FIV 211
Raspunsuri - Pagina 17
florela30 spune:
nusy, felicitari ptr baietel si sigur puteti incepe sa-i alegeti numele ptr ca in fata nu se mai transforma acum![]()
betty, si daca as vrea sa fac testul beta hcg azi nu as avea unde ptr ca eu stau in alexandria, asa ca...mai asteptam.
lauraa, cred ca m-a inzestrat Dumnezeu cu multa rabdare de data asta, stau pe net si citesc
si ....astept....![]()
taty_ana spune:
fetelor sunt un pic in ceata....in lista de investigatii pt fiv la analizele hormonale scrie in felul urmator:
Profil hormonal ziua 2 -4 a ciclului:
1. FSH
2. LH
3. Prolactina
4. Estradiol
5. TSH
Adica in intervalul de 2-4 a ciclului fac aceste analize???si progesteronul unde-i?ca stiu ca treb facut si el....si estrogenul este aceeasi chestie cu estradiol??Sa nu radeti de mine
da nu inteleg...fetele care au facut aceste analize imi pot spune cum si in ce fel sa le fac?
va pup si
sa vina bebita la toate fetele
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florela30 Eu intrebam de sani ptr ca la mine de obicei, inainte de CM, se faceau tare ca piatra si erau foarte durerosi, iar acum sunt fleasca si doar un pic durerosi ...siiiiii...ma gandeam ca poate asta e un semn bun....si durerea de burta poate nu o fi de CM |
si mie inainte de primul fiv mi se intareau sanii inainte de CM, iar dupa FIV, inainte sa imi fac Bhcg, nu erau atat de tari, dar in schimb erau cumva durerosi spre exterior, spre brate; iar durerea ca la CM a burtii am avut-o pana prin saptamana a 12-a.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
catalina2307 spune:
Bine v-am regasit si ma bucur ca gravidutele sunt in aceeasi formula si sarcinile merg bine.
taty_ana -aceste analize se fac in intervalul 2-4. Daca iti vine menstruatia dimineata ziua urmatoare este ziua 2. Daca iti vine seara, urmatoarea zi este ziua 1. In ziua 2-3-4 se fac analizele. Si nu, estradiolul nu este acelasi lucru cu progesteronul. De obicei analiza de progesteron se face inainte punctiei .
florela - la mine in ambele cazuri testele s-su pozitivat in Z7 de la ET(blasto). Cred ca in ziua 9 poti face testul fara probleme. Succes.
Va pup si multa bafta.
betty78 spune:
Lauraa78 da se pare ca ai inteles bine...am citit si eu mai atent acuma. Oricum chiar daca s einhiba exista foliculi micutzi pe ovare....sau cel putin la eco pe care am facut-o eu pe joi la fel era...Aveam endometrul de 4 si foliculi micutzi pe ambele ovare si acum imi dau seama ca am uitat sa intreb cati erau?
Taty_ana acum cred ca depinde de protocol. Unde fac eu, mi-au spus ca au nevoie doar de Estradiol, Lh, Fhs, Tsh si prolactica - dar ultima pentru ca inca mai alaptam si vroiau sa vada daca as putea sa incep fiv-ul luna urmatoare. Eu in schimb am facut si progesteronul....dar cred ca alte fete pot sa te ajute cu mai multe informatii
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
florela30 spune:
catalina, tu vorbesti de testele pe care le pot face acasa sau de testul de sange beta hcg ? Ca poate imi fac si eu maine dimineata un test.
betty78 spune:
Florela te rog sa nu il faci pe ala de urina...eu am foarte dezamagita de el. Din pacate imi iesea intotdeauna negativ si sfarseam prin a ajunge s ama intep din nou. Nu stiu ce faceam gresit, sau poate nu luat testul ala bun
dar mi-a dat multe emotii.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
catalina2307 spune:
Florela - eu intotdeauna am facut Bhcg - ul dupa ce am vazut testele de urina pozitive.La sarcina gemelara a fost clar pozitiv , la cea unica liniuta de control mai slabuta dar pozitiv.
Tin pumnii
.
florela30 spune:
catalina, ce tip de test ai folosit? cum se numea?
betty, inca nu stiu daca voi avea curaj sa fac testul de urina sau daca voi astepta pana la testul de sange.
..hmmmm