FIV 211
Raspunsuri - Pagina 14
oanademunck spune:
Claudia, bine spus asta cu salvarea de la autodistrugere, eu eram una care mancam neregulat, cand imi aduceam aminte si ce gaseam, nu-s genul gurmand sau pasionatul alimentar de nici o culoare. In ultimul timp poate si datorita esecurilor am realizat insa ca nu pot cere cat cer de la organism fara sa-i dau ce ii este necesar!
Cristal tu cum iei suprefactul, de cate ori pe zi? Mie mi-au dat ca si data trecuta de 6 ori pe zi la fiecare 3 ore
betty78 spune:
Fetelor, eu cred totusi ca fiecare isi gasesti un oarecare echilibru. Intradevar ca aratam interior si exterior si dupa cum si ce mancam, asa ca totusi fiecare dintre noi are o responsabilitate. Eu nu am avut foarte multa grija, dar totusi am incercat sa nu depasesc foarte tare limitele.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
apalina spune:
buna seara ,sunt noua si mi-a luat citeva zile sa va citesc si nici nu mai stiu bine ce am citit .Si neu sunt cu probleme nu mai am trompe si as vrea sa fac un fiv dar abia luni am programare la cluj la dr stamatian sa vedem cu ce incepem .Cu ce se incepe fetelor acum am cm si cred ca am mai ratat o luna de analize ,trebuie sa astept urmatorul cm .Va admir ptr curaj ,eu deja sunt stresata si inca nu am inceput !Fetelor sa nu va speriati daca va uitati la profilul meu ,ca nu sunt barbat
dar nu am reusit sa ma inregistrez decit pe adresa sotului asa ca sunt de-a voastra !
CANDY1902 spune:
fetelor va doresc tuturor mult succes FLORELA trebuie sa fie bine sunt alaturi de tine sper sa fie un an bun pt noi toate voi incepe si eu pe {15-20}depinde de ciclu care sunt fetele care fac cu congelati in afara de florela?
cristal1995 spune:
Oana: o data pe zi, la ora fixa. Ah, este injectie Suprefactul meu. Tu ai ceva gen spray?! Ca altfel nu inteleg de ce te inhiba in halul asta...
Pupici
Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"
ellanik spune:
Fetele, eu am facut azi primele analize si primul echo.Totul e bine, analizele arata ca sunt la "menopauza" echo arata ca sunt "clean" deci mai am sa ma hotarasc in legatura cu culoarea patutului pt gogoshel.Dupa cum observati azi debordez de optimism.
Florela mai poti?Eu nu mai pot de curiozitate.Haaai!!!Da-ne o veste buna!!!!Constipatia e semn de gravideala sa stii.Ai pus-o!
Betty ce faci?Noi doua suntem in acelasi stadiu.ce face baietelul tau?Sper ca se simte bine si tu la fel.
eleny cum stai?
Si, pt ca v-am vazut ca vorbeati de alimentatie ma bag si eu in vorba si cred ca este important ce mancam.Eu am renuntat de cand ne-am hotarat sa facem un bb adica de 2 ani si ceva la vegeta, sare in exces, cartofi prajiti, carne de porc, carne prajita, suc, dulciuri de genul bomboanelor, etc.Eh!Am mai facut si exceptii dar rar.Iar de vreo 5 luni si eu si sotul mancam doar inabusit, fiert, fript , doar pui, fara mezeluri, doar branzeturi de capra(fara colesterol), iaurt , salate, ciuperci, fructe la greu, sucuri de fructe facute in casa cate un pahar de 250 ml/zi, apa si eu iau acid folic si multiminerale.Gata!Va las ca deja m-am intins.
Pupici la toata lumea.

Doamne,da-mi un pui sanatos!
mami_vreau spune:
ioanatugs multumesc mult pentru primirea calduroasa! imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea! 
Iti multumesc mul si tie, florela30. si iti urez multa bafta la testare. Cat despre constipatie eu am inteles de la gravidute ca e foarte bine sa mananci kiwi pentru asa ceva. Succes!
betty iti tin pumnii!
apalina bine ai venit si multa bafta!
ellanik iti urez succes! Ma bucur ca esti plina de optimism. Molipsete-ma si pe mine. Ca eu deja am inceput sa nu mai dorm bine noaptea cu gandul la fiv-ul care se apropie... si nici nu am inceput inhibarea inca... ce m-oi face cand oi incepe daca de pe-acum sunt asa????
Laura
"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."
fireyes spune:
Oana, da, ai dreptate, linkul nu mergea; l-am schimbat acum si il mai pun si aici: http://www.ingentaconnect.com/content/bsc/rmb/2003/00000002/00000004/art00001
E f interesant articolul pt ca descrie si cum sa se administreze Melatonina, nu bajbai intrebandu-te cum sa-l iei.
Eu am gasit la farmacie vreo 2 variante (fara sa caut anume) si mi-am luat si ma cam bate gandul sa iau, cel putin acum, macar sa vad daca ma ajuta cu somnul.
Altfel, vreau intai sa caut absolut orice pot sa gasesc pt imbunatatirea calitatii ovocitelor si dupa ii voi trimite un mail dragalas dr., sa-i cer parerea, mai ales ca se "omoara" dupa mine facand-o pe medicul
. asa ca nu vreau sa-i incerc rabdarea de prea multe ori...
Eu cred ca la mine e posibil sa fi avut o legatura si cu asta, pt ca in perioada de dinaintea acestui asa-zis FIV, am avut niste insomnii crunte, timp de o luna si suspectez ca s-a busit ceva in organism...
In rest, genul asta de regim alimentar il tin cam de vreo 1-2 ani, ca pana acum eram si eu intr-adevar extrem de haotica.
Ah si am vazut ca Omega 3 FORTE de la Doppel contine 120 DHA/ pastila, deci e similar cu ce imi recomandase Kitta din punctul asta de vedere.
Cristal, Femibion e mai bun decat Elevit din ce am vazut eu pe prospect si chiar ma intereseaza, dar banuiesc ca nu se poate gasi in Ro. Daca tu crezi ca poti sa te "incarci" si cand te duci sa-mi iei si mie, spune-mi si vorbim pe PM. Nu vreau sa te incurc nici cum...
still counting: 1,2,...
oanademunck spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristal1995 Oana: o data pe zi, la ora fixa. Ah, este injectie Suprefactul meu. Tu ai ceva gen spray?! Ca altfel nu inteleg de ce te inhiba in halul asta... Pupici |
hehehe; e spray da, probabil cat iti da tie prin injectie o data pe zi iau eu de ori. Data trecuta ma si vedeam producand cateva zeci de ovocite (citesem eu pe prospectul suprefactului ca trimite stimuli la pituitra pt a produce mai multe ovocite°...am cazut de la cinspe mii de metri cand la prima echo aparusera abia 3 foliculi
cristal1995 spune:
Fireyes: sigur, iubita, ca iti aduc
. Doar sa-mi spui ce varianta vrei: cea simpla pe care o iau eu sau cea care contine si DHEA? Intreaba dr inainte si-mi spui cate cutii vrei. Oricum, eu mai am ceva pana plec pentru ca CM-ul meu se incapataneaza si nu vine, dar nu e nimic nou sub soare
.
Va pupic pe toate
Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"