FIV 211

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Maria, e OK Nurofenul, dar pe perioada stimularii sa nu-l iei ca afecteaza, se pare, endometrul. Bafta!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

impatience;
Fireyes:Multumesc pentru sfat!
Dear Bambie: Te-au sunat de la clinica? am inteles ca s-a modificat programul, noi vom veni la 15.45....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Eleny: analiza o poti face la Synevo,in Constanta,recoltezi dimineata si ai rezultatul la ora 15.Eu acolo am facut-o.

Bafta multa tuturor fetelor care sunt in tratament sau asteapta rezultatul!

Nusy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Maria: asa e, iubita, am inceput inhibarea si astept CM-ul ca sa incep stimularea. Trec tot timpul pe aici, va citesc zilnic, dar nu am ce sa va spun nou, ca nici eu nu stiu nimic inca. Saru-mana ca te gandesti la mine
Va pupic pe toate

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna fetelor.
Maria, m-au sunat de 2 ori, prima data sa confirm programarea, iar apoi dupa 35 min, sa-mi spuna ca s-au decalat programarile si suntem programati la 13.30. Multa bafta maine!
Revin maine cu vesti!!!

toatee fetelee!!!!!!!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am disparut pt ca m-am reinternat cu bebe in spital...a fost groaznic, mai ales ca a trebuit sa imi fac tratamentul acolo. Maine merg la primul set de analize + eco. As fi in a 4 spre a 5-a zi de inhibare. Pana acum nu vad nici o urma a CM-ului, poate doar ieri sau mai exact alateieri am avut o scurgere maronie...dar a disparut.

Mult noroc la noile venite si mult succes.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

maria08
daca am inteles bine incepi tratamentul , iti doresc multa , multa bafta !!!
Spune-mi te rog ceva despre acupunctura pe care ai facut-o , de ce zici ca ai facut degeaba drumul Buc-Cta , nu ai simtit nici o imbunatatire ?Te intreb pentru ca ma bate gandul sa incep si eu.
nusy
ce vad eu la semnatura ???? O fetita !!!!
Doamne Ajuta !!!
cristal1995
MULTA , MULTA BAFTA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, girls!

Eleny, n-am avut cine stie ce simptome: sanii mi s-au marit inca din perioada stimularii, asa au ramas si dupa transfer si mariti si am si acum. Apoi, am mai avut dureri in zona ovarelor (ma gandeam eu atunci ca sunt de la implantare:)), de fapt era chiar durere de ovare pentru ca de la tratament mi s-au marit ff mult, au in jur de 11 cm.
Altceva nu prea am avut, eram si toata ziua pe drumuri si nu prea m-am analizat atent.

Va tin pumnii girls, si eu si mugurasul meu sa aveti rezultate pozitive.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Oanademunka eu am auzit despre acea nenoricire...nu am cuvinte si nu inteleg cum exista oameni (desi nu se pot numi oameni asa...) sa poata face atat de mult rau...si la faptul ca e asa de aproape de tine...ufff...ma ia cu fiori...

Eleny bafta multa, sa fie lipicios si sa ramana acolo pana la 9 luni.

Bamby bine ai venit, sa aveti un FIV reusit!

MAria08 si tie iti tin pumnii stransi pentru un FIV norocos. Eu nu am avut efecte negative nici la inhibare nici la stimulare, eram mereu moarta de frica ca nu isi fac efectul medicamentele

Nusy felicitari pentru fetita, tre sa fii foarte fericita. Pup si sarcina la termen!

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck

maria08
daca am inteles bine incepi tratamentul , iti doresc multa , multa bafta !!!
Spune-mi te rog ceva despre acupunctura pe care ai facut-o , de ce zici ca ai facut degeaba drumul Buc-Cta , nu ai simtit nici o imbunatatire ?Te intreb pentru ca ma bate gandul sa incep si eu.
nusy
ce vad eu la semnatura ???? O fetita !!!!
Doamne Ajuta !!!
cristal1995
MULTA , MULTA BAFTA !!!

si eu am facut acupunctura, dar cu ceva timp inainte de FIV si cred ca m-a ajutat mai mult psihic. Oricum te ajuta sa te simti mult mai bine

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput