INSEMINARE (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Korina,Catacris,Cocolyso,asteptam vesti cu 2 liniute!!!!!!

[b]Catacris mie mi-a explicat dr ca Utrogestanul nu interfereaza cu valoarea progesteronului din sange.Mie dupa 2 cutii de UTROGESTAN intr-o luna mi-a luat sange pt progesteron si prolactina(ca aveam chist)si m-am mirat!Utrogestanul actioneaza direct la nivelul celulelor din endometru ,care contribuie la metinerea sarcinii,iar progesteronul din sange e o alta poveste,nu mai stiu exact...
Deci esti ok!.

Fetelor am si eu o intrebare:care e ziua ovulatiei voastre?aprox.?
La mine e de regula 22-23 cu tratament si fara.Nu e prea tarziu?poate din cauza asta nu s-a prins ca ovulul era imbatranit sau cine stie...

la toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_june spune:

buna Anaconda,
multumesc pentru raspuns, dar voi insista. stiu ca unica solutie este sex la momentul oportun , dar eu eram curioasa ce metoda de determinare a "momentului potrivit" ai folosit?
ai mers la monitorizare, ai folosit teste de ovulatie, temperatura bazala? de trei ani tot asta fac, urmaresc momentul si poate ca se simte prea urmarit de nu-mi iese nimic.
scuze ca te stresez cu intrebarile , dar sunt curioasa.
multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Carla - eu am cm la 28 de zile iar ovulatia, de obicei in z15, doar ca luna asta a fost in z13. Insa, normal e sa ovulezi cu 12-14 zile inainte sa-ti vina cm, asa ca nu prea cred ca daca se intampla in z22 e prea 'imbatranit'. Din cate am citit, ar fi 'cu probleme' daca ai avea cm la 35 de zile si-ai ovula in z25, dar sincera sa fiu, probabil ca e individualizat de la persoana la persoana.

Mergi la inceput

Cosicel,am uitat sa mentionez ca CM la mine e de 35 de zile.De aceea e asa de tarzie ovulatia.Dar de regula ovulez.
Deci se poate sa fie probleme din cauza asta?Doctorita mea nu mi-a dat de inteles ca ar putea fi asta problema ,dar am mai tot citit pe forumuri tot felul de pareri.
Acum m-am intristat.

merci de raspuns.

Mergi la inceput

Subscriu la ce a scris Elena_June.Ne poti spune Anaconda?Si inca ceva ,ce simptome ai avut cand ti-ai facut testul de sarcina si ce simptome ai acum?

Bafta multa Elena!
Si tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Carla - nu lua de bun tot ce citesti! E drept ca aici gasesti informatii mai multe si mai corecte decat iti pot da o multime de medici, dar uneori se si exagereaza.
Nu, sigur nu-i nicio problema ca ovulezi in z22 la un cm de 35 de zile!

Anaconda e o tipa beton (am avut sansa s-o cunosc in carne si oase!), care e mai mult decat informata vizavi de IA, si-a reusit sa se cunoasca atat de bine, inca, lasand modestia ei de-o parte, eu zic ca si cele 2 reusite la IA i se datoreaza in proportie de 95%! Sincera sa fiu, cred din tot sufletul ca acum, ramand 'fara ajutor' n-o sa mai aiba probleme cu sarcina si face pasi repezi catre 'odisee'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cosi , :)) merci ptr reclama ...

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Elena si Carla ...deci uite cum sta treaba . Eu am un cm regulat , de 24-25 zile . Ultimul ciclu l-am avut pe 30 decembrie , si am prestat pe 9 si pe 11 ianuarie (am profesor bun , nu-i asa ? ) . Deci toata "perioada" a fost acoperita . de pe 9 , tineau cel putin pana pe 10 , si cei de pe 11 , cel putin pana pe 13 . Asa a fost sa fie , sa se prinda . Chiar a fost o mare surpriza ptr mine , ptr ca natural , n-am ramas decat de 2 ori in 20 de ani....(insa le-am pierdut la cateva saptamani si pe alea ).
Cu o zi inainte sa aflu ca am ramas gravida , am fost la T sa vorbim de urmatoarea IA , care trebuia sa aiba loc peste cateva zile...
Cat despre simptome....nu pot sa zic ca am avut atunci cand am facut testul , ptr ca aveam abia vreo 10 zile de la ovulatie .

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetelor.
Nu am mai scris de cateva zile, dar revin cu vesti.
M-am enervat si cu spijinul unei dulceti de fata de pe forum, am facut sapaturi si m-am hotarat sa ma duc direct la Giulesti. Mi-am facut marti programare pt miercuri dimineata la Dna Dr Moisa. M-am dus la ea, mi-a facut o eco si am constat ca defapt foliculul meu crescuse si era atunci de 17.8 mm si endometru de 15 mm si m-a programat pt joi la inseminare. Am facut pregnylul si ieri am facut inseminarea.
Asa ca Bechir vroia doar sa mai traga niste bani si luna viitoare stiind clar ca nici ea, nici Bucur si nici Cocei la care ma tot trimiteau pentru IAD, nu fac IAD. Spun asta pt ca am sunat la Cocei si mi-a zis ca ea nu face IAD ci numai MOISA ca ea are in grija banca de sperma. Si am mai intrebat-o inca o data si mi-a spus clar ca nici Bucur nu face. Si intradevar asa este pentru ca la IAD nu a fost decat Moisa. Poate mai fac si alti doctori dar insotiti de Moisa. Tot ea se ocupa si de cele care veneau cu sotii si donau. Nu am vazut alt medic care sa fac inseminari cat am stat eu pe holurile alea.
Tot respectul pt Moisa , s-a purtat profesionist si mi-a explicat o gramada de chestii pe care la DMC nu le-am auzit niciodata.
Asa ca ieri am facut IAD si astept rezultatul. Nu o sa fie sfarsitul pamantului dak nu se prinde dar macar am avut dreptul sa incerc nu cum zicea Doamna Bechir ca e prea tarziu si ca vai donatorul trebuia ales cu 50 de ani inainte. L-am ales cu o zi inainte si era altele il alegeau pe loc.
Plus ca Dr Bucur nu mi-a dat de facut Histero, ceea ce a socat-o pe Moisa. A zis ca faptul ca nu am avut nici o sarcina nu explica faptul ca nu e posibil sa fie ceva inneregula cu trompele. Nu mai comentez nimic de Dacia Medical Center. Or fi foarte buni pt cele care vin cu donator sau sot (stiu pe cineva care a avut o reusita la Bucur desi toti ceilalti ii spuneau ca nu o sa aiba copii niciodata, asa ca o respect pe Bucur dar nu e pt mine ), dar pt cele care vor IAD, nu fac decat sa le manance banii degeaba. Ca in final tot la Moisa ajung.
In fine. Raman la Moisa, macar stiu ca e direct la sursa fara intermediari si altele.
Va pup si sper sa reusim cu toatele, atata timp cat suntem la doctorii potriviti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Sensibila - Bravo, imi place ca ai luat taurul de coarne. Eu cred ca multi doctori sunt interesati in primul rand de bani. Cat despre histero - mie au refuzat sa imi faca 2 doctorite, si fosta si actuala - desi amandoua pot face acest tip de interventie. Pe motiv ca am facut HSG si ele nu cred ca am nevoie. Eu cred ca am nevoie de orice investigatie care exista pt depistarea nereusitei de pana acum. Asa ca aseara am fost la al 3-lea doctor, el a acceptat si imi va face. Ma gandesc - daca tu ai fost data afara pe o "usa" cu aceasta IA, dar ai intrat pe o alta "fereastra", si nu te-ai lasat, poate a fost se fie cu noroc si sa reusesti acum. Eu asa iti doresc!
Cosi - merg luni la Gynera, la o monitorizare, sa vada cum ovulez. Practic merg doar pt intretinerea legaturii cu doamna doctor, ca nu fac luna aceasta nimic.
Anaconda - mi-a sarit in ochi faptul ca tu aveai CM la 24-25 zile si vad ca ati incercat si ati reusit sa prindeti ovulatia in ziua a 11-a si in ziua a 13-a. Eu am CM la fel ca tine. De ani de zile incercam aceeasi schema, cand in ziua 11 si in ziua 13, cand in ziua 10 si in 12. In plus am si semne cand ovulez, si doctorii au confirmat zilele si IA-urile le-am facut in ziua 11. La mine sigur s-au intalnit de multe ori celulele reproducatoare, dar se rupe filmul undeva dupa.

toate fetele!

Mergi la inceput