FIV 211

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Betty merci de raspuns cand am zis de sarcina extrauterina nu m-am referit la durere m-am referit la faptul ca bhcg nu a crescut la 2 zile (de la 33 la 37 ) asta ma sperie... oricum azi l-am recoltat doamna dr a zis sa mai recoltez odata marti si vedem cum evolueza,, sper sa fie bine,
Ellanik sa nu ti pierzi optimismul bafta maxima la urmatorul fiv,
Sper ca nu am suparat fetele care urmeaza acu sa faca fiv cu povestea mea.
O seara placuta

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioanatugs,Ellanik, Evy :

Miruna: sper sa fie bine....

Nusy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Nusy felicitari pt. baietel si multa sanatate.
Ioanatugs,pupici multe.
Mult noroc fetelor care asteapta rezultatele si spor la injectat celor in plin tratament.
Eu deocamdata stau in asteptare pana in martie cand am programare la d-n dr. si poate imi da ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dear_bambie

Buna fetelor!
Sincer, imi este cam teama de hsg, am inteles ca dupa, doare cam tare...Revin marti cu vesti!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

eu am facut HSG pe viu si pot sa iti spun ca m-a durut f tare atunci, dar dupa am avut dureri doar ca la CM, poat putin mai puternice. Am luat aulin si totul s-a rezolvat. Ce vreau sa spun este ca daca faci cu anestezie locala, sau generala nu o sa simti nimic. Oricum merita pentru ca este pentru o cauza nobila. si multa bafta

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Evy28

Buna fetelor . in sfarsit a venit vremea sa ma injectez si eu.am dat startul. deoarece nu am gasit seringi de insulina cu ac detasabil , fac asa . cu o seringa prepar ,si cu cealalta trag solutia si injectez . e bine ?
le fac in burtica (atat inhuibarea cat si stimularea )si nu sunt asa dureroase .merge...
sper sa fie bine .

Nusy felicitari pt baietel !!
Maria , super recolta . felicitari !

Mult noroc fetelor care au inceput tratamentul si sa rezulte bebelusii mult doriti
Se pare ca in februarie o sa ploua cu teste pozitive

http://tt.lilypie.com/FWSpp3.png

Evy28 te trec pe listutza? Multa bafta si sa ne vedem la odisee

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

miruna sunt alaturi de tine, DD sa te ajute...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

da betty , martie Gynera

sa ne ajute dumnezeu la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Nusy si Kora merci frumos fetelor de sustinere....
Astept miercuri sa repet bhcgul desi sunt inca sub medicatie sangerez ca la menstruatie.
pup toate fetele si multumesc inca odata

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna tuturor,
Am intrat aici doar pentru a va incuraja si pentru a va spune ca minunile sunt reale si inca sunt posibile.
Stiu ce stupid suna formula "gandeste pozitiv si o sa reusesti", dar eu chiar asa am "patit".
Pe parcursul a 2 ani jumatate am avut parte de toate investigatiile posibile, tratamente, histero -amandoua variantele, laparoscopie - mi-au scos 2 fibroame ( la histerografie mi-au gasit un fibrom si in uter, dar am decis sa nu-l scot ... inca), 3 incercari de inseminare nereusite si...1 FIV reusit.
Sunt insarcinata cu un baietel in 30 de saptamani, DPN 09.04.2009, procedura realizata la Giulesti, dr. Cezara Bucur + dr. Cocei.
Nu pot explica nimanui acel pozitivism, dar credinta in Dumnezeu mi-a dat putere si...am reusit.
Depinde de voi, de starea voastra de spirit.
Ma rog pentru voi sa reusiti si casa voastra sa fie binecuvantata cu prunci sanatosi.

Gigelica +30

Mergi la inceput

as vrea sa stiu si eu ceva. Stie cineva care este intervalul de referinta pentru rezultatul analizelor pt estradiol si progesteron in perioada tratamnetului cu diphereline? Fetele care a-ti facut la MNL poate aveti niste intervale. AS vrea sa fac o comparatie cu analizele actuale si cele precedente.

Ioana ai avut mare dreptate cu cele 2 liniute si nu vreau sa ma crezi deplasata, dar pe vremea aia dupa multe esecuri si incercari de tot felul imi doream sa vad testul ala.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput