FIV 211
Raspunsuri - Pagina 19
catalina2307 spune:
Miruna initial am vrut sa nu iti scriu nimic....pentru ca vorbele sunt inutile si nimic din ce ti-as putea spune nu te poate face sa te simti mai bine. Dar stiu cat de important este sa simti ca nu esti singura si sa stii ca sunt persoane care te inteleg. Imi pare rau, imi pare nespus de rau si imi doresc din toata inima sa iti fie bine.
ellanik spune:
Betty, tu incepi Menogonul de luni?Mi s-a parut ca avem aceeasi schema de la MNL.Eu incep de marti de pe 3.02.
Florela am nniste emotii.....abia astept sa vad cati bebici vei avea!!!Sigur vei avea dar nu se stie cati.Abia astept sa vad luni ce ne zici.
Va pup pe toate!

Doamne,da-mi un pui sanatos!
betty78 spune:
ellanik pai avem aceeasi schema, dar cu o dif de o zi....
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
dear_bambie spune:
Buna fetelor!
Cristinici, Fiv-ul il fac la Gynera, doar HSG-ul il fac la Giuli!
Maria
, ce recolta bogata! Mult succes in continuare! Sincer, imi este cam teama de hsg, am inteles ca dupa, doare cam tare...Revin marti cu vesti! 
Florela, multa bafta! Abia astept sa ne dai vestea cea mare!
Tin pumnii stransi tuturor fetelor care sunt in focuri!!!
toate fetele cu mare drag!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
CANDY1902 spune:
MIRUNA stiu prin ce treci eu cind am inceput fiv 2 imi spuneam ca chiar daca nu voi reusi nu voi face o tragedie din asta dar nu am reusit am plins f mult dar totusi mai poti spera nu te da batuta poate cine stie.TI_AU mai ramas bb congelati???eu o voi lua de la capat in feb.
Evy28 spune:
Buna fetelor . in sfarsit a venit vremea sa ma injectez si eu.am dat startul. deoarece nu am gasit seringi de insulina cu ac detasabil , fac asa . cu o seringa prepar ,si cu cealalta trag solutia si injectez . e bine ?
le fac in burtica (atat inhuibarea cat si stimularea )si nu sunt asa dureroase .merge...
sper sa fie bine .
Nusy felicitari pt baietel !!
Maria , super recolta . felicitari !
Mult noroc fetelor care au inceput tratamentul si sa rezulte bebelusii mult doriti
Se pare ca in februarie o sa ploua cu teste pozitive
miruna79 spune:
Catalina, ioanatugs si candy va multumesc din suflet fetelor de sustinere...
am avut pana acu niste dureri de m-am tavalit pe jos (ca de menstruatie) am bagat la nospa si paraceamol nu stiu cate abia m-amlinistit un pic . am eliminat bucati mari dw sange cheaguri mari...
ma rog la Dumnezeu acu sa nu fie sarcina extrauterina...
pup toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
ellanik spune:
Miruna , nici nu stiu ce sa iti spun .Prima data am citit ce ai scris dar, deoarece sunt in faza in care imi maresc doza de stimulare de optimism , am ezitat sa iti scriu.Sunt sigura ca nimic nu te poate consola.As putea sa iti spun sincer ca imi pare asa de rau!!!De ce este cateodata asa de nedreapta viata?Oare de ce trebuie sa suferim atat?Doar credinta-cel putin pe mine-ma poate face sa merg mai departe.Incearca sa nu mai fii trista!
Evy succes la tir.
Mie ieri mi-a venit CM in toata regula desi mi se spusese ca luna asta ma cam sare sau ca voi avea o usoara sangerare.Ce usoara, frate!E in toata regula.Eu fac Decapeptyl in burtica si imi fac singura si mi-e groaza in fiecare seara.Ma ustura, intra greu acul in piele.Pentru Menogon o sa apelez in totalitate la cineva specializat mai ales ca mi s-a spus neaparat sa il fac in fesa si nu in burtica.De marti incep si stimularea si sper sa am si eu o recolta cel putin la fel de bogata ca a Mariei08 pe care o si pup.
A propos Maria !Cum s-au vazut foliculi cand erai abia in faza de inhibare?La mine nu s-a vazut nimic sau nu mi-a zis mie dr?Analizele si echo arata ca am raspuns bine pana acum dar de foliculi...nimic.
Dear_bambie si Candy va tin pumnii stransi tarrrreeee.Sa veniti cu vesti bune, da?
Nusy
felicitari pt putzulica.Sigur asa ramane pana la marea intalnire ca "bijuteriile" sar in ochi si nu au cum sa se transforme in "crapatura"
Zilele astea sunt intr-un mic concediu asa ca voi avea timp sa ma gandesc pe indelete la toate fetele din februarie si nu numai .
pentru toate fetele ca sa vina
.
Vreau si euuuuu
!!!!!
Doamne,da-mi un pui sanatos!
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 Catalina, ioanatugs si candy va multumesc din suflet fetelor de sustinere... am avut pana acu niste dureri de m-am tavalit pe jos (ca de menstruatie) am bagat la nospa si paraceamol nu stiu cate abia m-amlinistit un pic . am eliminat bucati mari dw sange cheaguri mari... ma rog la Dumnezeu acu sa nu fie sarcina extrauterina... pup toate fetele Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... |
daca doamne fereste ar fi sarcina extrauterina, ar fi mult prea devreme sa ai dureri. Eu ced ca ai avut niste contractii f puternice. Ai putea sa incerci sa fcai maine undeva o analiza de sange ca sa vezi exact daca a mai urcat bhcg-ul. Sa te ajute DD sa pastrezi sarcina.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario