FIV 211

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Betty si eu incep azi injectiile asa ca ma gandesc la tine!Sa fie cu noroc.I-am spus sotului ca am o colega de fiv care are un baietel super cool tot prin aceeasi metoda obtinut."Toata admiratia pentru cele care se chinuie pt un copil iar pt cele care se chinuie idem pt al doilea....RESPECT!"- zise sotul.Poate ne vedem acolo.Tu iei ceva vitamine?Eu am ascultat sfatul ioanei_p76 si iau niste eurovita multiminerale si acid folic.Apa la greu, fructe, somn si mofturi.Am eu o presimtire ca va fi bine .Eu am noroc atunci cand ploua si astazi , dupa mai multe zile cu soare...A PLOUAT!Deci...sa speram!
Va pup pe toate FIVOASELE!!!!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Laura- sa ai bafta de data asta, iti doresc f. mult !
Ellanik- in legatura cu bautul apei, eu nu pot bea f. multa apa defel dar dupa Et aveam o sete f. f. mare, chiar si noapte ma trezeam sa beau apa si aveam vesnic buzele uscate, ceea ce nu s a intamplat data trecuta, la primul FIV, deci parerea mea este ca fetelor care le este sete dupa ET, este un semn bun !
Muffi-pupici ! maine avem si noi 10 sapt. !!! joi cum spuneam am fost la eco din nou, dar dr, era f. ocupat si nu mi a zis decat ca este bine bebe , ca a mai crescut si ca sacul si a revenit vizibil, dar n am apucat sa i zic ca vreau si eu sa aud batai de inimioara etc ca a zis ca nu mi face Doppler ca nu prea e indicat la sarcinile mici; in fine , insa sotul a fost f. incantat, caci din anticamera de la cabinet putea sa vada si el pe o plasma imaginile de la eco; l am intrebat ce a vazut si cica, pai am vazut copilul!!!!!statea asa cu manutele si piciorusele stranse!!! era asa entuziasmat!!! acum constientizeaza si el mai mult si se poarta mai atent! sotul tau ce mai face ?

tuturor

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Betty si eu incep azi injectiile asa ca ma gandesc la tine!Sa fie cu noroc.I-am spus sotului ca am o colega de fiv care are un baietel super cool tot prin aceeasi metoda obtinut."Toata admiratia pentru cele care se chinuie pt un copil iar pt cele care se chinuie idem pt al doilea....RESPECT!"- zise sotul.Poate ne vedem acolo.Tu iei ceva vitamine?Eu am ascultat sfatul ioanei_p76 si iau niste eurovita multiminerale si acid folic.Apa la greu, fructe, somn si mofturi.Am eu o presimtire ca va fi bine .Eu am noroc atunci cand ploua si astazi , dupa mai multe zile cu soare...A PLOUAT!Deci...sa speram!
Va pup pe toate FIVOASELE!!!!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

multumesc frumos si multumeste-i si sotului tau. Eu nu am luat nici o vitamina si nici nu am tinut nici un regim special: doar mi-am continuat viata asa ca inainte...chiar cum am spus mai devreme am exagerat...fiind o perioada mai aglomerata atunci la servici...
Eu nu imi pun f multe sperante, dar niciodata nu se stie...Iti doresc sa fie cu noroc si pana la sfarsitul anului sa iti ti puiutul in brate

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

KORY 77, activeaza-ti PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory77 spune:

scuze si multumesc pentru hint :)
Nu mi-am dat seama ca sint dezactivate by default!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!!
Eleny: Tinem pumnii!! Doamne Ajuta!
Muffinuta: Deocamdata la inhibare, vedem joi la echo daca voi incepe stimularea.
Ellanik, Betty, Laura: Voi incepeti chiar in aceeasi zi! va doresc si voua ca aceasta perioada sa se termine cat mai repede si la final sa aveti vesti pozitive!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!!!
In primul rand, doresc gravidutelor sarcini usoare, la termen si bebelushi sanatosi si tin pumnii stransi fetelor, care sunt in focuri!

Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Ne pregatim pentru primul Fiv, care speram sa fie cu reusita din prima! Deocamdata, asteptam intalnirea cu dr Dracea din 29 ian ... am niste emotii!!!

toate fetele cu drag!!!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

dear_bambie bine ai venit printre noi si muuuulta bafta!!!!Daca simti nevoia sa iti descarci sufletelul povesteste-ne despre tine,de ce ai ajuns la fiv,ce investigatii ai facut pana acum etc.

O saptamana buna tuturor fivoaselor!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

dear_bambie iti doresc sa fie reusita din prima cu bebita...eu am intalnire cu dr Dracea in martie tot pt fiv...vroiam sa te intreb...ai facut analizele de pe lista aia cu fiv?...ca mie mi-a trimis-o asistenta prin mail si mi-a spus ca pana la intalnirea cu dr sa am analizele facute.Tu de unde esti?eu sunt din galati si toate analizele le voi face in bucuresti...te pup si astept vesti de la tine...se pare ca noi o sa fim aproximativ in aceeasi transa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

KoraPop, multumesc pentru primire!
Nici nu stiu de unde sa incep, probleme sunt la amandoi!
Incep cu sotul care a fost diagnosticat cu azoospermie in 2005.
A urmat un tratament pentru 3 luni, iar apoi a renuntat, nici eu nu am insistat.
Apoi tot 2005, eu am fost diagnosticata cu noduli fribromatosi intramurali cu dezvoltare spre cavitate. Am urmat tratamente, care din pacate, nu au dat rezultate si astfel in mai 2007 am facut o miomectomie cu indepartarea nodulilor, fara sa se taie din cavitate. Dupa interventie, am inceput, din nou investigatiile cu sotul.
A repetat spermograma, care se inrautatise intre timp, de la 0.5 ajunsese la 0.1, cu forme aberante de 100% iar imobili tot 100%. A urmat o serie de investigatii, analize, vizite la urologie, endocrinologie. Toate analizele bune, inclusiv hormonalele, nu are varicocel, infectie urinara, cocluzie, cauza azoospermiei necunoscuta, posibil obstructie! Intre timp sotul a urmat un tratament cu multi maca si pro 6 de la FLP si alte vitamine.
Citisem la azoospermie, ca dr Voinea face o interventie chirirgicala care poate ajuta persoanele cu azoospermie.
Chiar ne hotarasem, sa facem o programare sa vedem daca sotul este apt pentru operatie, dar a trebuit sa renuntam deoarece, mie dupa 18 luni de la interventie, au inceput sa-si faca aparitia aceeiasi noduli pacatosi!
Si astfel, anul trecut in octombrie, am facut programare la Gynera si am prins programare ptr 29 ian. Apoi, am primit, lista cu analize, pe care le-am si facut, in plus, eu am facut si cariotipul, desi il cereau doar pe al sotului. Iar, sotul a repetat spermograma si surpriza, nr a crescut de la 0.5 la 1 mil, dar forme aberante tot 100% iar imobili 100%., tratamentul a dat rezultate. Geneticele si microdeletiile sunt bune. Oricum noi trebuie sa facem ICSI cu biopsie. Eu trebuie sa fac HSG sau histeroscopie, ptr ca din cauza operatiei nu am facut si apoi cand am vrut sa fac, ori era aparatul stricat, ori medicii in concediu si am renuntat!
Mie imi este teama, k din cauza nodulilor, sa nu pot obtine sarcina sau sa nu o pot tine!
Medicul meu, mi-a spus, ca daca trec de primul trimestru, am toate sansele sa o duc pana la capat! Acum totul depinde de DD!!!
Cam asta ar fi povestea noastra, pe scurt!
Oricum, fiind la inceput, va voi asalta cu intrebari!
Va cu mult drag!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput