FIV 211
Raspunsuri - Pagina 7
ellanik spune:
Maria honey sa stii ca eu mi-am facut rezervare la un hotel chiar langa MNL.Costa relativ putin in comparatie cu alte hoteluri(200 ron/noapte).Am rugat-o pe many_bani pe care o si pup aici ca pe mess nu am mai avut timp sa vb cu ea,sa vada pe acolo care e miscarea si a zis ca arata bine(cel putin pe exterior).Ei mi-au zis ca au caldura si tv .E aproape de Piata Unirii deci avem unde sa ne si plimbam si sa visam la niste chestii
Azi mi-am facut singura injectia si mi s-a inrosit putin locul.E normal?Va intreb pentru ca eu am mai facut in afara de vaccinarea obligatorie am mai facut o singura data polidin.
lauraa78 iti uram bun venit si iti mai urez sa pleci cat mai repede de aici....la ODISEE evident!
florela ce faci?zi-ne si noua cand ai vesti.
Doamne,da-mi un pui sanatos!
many_bani spune:
Buna dimineata,
Ellanik
, este normala roseata , dar sa nu fie de durata, cel putin asa era la mine dupa diphereline, faceam subcutanat in brat si se inrosea putin , 2-3 ore.
Pentru fetele care nu sunt din Bucuresti merita vazut si Hotelul Tripoli, are site, dar este mai aproape de MNL, cu preturi bune(zic eu), mai aproape de Giulesti este Hotel Sir mai acceptabil.
Pupici
dear_bambie spune:
Buna fetelor.
lauraa78, mult succes!Iti doresc sa fie cu reusita!!!
ellanik, mult succes la intepaturi!
maria_08, ce mai faci?
many_bani, multumim pentru informatii! Am intrat pe site-ul celor de la Tripoli, iar camerele arata bine, iar pretul este ok, cel mai probabil vom sta acolo, cand va fi cazul!
Fetelor, stiti cumva, daca la prima intalnire cu Dracea, sotul va trebui sa repete spermograma?

toate fetele cu drag!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
eleny79 spune:
Buna fetelor!
Am trecut cu bine ieri de embriotransfer. Din pacate la stadiul de blastocist a ajun un singur embrion( de fapt erau 2 dar unul nu era de calitate iar dna embriolog nu ne-a recomandat sa-l transferam pt ca existau riscuri de malformatii) asa ca acum am in burtica un singur puisor.
La inceput am fost f dezamagita de faptul ca doar unul a supravietuit dar dna dr ne-a incurajat spunandu-ne ca un blastocist de ziua 5-a are cam aceleasi sanse ca 2 sau 3 de ziua a 3-a.
Acum nu-mi ramane decat sa stau linistita si sa astept ziua de 6 februarie cand imi voi face testul de sange.
Chiar fetelor din Cta stiti unde pot face testul de sange la urgenta aici?
As mai avea o intrebare pt fetele mai experimentate aveti idee cand are loc implantarea la transferul de blastocisti?
Va pup pe toate si bafta tuturor!

dear_bambie spune:
Felicitari, eleny79 pentru samburel!!!
Testul de sange, il poti face la Synevo, dimineata iar dupa ora 16 ai rezultatul!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
maria08 spune:
Ellanik, Many: Multumesc pentru detalii! Sa vad unde ne decidem si noi, eu parca ma gandesc sa fiu aproape de Giulesti...daca e sa nu ma simt prea bine sa ajung repede acolo....deja m-au luat emotiile, sunt speriata rau pentru ziua punctiei!!!
Dear Bambie: La noi s-a uitat si pe cele pe care le aveam, dar noi am vrut s-o facem si acolo.
Mai fetelor , la mine s-au instalat de cateva zile reactiile neplacute.....bufeuri si am o durere surda de cap.....
sper sa se mai diminueze cand incep stimularea sau poate va fi mai rau...offf....
lauraa78 spune:
Buna!
Eleny,mult noroc si sa-ti se indeplineasca ceea ce-ti doresti!Ai grija de tine!
Majestate,ma bucur ca mai am pe cineva ca mine,dar,sincer imi doream sa ne asemanam la lucruri bune si nu la infertilitate.Asta-i viata!Aceeasi schema de tratament a dr Dracea o am si eu:menopur,diphereline si pregnil.Si eu am mare incredere in dr Dracea,mai ales ca am niste prieteni care au tripleti(extraordinari de frumoso si destepti) din primul fiv reusit ce dr Dracea.In plus Dr mi se pare ff frumoasa si cred ca si asta imi da incredere in ea.Tu cand incepi?
Multumesc tuturor fetelor pentru urari,sincer imi fac tare bine.
florela30 spune:
buna dragelor. Fetelor, nu prea am noutati sa va spun, astept sa treaca timpul.
elleny, felicitari ptr puisorul tau fortos. Nu ai de ce sa fii dezamagita , ai un puisor frumos si lipicios. Sa dea Dumnezeu sa auzim vesti bune 1
ellanik te pup
si sa fii sigura ca voi veni cu vesti imediat ce le voi avea.
fetelor, eu cred ca atunci cand trasferi un blastocist implantarea are loc in doua zile, maxim 3. Fetele cu experienta ce zic?
many_bani spune:
Maria08, daca vrei aproape de Giulesti, este hotel SIR, se face pe jos 10 min, cel mult si merita sa-i vizitezi site-ul.
Florela
.
maria08 spune:
Eleny: Unul si bun sa fie!!! Cred ca esti printre primele care vor veni cu vesti bune in februarie!!
Tu cum ai facut cu cazarea in Bucuresti?
Florela: Cred ca timpul trece asa de greu in asemenea situatie...offf....nu stiu cum ma voi descurca eu!!!