FIV 211

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!
Bafta Maria!
Betty,imi pare rau ca baietelul tau este bolnav,sa-i dea Dumnezeu sanatate!
Eu am facut pana acum 3 injectii de inhibare si pot spune ca ma doare rau burta ca si cum mi-ar veni ciclu.Voua vi s-a intamplat asa ceva?
Mai sunt luni in care imi vine ciclu in z24,acum e posibil sa-mi vina mai devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Eleny, Florela- teoretic implantarea incepe in ziua 3 pt. blasto si in ziua 5 pt. embrioni; deci retineti incepe,si se continua mai multe zile; eu sambata am avut ET ul si marti am avut dureri ceva mai marisoare de mijloc si de burta; in legatura cu simtomele, aceste , asa cum mai spuneam, difera de la femeie la femeie si chiar si la aceeasi femeie de la o sarcina la alta; eu spun asta ca sunt patita, pt. ca f. multe din simtomele de acum nu le am avut cu prima sarcina;si acum sa va spun ce simtome am avut, simtome care la acel moment le puneam pe seama tratamentului; deci: in primaul rand dureri de spate mai accentuate decat cele de burta, care nu tineau f . mult, atunci cand tineau 10 min, luam nospa; o sete f f accentuata; inainte de test cu cateva zile arsuri (pe care le cunosteam de la prima sarcina dar mi se parea prea devreme sa apara acum ), sanii intariti dar nu tot timpul si nu durerosi; de cate ori suflam nasul apareau firisoare de sange; si ceva cam straniu, care la acel moment nu stiam ca ar fi un semn de sarcina, dar ulterior citind la semne prevestitoare am vazut, din cand in cand simteam un fel de spasm ciudat in vagin; cam asta e tot ce mi amintesc;

va pup si bafta tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

korapop, fireyes, mai fetelor, voi aveti mare dreptate cand spuneti ca orice simptom poate fi sau nu de la sarcina si ca nu e o regula ca un organism sa reactioneze le fel de doua ori, dar...te pui cu nebuna? Pana azi am fost asa increzatoare si de dimineata m-a plesnit pesimismul.
eleny, uite incerc sa ma catar si sa ies din butoi cu ajutorul vostru. Aseara ii spuneam sotului ca poate o sa avem gemeni si acum...ooofff. VREAU BEBIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florela30

Fetelor, azi am picat in pesimism. Parca a inceput sa ma doara usor burta si data trecuta cand m-am simtit asa nu a fost bine. Pana aseara eram bine cu moralul, acum m-a parasit optimismul; cateodata mi se pare imposibil sa raman gravida.Sotul meu ma intreaba in fiecare zi daca pot sa-i spun ceva nou si bun si nici nu vrea sa auda de esec. Va intrebam mai inainte daca stiti cumva cand are loc implantarea la transferul de embrioni blastocisti; eu la 3 zile de la ET am avut niste usoare dureri de burta si m-am incurajat ca ar putea fi de la implantare. Azi se face o saptamana de la ET si mi se pare ca mai e o vesnicie pana la test. In plus mai am si o stare aiurea de greata de la medicamente. Ma rog in fiecare zi sa fie bine si sa dea Dumnezeu sa ni se implineasca visul de a avea copii. Va pup si va imbratisez pe toate

Uite www.primulpas.ro.org/decizie/primele12.html" target="_blank">aici link cu dezvoltarea embrionului in primele 12 saptamnai de viata...astfel poti sa vezi cand are loc nidarea

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Dragele mele, voi vreti sa ma scoateti din butoi si se pare ca pana la urma o sa reusiti. multumesc din suflet ca sunteti langa noi( ca e si eleny in asteptari ca mine) si ma apuc de citit si studiat link-urile date de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
lauraa78, este posibil ca de la diphereline ( cu acest medicament faci inhibarea, nu?)la cateva zile de la incepere sa apara cm.
Florela, trebuie sa fii optimista.
betty78 tu cand ai punctia? tin pumnii sa mearga bine tratamentul.
ellanik
toate fetele si burticile

Mergi la inceput

Florela30 cand ai facut ET-ul ca nu am retinut? Eu de exemplu am facut ET la mai putin de 48 de ore de la punctie si in Z 12 am facut testul de sange si era pozitiv.

many_bani pai punstia ar trebui sa o fac in 15 sau 16 feb si et in 17 sau 18 feb

Lauraa78 pai de la dipherelin apare CM-ul, sau daca nu macar trebuie sa pierzi cateva picaturi de sange. Deci stai linistita,e foarte bine

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Am gasit ceva f interesant legat de imbunatatirea calitatii ovocitelor:
http://pt.wkhealth.com/pt/re/rmab/abstract.00134459-200312000-00001.htm;jsessionid=JCLLFjn5NmzLKpggNnzc2TdJWG0ChkQQGszr0Ybm11Y6819vlCJD!136317464!181195628!8091!-1
Produsul il putem gasi, vad si la noi, la naturiste: http://www.terapii-naturiste.ro/produse-naturiste-antioxidanti/melatonina.htm

Ah, si Oana, se potriveste ca o manusa chestia asta la endometrioza: http://content.karger.com/ProdukteDB/produkte.asp?Aktion=ShowAbstract&ArtikelNr=49424&Ausgabe=227233&ProduktNr=223845

Eu o sa intreb si la austrieci, dar pana atunci, Kora, pui si tu o intrebare la Cocei sau alte fete care mai sunt in situatia asta...
Nu vad sa aiba contraindicatii, dar mai bine safe than sorry....

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

betty78, , am crezut ca ti s-a fixat data, pe mine ptr. transfer m-au anuntat ca sunt programata pe 18.02.09, din 04.02 incep tratamentul si am prima eco. pe 09.02.09, am deja emotii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

betty78, , am crezut ca ti s-a fixat data, pe mine ptr. transfer m-au anuntat ca sunt programata pe 18.02.09, din 04.02 incep tratamentul si am prima eco. pe 09.02.09, am deja emotii.

pai in cazul Fiv-ului se fixeaza data dupa rezultatul la ultimul set de analize. In principiu daca lucrurile merg bine o sa faca punctia pe 15 si et-ul pe 17... Oricum stiu ca el face programarile la cele care fac cu eT criogenati intotdeauna in ultima zi...
Cati embrioni ai?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput