FIV 211

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

maria
Sper, sa nu am, nicio reactie negativa de la diphereline, data trecuta, cand am facut, inainte de operatie, nu am avut nimic si am facut 6 luni.. Si mie im este teama de punctie, uneori, ma gandesc ca nu voi raspunde la tratament...off, imi fac o 1000 de griji
Da, pana la urma, totul va fi bine si ne va prinde pe toate primavara, cu unul sau doi bebici in burtici!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Maria, e de la inhibare starea ta. la mine, dupa ce am inceput stimularea, s-a mai domolit senzatia asta urata...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Multumesc fetelor de incurajari!

Fetelor nu aveti de ce sa va faceti griji pt punctie.
Este f usoara - se face cu anestezie generala ,nu simti nimic iar dupa anestezie mie chiar nu mi-a fost rau.Noi imediat dupa punctie am fost sa mancam si am plecat spre casa.
M-a durut putin burta dar puteti sa luati orice calmant vreti - eu am luat ketonal si mi-a trecut.

Cat despre cazare nu am avut nevoie ca am rude in Bucuresti si am stai la ele dar intre punctie si embriotransfer nu a fost nevoie sa stau ca au trecut 5 zile si nu avea rost.

Maria vei merge tot pe blastocisti sau nu ati stabilit inca? Ziceai mai de mult ca nu gaseti pregnyl - ai gasit pana la urma?

Va pup pe toate si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

eleny poti sa-mi spui te rog infara de analize ce investigatii ai mai facut la dna dr?histeroscopie,hsg??si cam cat dureaza din momentul analizelor bune pana la procedura in sine?eu am progr la dr in martie si parca nu mai am rabdare,ma intreb oare pana in vara reusesc sa fac fiv?
te pup sisa vina bebita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Eleny, bata multa multa, nervi de fier in perioada asta si o sarcina usoara in urmatoarele luni!!

Mai eu nu am mai fost om in ultimele zile, la 10 kilometro de mine, intr-un satuc , un baiat de 20 de ani a ucis 2 bebelusi si o educatoare si a bagat in spital inca vreo 10 bebelusi. Mi s-a facut rau efecdtiv, am avut cateva cosmaruri, traim intr-o lume atat de urata bine ca nu realizam prea des lucrul asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Maria sa stii ca si la mine sunt efecte adverse:bufeuri si dureri de cap , stare de nervozitate, stare de voma.Noroc ca am sunat-o pe doctorita mea personala mary_lolutza pe care o pup dulce si care m-a linistit.
Eleny sa dea Dumnezeu sa se prinda: UNU' SI BUN!
Pupici la toate fetele!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

eleny poti sa-mi spui te rog infara de analize ce investigatii ai mai facut la dna dr?histeroscopie,hsg??si cam cat dureaza din momentul analizelor bune pana la procedura in sine?eu am progr la dr in martie si parca nu mai am rabdare,ma intreb oare pana in vara reusesc sa fac fiv?
te pup sisa vina bebita!

exact in situatia ta sunt eu acum si nu mai am rabdare. tot in martie am si eu programarea pt primul consult si ma roade nerabdarea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fetelor, pai se poate?? Ce cautam pe pagina 2????
Fireyes: Azi ma simt mai bine....aseara nu am mai rezistat si am luat un nurofen, sper sa nu-i nimic rau in asta....
Eleny: Nu stiu pe ce vom merge, banuiesc ca vom stabili in functie de ceea ce se va obtine la punctie. Am inteles ca pregnyl pot lua de la clinica. Tu cat stai in repaus dupa ET? Cum te simti acum?
Ellanik: Am zile si zile.....uneori am simptome ( cum a fost ieri ) alteori sunt ok. Efectele nu au aparut din prima zi ci dupa vreo 4-5 zile.
Taty ana: Noi am inceput imediat dupa ce ne-am prezentat cu analizele, de fapt i-am si spus ca vrem sa incepem cat mai repede!
Cristal: Nu mai treci si pe la moi? Stiu ca ai inceput deja, sa stii ca tin pumnii stransi, stransi!!
Mari Lolutza: Se apropie 1 febr., ceva noutati??
Celelalte fete nu prea mai scriu......
O zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna dimineata feteler!

Taty_ana noi am inceput imediat cum am mers cu analizele- daca analizele sunt ok poti incepe imediat cu tratamentul.Noi cu analizele am fost in decembrie pe la mijloc si tratamentul l-am inceput pe 27 dec.Punctia si embriotransferul in ianuarie.Asa ca eu cred ca daca ai programare in martie - in mai esti graviduta.Oricum bafta multa!
Cat despre analize l-am facut pe cele pe care mi9 le-au dat cei de la Gynera iar pe langa astea am mai avut si rezultatul de la laparo facuta in iulie anul trecut.Eu avand trompele cu probleme, nu au mai fost necesare alte investigatii.

Maria eu mi-am luat concediu pana la sf saptamanii dar nu stau numai in pat.Dna dr a spus ca imi pot relua activitatile zilnice fara probleme dar nu am vrut sa ma duc la serviciu- ma relaxez cat pot de mult.
Fizic ma simt bine nu am nici un simptom in mod special - ieri au fost ceva intepaturi in uter cand si cand dar nu cine stie ce dureri.
Psihic nu stiu ce sa zic trec de la optimism la pesimism instantaneu.
Oricum totul sta in mainile lui Dumnezeu si mi-am zis ca degeaba ma stresez eu ca va fi asa cum va vrea El.

Florela tu cum esti?

Chiar fetelor care ati reusit ati avut ceva simptome intre embriotransfer si ziua testului de sange?

Va puuup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

fetelor, bafta tuturor care sunteti in focuri! tin pumnii!

Mergi la inceput