.A facut-o abia dupa un an .Si nu e tocmai ok.Are oligospermie.Asa am ajuns la IA.Inainte aveam mari probleme cu ovulatia,cu greu crestea cate un amarat de folicul sau nici unul,dar nu se spargea intotdeauna,cu tot cu fundul ciuruit de Puregon si Pregnyl.In fine,ti-am spus sa stii ca exista si alta varianta.Presupune o mica interventie chirurgicala cu anestezie,dar nu e operatie clasica deschisa.Nu raman urme.In cateva zile iti reiei activitatea.
Va spun asta pt ca am inteles ca sunt multe fete care se trateaza timp indelungat si pana la urma ajung tot la laparo.Si am zis de ce sa pierd timp.Tin sa mentionez ca am doar 23 de ani,deci nu sunt in criza de timp,insa ma informez foarte mult si am zis ca nu are rost sa pierd nici macar o luna.
Acum am un chist mare de 4,5 cm din cauza Menopurului_+clostylbegit,si nu are legatura cu altceva.Care se va absoarbe caci e cu lichid.
M-am lungit.Dar stiu ce inseamna dorinta de a-ti tine in brate puiul si va doresc ceea ce imi doresc si mie!!!!
Sper ca nu v-am plictisit.
Dankutza,iti multumim pt cuvintele tale calde ,pt optimismul tau,pt puterea pe care ne-o dai prin vorbe simple si sincere.

Va pup!
Iar fetelor nou venite pe forum va doresc mult succes si sa auzim numai de 2 liniute!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Dankutza,te pup,esti nemaipomenita,ma bucur cand este cineva optimist,ne faci si pe noi sa nu ne mai facem atatea griji;primavara este aproape si vom fi toate burticoase
Elena,eu primele doua inseminari le-am facut fara stimulare,dar acum la insistentele mele,i-am zis doctorului sa incerc si stimulare,nu mai pot de emotii,sambata este ziua 9 si merg la monitorizare sa vad cum s-au dezvoltat foliculii;pe ciclu natural am avut cate un singur folicul acum nu mai am rabdare sa vad daca sunt mai multi;eu cred ca totul depinde de precizie ,de nimerirea exacta a ovulatiei,si de putin noroc.
Fetelor inca ceva:am citit ca dupa stimulare unele fete au dureri de ovare,greturi..eu nu am nimic,nici o stare,e drept ca sunt in a6-a zi de stimulare dar ma gandesc ca injctiile nu si-au facut efectul,sunt paranoica?
Va pup pe toate si asteptam vesti bune de la Catacris,Cocolyso,Korina...

Mergi la inceput