FIV 211

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

betty78, da, stiu ca si eu la primul FIV cand am obtinut si sarcina, dupa ultimul set de analize, Ron-el a hotarat sa-mi prelungeasca cu o zi tratamentul, a.i la punctie am intrat in ziua a 2 a de punctii, adica lunea si am facut transferul miercurea.
Acum am 4 embrioni, si ma rog la DD sa reziste toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Many_bani...e in functie de raspunsul fiecareia...pe mine m-a luat in primul lot...oricum cand ai facut primul FIV si ce s-a intamplat? Ca o sa vreau sa updatez listutza

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Blanche ai primit de la Moniland parola si restul informatiilor?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

betty, ni-am dat nimic lui Blanche. Ma duc sa vad ce trebuie sa dau.
Scuze fetelor dar sunt in perioada in care uit si scap din mana.

14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

betty, ni-am dat nimic lui Blanche. Ma duc sa vad ce trebuie sa dau.
Scuze fetelor dar sunt in perioada in care uit si scap din mana.

14+

stai sa vezi dupa ce nasti...atunci vin golurile de memorie adevarate...si te intrebi cat o sa mai tina si daca cumva nu raman forever...e trist dar este adevarat....mai ales din cauza noptilor nedormite....acum imi notez tot, dar inainte nici prin cap nu imi trecea si aveam cu mult mai multe responsabilitati pe vremea aia....

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

betty78, eu am facut FIV 1 in aprilie 2008, la MNL, am transferat 3 embrioni, s-a implantat unul. La eco de de 8 sapt, era bine dezv.cu puls foarte bun, etc. Eram foarte fercita, parca pluteam, dar din pacate ptr. scurt timp,la eco de 12 sapt. s-a constatat ca se oprise din evolutie. Am crezut ca timpul s-a oprit in loc, nu puteam sa realizez ca mi se intampla mie. A urmat un chiuretaj, peste care am trecum, fizic, foare usor, insa psihic, nu cred ca se va vindeca. Faptul ca am programat la FIV 2 m-a facut sa traiesc numai ptr. asta. Am facut din nou in oct.2008, rezultat Beta HCG 0,insa am primit mai linistita rezultatul negativ de la FIV 2, ptr. mine greul a fost la aflarea vestii ca bb nu mai este. Acum ma pregatesc cum pot, ptr. acest transfer.
Sper ca nu am plictisit pe nimeni si nici nu am descurajat.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Florela, Eleny79 va tin pumnii fetelor si sa fiti primele gravidute pe anul 2009!
Maria08 pe aici sunt iubita! Va citesc si va tin pumnii stransi sa reusiti toate fetele care sunt in focuri acum!
Many_bani nu ai cum sa plictisesti pe nimeni! Te inteleg perfect si eu as fi preferat sa nu fi reusit...ziceam ca nu a fost sa fie acum...Acum i-mi e frica de o noua sarcina, mai mult decat de un esec. Pentru mine FIV reusit inseamna o sarcina dusa pina la 9 luni si data viitoare daca voi avea un betaHCG pozitiv, nu voi mai putea sa ma bucur, din pacate!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Ioanatugs,te-am urmarit si stiu ca prima sarcina ai pierdut-o la putin timp dupa mine, nu am scris atunci insa am inteles perfect si poate si mai mult suferinta ta. Dar, trebuie sa ne scuturam si sa mergem mai departe. EU sper si ma rog ca anul asta sa aiba si ptr. noi un final fericit si cred cu tarie in lucrul asta. Insa uneori imi este frica sa nu o iau razna, pe aratura
Catalina unde esti si cum esti?
Pupici

Mergi la inceput

Eu azi am fost la primul set de analize dupa 4 zile e Diphereline (dupa analize 5) si am avut endometru subtire, asa ca problema mea cu endometrul gros s-a rezolvat si a fost de moment. Iar analizele de sange au iesit si ele bine adica estradiol 32.33 si progesteronul 0.42; deci ma indrept cu forte noi spre menogon pe care il incep de luni.

.....asta scriam acum 2 ani si ceva in 23 nov 2006.

Acum am estradiolul mai mic de 20 si progesteronul de 0.61; endometrul este de 4 mm si ovarele au foliculi mici.

Oare e bine????....cam cat trebuie sa fie valorile la 4 zile de inhibare?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Fireyes tu ca si mine ca am innebunit cautand articole despre calitatea ovocitelor. Mai pune o data linkul pliz ca la mine nu voieste sa se deschida!
Dieta inainte si in timpul fiv-ului este foarte importanta si unul din factorii decisivi in reusita. Chiar citeam un articol despre o cercetare efectuata in 2004 care evidentia faptul ca un pahar de alcool baut ina timpul stimularii sau unul inainte de inseminare scade simtitor sansele de reusita.
Cei de la Harvard au facut timp de cativa ani un studiu referitor la increasing chances to conceive. Concluziile: trebuie o dieta bazata pe:
-grasimi monosaturate( ulei de masline, ulei de peste, nuci-grasimile astea se pare ca au si o influentza in reducerea cancerului de san)
- mancaruri bogate in complex de vitamine B: carne(mai ales curcan, pui), peste, oua , banane , avocado, salata verde
-mancaruri ce contin acid folic- nuci, brocoli, suc de portocale, spanac
-fier: branza, spanac, oua, fructe uscate, ficat. pt a facilita absorbtia de fier se recomanda vitamina c (deci fructe si legume mai alesportocale, rosii, capsuni, lamai)
-produse lactate

Alte produse benefice: dovleac, cereale, tofu, iaurt, grapefruite, somon, lapte gras, oesters

Pt barbat:
-vitamina C (pt cei care fumeaza chiar un supliment de vitamina c)
-doi antioxidanti (glutathione and cryptoxanthin)imbunatatesc calitatea spermei(ardei, rosii, portocale)
-sulimente de l-carnitina (carne, lapte, avocado)

Ce produse trebuiesc evitate:

-Junkfood ( hamburgers, biscuiti, placinte, tarte- contin mult zahar si faina rafinata)
-peste IN EXCES (aport prea mare de mercur)tonul nu-i prea bun, carnea de rechin
-reducere consum de cafeina (cafeina se gaseste nu doar in cafea dar si in ceai, ciocolata, sucuri, produse naturale, bauturi energizante)

Eu mi-am adus de la ceai de cretisoara pana la ghiara pisicii etc dar nu le-am folsit si nici nu cred ca o voi face, mai bine deschid gura si mananc (ca-s o sclifosita la masa de n-am pomenit) decat sa bag ceaiuri si sa fac bine pe o parte si rau pe alta.

Kora, Ioana, Sherita, Lucanu incepe nimeni in februarie? pusici

Mergi la inceput