FIV 211

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Dear Bambie: te imbratisez cu drag si la acest subiect!! Se pare ca suntem cateva din C-ta care vom face FIV in perioada asta, Doamne Ajuta!!
Mari Lolutza: Poate ne mai spui cate ceva...asteptam ....
Fetelor acum am alta problema.....ma tot gandesc cum vom face in perioada punctie- embriotransfer.....banuiesc ca nu voi fi in stare sa vin in Constanta si nu stiu unde vom sta.....stie careva vreo pensiune, minihotel?? Fetele din provincie , cum ati procedat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

taty_ana, multumesc pentru urare! Sa fie cu reusita pentru toate fetele, care vom incepe sau care deja sunt in focuri!
Am facut toate analizele, mai putin histeroscopia/HSG, in Constanta, ptr ca, nu am putut pleca din localitate, dar, daca, va fi nevoie sa repetam unele analize, le vom face in Bucuresti!

Fetelor, trebuie sa sun la clinica, pentru confirmare sau mergem direct la cilinica?

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Florela sti linistita timpul trece si bebei cresc la tine in burtica.
Kora iubita am fost la medicmul endocrinolog si mia dat clyco proginova bruna mi-a zis sa iau 3 patile pe zi din ziua Et mi la dat pentru ca mie mai vine CM inainte de bhcg.Sunt si ovula clyco proginova? Si ma mai intreb oare nu ar trebui sa iau si pana in Et? Te pup si ti-am mai spus si ati mai spun anul asta este anul nostru
Dragelor va doresc numai bine si numai si numai reusite

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Dear Bambie: Tot pe 29 merg si eu .....nu cred ca-i cazul sa mai suni, daca ar fi ceva ma gandesc ca ne-ar suna de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Buna, dragele mele. Au trecut 4 zile de la ET si am impresia ca timpul sta pe loc. Azi noapte am visat ca facusem testul si iesise pozitiv, dar nu avea valoare f mare si trebuia sa mai asteptam sa fim siguri ca sunt gravida. Apoi cand m-am trezit aveam o dorinta nebuna sa-mi pun la semnatura doi bebei, asa cum are moniland. Pana cum nu prea am simptome, parca ieri m-a durut putin burta, in schimb nu au inceput sa se intareasca si sa ma doara sanii
muffinuta, e greu rau cu rabdarea asta, de s-ar vinde pe la supermarket l-as trimite pe sotior sa imi ia si mie cateva kg.
lauraa78, betty78, ellanik - SUCCES si sa ne dati numai vesti bune!
elleny, sa dea Dumnezeu sa iti transfere cei mai lipiciosi si frumosi embrioni.
mihaele, as vrea sa ai gura aurita si sa fie asa cum zici tu !
Dragele mele, va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Dear Bambie si eu tb sa fac neaparat histeroscopie din cauza unui polip endometrial, probabil si hsg ca mai am o trompa care nu stiu daca s-o las sau nu...ultima oara era paradita rau...eu acum 1 luna mi-am facut niste analize din col si mi-au descoperit chlamidya,am facut tratament si eu si sotul insa nu stiu daca am scapat de ea sau nu....abia astept luna feb sa fac analizele toate...te rog sa ne tii la curent cu tot ce faci la dr Dracea ca uite vezi mai sunt fete pe aici incepatoare de fiv si taaare e bine cand ai de unde lua un sfat, o parere.
pup toate fetele si sa vina bebita cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mihaele tu trebuie sa iei cate 3 pastile maro pe zi de cycloprogynova incepand cu ziua ET???Am inteles bine???Vezi ca nu e in regula,vorbeste cu dr. tau de la FIV,parca esti la dr. Dracea.Eu stiu ca din ziua ET poti lua cycloprogynova, dar numai pastilele albe.Eu voi lua tratament pentru endometru incepand cu prima zi de cm,pastile de progynova ( se gasesc numai in strainatate,in Germania de exemplu) care sunt ca si pastilele albe din cycloprogynova si le voi pune vaginal ( la sugestia unor doctori din strainatate cu care a vorbit dr. Cocei si care au spus ca absorbtia e mult mai buna pe cale vaginala decat pe cale orala).Deci nu sunt ovule,ci aceleasi pastile se pot pune vaginal sau se pot inghiti,la fel cum se procedeaza si cu utrogestanul.Mie nu imi vine cm inainte de bhcg,dimpotriva dupa intreruprerea utrogestanului am asteptat cca o saptamana pana a venit cm.Sper si eu sa ai gura aurita si anul acesta sa fie si anul nostru....Ai facut toate analizele imunologice ( dozare celule NK etc) ?Bafta in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Kora da ai inteles f bine dupa ET mi-a dat 3 paztile pe zi de cycloprogynova maro si mia dat si 2 pastile pe zi de duphaston eu fac ET in Ungaria acolo am facut ultimul fiv am sa mreg sa vb si cu dovtorul din Ungaria sa vedem ce zice. Da am facut analiza celulelor NK daca vrei ati trimit listuta cu toate analizele pe care le-am facut unele din ele mi lea dat sa le fac Profesor DR Ruxandra Ionescu imunologie si reumatologie. Ce o vrea Dumnezeu cu mine oricum este ultima mea incercare si lutima mea sansa ma gandesc cu durere in suflet ca este ultima dar am zis asa da DD vrea sa reusesc este bine dac nu nu am ce face ce o vrea el. Te pup

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mihaele vorbeste neaparat inainte cu dr. tau cu care faci FIV.Eu stiu clar ca nu e voie sa iei de la ET decat pastilele albe de cycloprogynova.Chiar mi s-a accentuat ca pe cele maro sa le arunc,nu cumva sa iau.De ce spui ca e ultima incercare?Doamne da sa fie ultima pentru ca vei reusi,dar daca nu...nu renunta pana ai ovocite,mai ales ca tu obtii chiar blastocisti foarte frumosi!Decizia iti apartine desigur.A,trimite-mi pe PM analizele pe care le-ai facut,vreau sa verific pe care le-am facut si eu.Multumesc.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Uratica, mda, cred ca facem party in martie
eu clar ma imbat, ca am ajuns la 30 fara bb

Florela, multa bafta! cresc puiutii...

Mama, da' vad ca stau bebeii pe teava! mult succes fetelor in tratament sau in asteptare!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput