INSEMINARE (31)
Raspunsuri - Pagina 10
cosicel spune:
Ruhandrab - e vorba de dr Matei? Daca da, e ca si rezolvata problema! Facem rost de nr de telefon si vei vorbi personal cu dr (care tb sa recunosc ca-i super dragutza si in cateva zile rezolva asta)!
Elena - eu voi face inseminare pe cm natural, stiu ca as avea mai multe sanse cu stimulare, dar cum endometrul se subtiaza de la medicamente, situatia e cu 2 taisuri: daca se fecundeaza - exista riscul sa nu nideze din cauza dimensiunii firave, daca nu iau stimulare, o sa fie un singur folicul.
dankutza spune:
tusce la inseminare sotul a avut 3mil/ejaculat A+B, nu pe ml. Dupa pregatire a crescut la 5 mil A+B. Sotul meu a luat o perioada tratmentul dat de dr Matei si dupa 8 luni a luat aproape 20kg. Erau numai vitamine. Nu as putea sa spun ca a crescut nr spermatozoizilor, ci doar nr kg. S-a oprit si a scapat de 5 kg intre timp. Asa ca si vitaminele astea sunt cu doua taisuri si pentru ei.
elena_june ce e aia sa renunti. Eu mi-am luat-o peste bot saptamana cealalta cu avortul spontan si tot nu ma las. Dupa ce am avut avortul, m-am dus in pat si am si inceput sa ma gandesc la urmatoarea inseminare. Cand o sa vina ciclul, ce si cum o fac. Ce e aia sa renunti? Nu e voie! Mergi in continuare cu tratamentul, te duci la medic, faci inseminare si te relaxezi, te gandesti numai la ce este frumos.
Fetelor, va dati seama ce noroc avem? Vine primavara. Incep inseminarile. O sa mergem pe strada, o sa vedem ghiocei peste tot, copacei infloriti, porumbei giugiulindu-se, fluturasi si alte minunatii ale naturii si o sa privim viata altfel. O sa ne gandim la mugurasul pe care il vom avea in burtica noastra. Ne asteapta cel mai frumos anotimp si cel mai mare cadou. Haideti, fetelor, indrazniti sa visati si sa sperati. Nu va dati batute! Ma refer la fetele care sunt dezamagite luna asta. Mergem inainte. Sper ca eu nu sunt singura optimista incurabila de pe site. Oricum, nu va las pe niciuna, va trag dupa mine. Eu stiu ca anul acesta o sa reusesc. Pentru ca vreau eu, dar nu imi impun.
Va pup pe toate
tusce spune:
dankutza,
eu cred ca nu inteleg, sa nu te superi ca te tot intreb.Inainte de preparare au fost 3 mil, si dupa 5mil,sau n-am inteles eu bine. Eu stiam ca dupa prepararea spermei se mai pierd din ei.
cosicel spune:
Catacris - primavara incepe cu Dankutza, dar iarna se termina cu tine! 

Mai e o saptamana pana aflam rezultatul, nu?
catacris spune:
Asa este draga Cosi, o saptamana, mi se pare putin dar si mult, simptome noi, adica unele care sa nu le mai fi simtit pana acum nu am, si gandurile sunt contradictorii, daca as sta sa ma gandesc (dar nu stau) la noi era problema masculina, dar doctorul a spus ca s-ar fi putut si asa sa raman natural, apoi la analizele de acum prima data am vazut ca aveam progesteronul mic, deci poate am ramas in alte dati dar nu s-a prins. Acum fac tratament cu Utrogestan si tratament psihic de liniste si pace cum v-am mai spus. Un alt tratament e discutia cu voi aici, Dankutza care ne improspateaza gandurile de fiecare data si toate emotiile fetelor care ne tin spiritul aprins zilnic. Totusi cam de mult nu am mai auzit vesti de la fete, ce mai spuneti Ruzu , Carla, Titi, Cocolyso , Evanescence...
foryv spune:
merci ca ai aparut in calea mea,eu am endometrioza,operata laparscopic in iulie 2008 de dr. Ciobanu,fara alte manevre dupa operatie, pt ca nu a vrut sa ma bage in seama,de ce?,pai nu stiu.Kestia ciudata este ca deunazi 2 persoane mi-au recomandat acesti 2 dr. si cred ca o sa merg si eu pe mana lor.Sotul meu la ultimul recensamant avea 12,5 milioane cu o pauza de 3 zile inaintea recoltarii.Sper sa rezolvam ceva pt ca in mai facem 3 ani de incercari esuate si ne-am dat seama ca natural nu am cum sa raman decat daca apelez la inseminare.Momentan astept ca sotul sa se intoarca din deplasare si prin luna mai o sa fac o programare la Podasca pt iulie,deci la mine anul o sda cam fie pe sf cand o sa ne apucam de treaba.Daca nu ma bag prea mult in viata ta as vrea sa tinem legatura aici sau pe e-mail,sa vd cum iti merge si pe ce cai sa apuc si eu.OK. 

pupici pt toate fetele puternice
petrutaf spune:
buna!
as dori si eu niste informatii despre inseminarea artificiala
pe scurt povestea mea este urmatoarea: in nov 2007 am fost diagnosticata cu endometrioza( am facut interventie laparoscopic in nov 2007, cu indepartarea a 20% din ovarul dr) pana in aprilie 2008 am luat tratament(anticonceptionale) si de atuci inca nu a ramas insarcinata, din august 2008 merg la foliculometrie dar ovarul drept(cel pe care am endometrioza )nu functioneaza( produce foliculi dar nu se sparg)iar ovarul stang functioneaza(dar putin haotic, fara nici o regula)si am ciclu neregulat
mi s-a recomandat sa fac inseminare artificiala( merg la dr. Mironiuc la Cluj), am inceput sa fac analizele care mi s-au dat(mai putin cele hormonale), daca ati mai facut inseminare as dori sa stiu care sunt etapele inseminarii, cate inseminai se pot face si dupa cate se trece la FIV