FIV 211
Raspunsuri - Pagina 18
muffinuta spune:
Florela,
Nu am vrut sa iti spun si eu,dar am facut si eu testul de urina..cu cel mai ieftin..a iesit pozitiv ,am observat dupa 2 zile cand curatam baia la 3 noaptea de nervi
..am repetat eram doar in ziua 9 dupa ET ..clear blue sunt super detecteaza perfect..uita-te bine e posibil sa fie liniuta ft deschisa la culoare da'nu conteaza..e pozitiv..eu una am fost in stres,trebuia sa ascult fetele doar testul de sange..ala e sigur 100%!!multa bafta!tu faci alegerea,dar nu te stresa..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Moniland spune:
Florela, sunt aproape si de abia astept sa te fi molipsit de la mine cu gemenuti.
cata, totul e ok? 
Betty, poti deschide si tu noul capitol si sa-l faci cum vrei ![]()
Fetelor sa aveti mult noroc!!!!!!!
14+

nusy spune:
Betty:
multumesc,esti o draguta!
Florela: eu am facut in z 10 testul de urina( Shure Check) si mi-a iesit pozitiv...si nu era ET cu blastocisti...eu,de curiozitate,l-as face, in locul tau...daca iese pozitiv..suuuper,sarbatoresti deja,daca nu..ramane speranta BHCG-ului(ca poate pentru testul de urina a fost prea repede)...dar de incercat,tot as incerca...asa sunt eu,mai nerabdatoare..
Catalina: 
Nusy
18+ 
catalina2307 spune:
Moniland - sunt...ok. Cata vreme nu gandesc si nu aprofundez sunt ok. Mai naspa cand ma navalesc amintirile . Dar trece .....toate trec.Pup fata si bebeii.
Nusy - draga mea m-ai bulversat - fetita care se transforma in baietel
- nu mai conteaza , sanatos sa fie. Te pup si pup si fetita/baietelu'. Sa vina pe lume si sa o faca pe nusy si pe sotu lu' nusy fericiti.
florela30 spune:
catalina, multumesc ptr raspunsurile tale prompte
nusy, cea cu un
, merci de incurajari
muffinuta, mi-aduc aminte ca erai o neastamparata si nu ascultai de nimeni...uite ca a fost de bun augur pana la urma
moniland, iti dai seama cat mi-as dori o semnatura ca a ta 

Cred ca voi astepta pana luni, si asa sunt stresata, mai bine azi ma uit la filme( m-am aprovizionat cu desene animate si comedii ) si maine mai vad eu ce fac ca sa treacca timpul. Oricum, daca se schimba ceva, va anunt, dragele mele, imediat
VREAU UN TEST POZITIV !
Ioanatugs spune:
Florela30 multa bafta sa rezisti pina luni!
Mie in z9 mi-a iesit a doua liniuta pala si deaceea am fugit sa fac beta in z10. Sa stii ca poti face beta HCG la V.Babes si duminica dimineata pina in ora 11 si ai rezultatul in aceeasi zi la pranz.
Nusy felicitari pentru baietel atunci!
Pina nasti cred ca bebe tot vrea sa te felicitam si deaceea i-si tot schimba sexul.
Catalina vor trece iubita!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
miruna79 spune:
Buna fetelor
n-am mai scris de mult pe aici dar tot v-am citit si v-am urmarit, fetele mai vechi ma si cunosc....
am facut de curand fiv2 azi sunt z11 e la ET cu blastocisti , mi s-au pus 2 blastocisti frumosi, din z8 a ET am inceput sa sangerez era ceva rozaliu care patea hartia igienica in z9 de la ET adica joi seara am facut bhcg care a iesit 33,3 ieri z10 dupa ET am eliminat un cheag si am inceput s sangerez sange rosu care continua pana azi dar redus cantitativ (pe hartie ramane nu pe tampon). bhcg repetat azi dimineata 37,8 deci nu a crescut a ramas aproape la fel...
nu va dati seama ce e in sufletul meu acu .... am plans mult....
mi e frica sa nu fie SEU ....
am sunat la clinica si asistenta mi a transmis sa continiu tratamentul pana miercuri si atunci sa repet bhcgul sa vedem ce facem in continuare
Sunt distrusa fetelor ...
imi pare rau ca va stric dispozitia pe aici.
Dariaioana merci de sustinere...
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
betty78 spune:
Moniland daca sunt in zona il fac eu.
Eu nu am fost as ade norocoasa cu testele astea de urina: si am folosit clear blue si femina. Cine stie...ca tare as fi vrut sa vad si eu cele 2 liniutze
pe un test
.
Pupici: eu dispar sa pap si poate sa bag un somnel
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Ioanatugs spune:
Miruna79 of iubita, i-mi pare tare rau!
Betty78 nu testul conteaza ci bebe!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
catalina2307 spune:
Daaaaaaa....betty....ete pe mine ce noroc m-a palit daca am avut testele pozitive si le-am pastrat luni de zile prin sertare. Asa mi-as fi dorit sa nu vad liniute si sa ramana bebe.....