FIV 211

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

eleny multumesc de raspuns...la mine cred ca o sa dureze mai mult ca am un polip endometrial care trebuie scos,un chist care nu vrea sa dispara si singura trompa si aia paradita rau nu mai stiu in ce stadiu e de vreo cativa ani...insa sper sa fie bine...
fetelor muuulta bafta sa vina bebita cat mai repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Off, mai fetelor, iar suntem pe pagina 2.......
Betty: Multa sanatate lui Mario!! Asteptam detalii de la echo.
Nusy, Raluca: Va doresc sarcini usoare in continuare! Poate din februarie se muta mai multe fete la odisee!
Luck: Am trimis pm!
Dear Bambie, Cristal, Blanche:
Florela: Ceva simptome?!
Ioanatugs: POate mai intrii si la noi!
Azi plecam la Bucuresti....intru mai tarziu sa va dau vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cristal bafta maxima!!!!!!!!!!Ce tratament ai de data asta?Sa fie cu noroc!Doamne ajuta!

maria08 tin pumnii si pentru tine!Sa reusesti din prima!

nusyca felicitari pentru printesa!Sa creasca mare si frumoasa!

O zi frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Neata fetelor!

Eu astazi sunt mai optimista si ma tot gandesc la ce a spus dr Dracea ca am fi putut transfera si 3 embrioni la 48 de ore si tot unul ar fi supravietuit.
Asa ca sper ca luptatorul meu sa fie lipicios si sa ne faca fericiti.

Nusy,Raluca felicitari din tot sufletul meu cred ca este minunat ceea ce traiti acum si nu pot decat sa-mi doresc sa trec si eu prin aceasa experienta minunata.

Maria asteptam vesti!
Betty78 sanatate multa baietelului tau !

Taty_ana sigur sigur va fi bine .

Florela cum esti, care este starea de spirit? Cat mai ai pana la test?

Puup toate fetele fara exceptii si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Fetelor, azi am picat in pesimism. Parca a inceput sa ma doara usor burta si data trecuta cand m-am simtit asa nu a fost bine. Pana aseara eram bine cu moralul, acum m-a parasit optimismul; cateodata mi se pare imposibil sa raman gravida.Sotul meu ma intreaba in fiecare zi daca pot sa-i spun ceva nou si bun si nici nu vrea sa auda de esec. Va intrebam mai inainte daca stiti cumva cand are loc implantarea la transferul de embrioni blastocisti; eu la 3 zile de la ET am avut niste usoare dureri de burta si m-am incurajat ca ar putea fi de la implantare. Azi se face o saptamana de la ET si mi se pare ca mai e o vesnicie pana la test. In plus mai am si o stare aiurea de greata de la medicamente. Ma rog in fiecare zi sa fie bine si sa dea Dumnezeu sa ni se implineasca visul de a avea copii. Va pup si va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

florela fiindca ai facut ET cu blastocisti poti face bhcg in zi 9 dupa ET ( ziua ET=ZIUA 0).Nu ai de ce sa fii necajita,pana la bhcg orice simptom poate fi de la sarcina sau nu,nimic nu e sigur.Multa baftaaaa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Florela, nu lasa gandurile pesimiste sa te cuprinda! stii bine ca nici un organism nu reactioneaza de 2 ori la fel si asa cum sunt gravidute care stau numai cu WC in brate mai mult de 3 luni, la fel sunt si unele mai norocoase care nu prea au simptome...
Teoretic, de cand devin blasto, embrionii se pot implanta, asa ca in primele 2-3 zile se poate sa se fi si implantat. La fel cum poate fi vorba de o implantare mai tarzie!
Asa ca multa incredere, curaj si optimism la maximum! important e sa faci bine tot ce tine de tine ca restul tine si de noroc!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am venit si noi de la eco: se pare ca totul este ok...azi ar trebui sa vina cm-ul dupa cum arata; fibromasul de 1.2 cm e tot acolo, deci cam asta ar fi. rezultatul analizelor soseste dupa ora 16...astept cu nerabdare si in plus am cerut sa mi se trimita o copie a dosarului de data trecuta ca macar sa fac comparatie....poate cine stie stau mai bine

Multumesc fetelor care ne-au urat sanatate....Mario e din ce in ce mai bine....eu in schimb simt ca am nasul infundat iar rinita mea imi face din ce in ce mai multe neplaceri.

Eleny79 e foarte importanta starea ta psihica...o sa vezi ca bebe se la lipi in burtica ta

Cristal multa bafta draguta...sa fie cu burtica de data asta

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Florela iesi imediat di butoi!!

Ce inseamna asta vrei sa-i stresezi pe bebei?

Te pup dulce dulce si ai sa vezi ca o sa fie bine si peste cateva zile ai sa ne dai vestea cea mare.

Ai incredere in sotul tau ca stie el ce simte iar starea de greata poate nu este de la medicamente ce zici?

Tu te ingrijorezi ca te doare usor burta iar eu ca nu ma doare deloc si nu am simtit decat cateva intepaturi in uter ieri si alaltaieri iar astazi nimic.
Durerile mele de la implantare unde sunt?

Si eu le rog pe fetele care stiu sa ne spuna cam cand are loc implantarea la transferul de blastocisti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Uite aici despre embrion, cum evolueaza el pe zile:
http://www.visembryo.com/baby/4.html

si scrie ca din ziua 5-6 poate incepe implantarea.... deci poate fi chiar din ziua ET...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput