FIV 211

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Buna fetelor!

Ma alatur si eu voua! Am intrat in linie dreapta pentru primul FIV (care sper sa fie unul reusit)...In data de 11 februarie am programarea la echo si tot atunci ar trebui sa incep si inhibarea. La mine e foarte rau deoarece ovarul drept nu poate fi vizualizat iar cel stang este in spatele uterului... recoltarea se va face la ovarul stang! sper din suflet sa reuseasca si sa nu fie probleme... dar imi e tare teama ca nu vor reusi! Fiind primul FIV sunt oarecum novice in astfel de probleme... chiar daca am citit mult! insa stiu ca in voi voi gasi sprijinul necesar! si pentru asta va multumesc inca de pe acum!

Multa bafta tuturor fetelor care sunt in focuri!

Laura

"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mami_vreau bine ai venit si multa bafta!
Mani_bany pentru mine anul trecut a fost tulburator, am ajuns de la agonie, la extaz si invers! Anul asta trebuie sa ne revenim!
Betty78 e de bine, asa ca multa bafta!
Oanademunk ai mare dreptatate, e foarte importanta alimentatia in timpul tratamentului si ar trebui inceputa chiar inainte de FIV, cu cel putin o luna. Eu la acest Fiv am mancat mult curcan si multe lactate, eu fiind de fel o vegetariana convinsa si se pare ca s-a simtit diferenta. Eu nu incep curand un alt tratament si nici nu am alte planuri.
Nusy tauras drag, felicitari pentru fetita si aici!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!
Multumesc tuturor de raspunsuri.Sa nu radeti de mine,dar eu eram sigura ca facand diphereline imi va veni ciclul in z28.Deocamdata nu am nici macar o pata rosie,dar burta tot ma doare.
Betty,eu nu stiu sa-ti raspund la intrebari deoarece pe mine m-a chemat dr la control pe 6 feb,probabil deja voi fi in z3-5 a ciclului si cred ca in aceeasi zi voi incepe si menopurul.
Cat priveste pierderea de sarcina,eu am tot respectul pt fetele care au reusit sa treaca cat de cat peste aceasta durere(probabil ca nu vor trece niciodata 100%),eu nu stiu daca as fi in stare desi am psihicul destul de bun.Mereu vb cu sotul meu si ii zic ca decat sa pierd sarcina mai bine nu raman niciodata gravida.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

mami vreau, bine ai venit ! si sa fie un fiv norocos care sa te duca repede la odisee.
betty78, ET-ul cu 3 embrioni blastocisti de ziua 5 a avut loc acum o saptamana( adica joia trecuta) .
Ioanatugs, sa te auda Dumnezeu !
Fetelor, eu sunt foarte constipata,iau miere cu un pahar de apa in fiecare dimineata pe stomacul gol si nici o treaba...mare De ieri am inceput sa pap si activia si beau apa intr-una, doar ,doar s-o intampla ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Buna, fetelor, eu nu am vesti, va citesc doarpana prin aprilie.
Oana asa este eu cred f tare ca este unu din secretele reusitei alimentatia daca avem grija ce medicamente luam ar trebui sa avem grija si ce papam in perioada asta
Florela, suna f bine transferul tau cu 3 blastocisti! Sigur deja sunt prinsi! In leg cu pb ta iti spun ce ma ajuta pe mine. zi-i la barbatutau sa caute migdale crude, deci neprajite, poate gasesti la produse alimentare sau la magazinele naturiste. in cazul meu fac minuni in orice situatie oricat ar fi de grav ai grija nu exagera ca eu m-am ingrasat de la elefii Optimista!!!eu deja te vad graviduta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florela30

betty78, ET-ul cu 3 embrioni blastocisti de ziua 5 a avut loc acum o saptamana( adica joia trecuta) .
Fetelor, eu sunt foarte constipata,iau miere cu un pahar de apa in fiecare dimineata pe stomacul gol si nici o treaba...mare De ieri am inceput sa pap si activia si beau apa intr-una, doar ,doar s-o intampla ceva.

Testul ai putea sa il faci maine sau poimaine si rezultatul va fi destul de elocvent.
In ce priveste constipatia poti sa iei cu mare incredere Herbolax. Eu l-am folosit toata sarcina si mi-a fost recomandat de medicul cu care am nascut. Este facut special pentru femei insarcinate, nu da crampe si este din plante.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

Buna, fetelor, eu nu am vesti, va citesc doarpana prin aprilie.
Oana asa este eu cred f tare ca este unu din secretele reusitei alimentatia daca avem grija ce medicamente luam ar trebui sa avem grija si ce papam in perioada asta

eu nu as spune in mod special ca alimentatia este un factor asa de important. Cel putin la mine nu a fost pe perioada stimularii, dar dupa ET intradevar am avut o alimentatie echilibrata

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Fetelor, m-am apucat de mancat migdale si am inghitit si un herbolax...acum astept
betty78, claudia79, saru'mana de raspunsuri, fetelor.
Testul cred ca il voi face marti, ca sa fie sigur .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Florela, sa iti fie de bine, sa va fie pardon ca sunteti mai mult de 1.
Betty eu nu stiu ce sa zic eu cred ca hrana conteaza f tare atat ca sii continut ca si ca obicei alimentar sanatos :mancatul la ore regulate regleaza organismul, secretiile hormonale si umorale in general. Citesc acuma o carte, (poate o sa ziceti ca am luat-o pe aratura) este scrisa de o tipa nu este dr s-a confruntat cu infertilitatea doar, tine cursuri de fertilitate si care priveste pb asta cu infertilitatea intr-un mod original. Ea crede ca aceasta calatorie pe care o facem inspre copilul nostru este de fapt ca si o calatorie prin care copilul nostru ne salveaza de la autodistrugere si ne face sa fim mai atente cu semnalele care ni le trimite corpul nostru. Ea foloseste f mult tehnici de vizualizare creativa si regimuri alimentare sanatoase si mancatul la ore fixe. daca sunteti curioase
http://www.fertileheart.com/

va pup o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Buna seara!
In primul rand, fetelor care asteapta rezultate: BETA cat mai mari!!!
Pentru cele in plin tratament: bafta multa!!! Sa fie cu ochisori!

Betty: iti tin pumnii stransi. Pupici
Kora: am inceput cu Suprefact 0,5 ml, tot de atunci 1 aspenter si 1 Femibion (ceva gen Elevit) si Prednison 5 mg (1/2 dimineata si una seara). Acum astept CM-ul si din ziua 3 incep cu 300 Gonal+150 Merional. In a 8-a zi de stimulare trebuie sa fiu la clinica pt echo. Ah, si sotul trebuie sa ia 3 zile Zithromax, incepand tot din ziua 3 de CM (dar CM-ul este al meu). Astept vesti bune si despre tine.
Va pupic pe toate

Edit: mi se terminasera bateriile la tastatura si mancasem la litereeeee....

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput