FIV 211
Raspunsuri - Pagina 16
nusy spune:
Dragele mele,multumesc pentru felicitari si urari,sunteti toate super dragute!

Alaltaieri am fost la eco,la dr.meu din Bucuresti( Rotaru) ,mi-a facut ecografia pentru triplul test,totul este foarte bine..iar "fetita" mea e baietel!
Deja ne distram cu sotul pe tema asta...ne tine in sah bebelul nostru.Oricum,sanatos sa fie,nu mai conteaza sexul.
Eu va citesc,sunt alaturi de voi toate si va tin pumnii sa reusiti si sa va mutati la odisee!Va 
Nusy
18+ 
muffinuta spune:
Buna dimineata feteleor luptatoare!
Va citesc zilnic ,sunt atat de impresionata de curajul si de solidaritatea voastra..va tin pumnii la toate si pe cele care va cunosc mai demult si pe cele noi venite si aflate in valtoarea tratamentelor!!mult,mult noroc tuturor in tot ceea ce intreprindeti!
Florela 30..mai ai cateva zile..iti doresc un beta enorm!!poate prind toti,atunci sa te vad
!!mult noroc Florela
Maria08,,wow cati foliculi..e super..mult noroc,
sunt impresionata ce lucruri bune am citit despre Dr.Dracea.
Fetelor,un weekend superb cu vreme buna pe acolo in Ro sau unde sunteti..
la toata lumea.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
lauraa78 spune:
Buna dimineata!
Maria,ma bucur mult pentru tine.Tu fara stimulare aveai atatia foliculi?Pe 6 feb merg si eu la control,poate ne intalnim.
Florela,cand afli rezultatul!
O zi buna!!
florela30 spune:
Buna, dragele mele. Nici nu stiti cat ma bucur ca sunteti asa aproape de mine si parca imi dati si mie un suflu de optimism. Imi este atat de frica ca rezultatul testului sa nu fie negativ incat nici nu mai imi vine sa-l fac. Trec de la o stare la alta, acum ma gandesc ca va fi bine, dupa care ma apuca negativismul. Mai e un pic pana la test, cred ca am sa-l fac marti ( ziua 12 de la ET ).Tare as vrea ca durerile astea usoare de burta sa fie de la bebe si nu de la nesuferitul ala de CM.
Oare faptul ca nu mi s-au intarit sanii ca de obicei sa fie un semn bun? As vrea sa fac nani
pana la test si cand ma trezesc sa aflu ca rezultatul este pozitiv.
V-am zapacit cu toate starile mele, dar voi intelegeti prin ce trec eu. Si apoi nici nu mai am pe cine zapaci la cap pentru ca de data asta am ales sa nu spunem nimanui ca facem ET pana nu aflam ca am reusit.
Fetelor care sunt in mari pregatiri ptr fiv le urez succes si sa fie bine pana la capat. Doamne ajuta!
Moniland, muffinuta, ralucapaun, va pup
si poate Dumnezeu vrea sa ma alatur si eu voua.
muffinuta spune:
Florela,sanii la mine cel putin au fost fleasca,de obicei ii aveam mai tari inaintea ciclului..m-au derutat si pe urma,ba umflati,ba moi..mereu ma stresam.
Concluzia?nu te lua dupa asta..cand am fost insarcinata anul trecut aveam niste sani tari ca silicoanele,acu' pauza,dar se schimba treptat cum vad...te pup tin pumnii stransi si eu si leutul meu..nu uita ce iti spune baba omida
dc se prind toti ??atunci sa te vad cu familia maaaree..eu exact dupa 10 zile de la ET cf indicatiilor doc am facut analiza de sange a fost pozitiva,am repetat la doua zile s-a triplat..
si am avut transfer cu embrionasi nu blasto..deci luni poti sa faci analiza de sange linistita in caz in care nu mai ai rabdare pana marti,oricum te pun astia sa o repeti dupa alte 2 zile..sau cum alegi tu..la primul FIV la fel am facut-o la 10 zile..valoare mica,am intrerupt tratamentul nici nu m-au mai pus sa o repet..
mult mult noroc tie si tuturor fetelor...sa veniti toate la odisee..acolo incep alte numaratori si griji..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
betty78 spune:
Lauraa78 nu e neaparat necesar ca pe un ciclu normal sa ai multi foliculi si la stimulare sa ai si mai multi. Eu sunt exemplu cel mai bun: am facut foarte multe ecografii de monitorizare si intotdeauna aveam asa de multi foliculi pe ambele ovare ca efectiv nu se puteau numara...intotdeauna peste 20...iar la stimulare am avut doar 7 dintre care doar 3 maturi si estradiolul era 821...deci sigur raspunsul organismului e altul la stimulare fata de starea normala. Iar Maria08 din cate am citit eu parca la stimulare avea atatia foliculi.
Many_bani ti-am updatat datele pe listutza. Sa imi spui daca este bine.
Moniland, sau cele care incep capitol nou, am o propunere: ma gandeam ca este bine ca mesajul de inceput sa il impartim in 2 bucati: prima parte sa fie formata din linkuri si informatii despre clinici si cea de-a doua parte sa apara listutza de mamici, gravidutze si aspirante. Astfel ma gandesc ca este mai greu sa se greseasca si sa se piarda linkurile; mai ales ca lista de gravi, mamici si aspirante se lungeste de la o zi la alta.
Fetele care faceti inhibare: cum aveti CM-ul? La mine e abundent de data asta. Acum 2 ani am pierdut cateva firisoare de sange, iar acum vad ca este cu totul altceva
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florela30 Buna, dragele mele. Nici nu stiti cat ma bucur ca sunteti asa aproape de mine si parca imi dati si mie un suflu de optimism. Imi este atat de frica ca rezultatul testului sa nu fie negativ incat nici nu mai imi vine sa-l fac. Trec de la o stare la alta, acum ma gandesc ca va fi bine, dupa care ma apuca negativismul. Mai e un pic pana la test, cred ca am sa-l fac marti ( ziua 12 de la ET ).Tare as vrea ca durerile astea usoare de burta sa fie de la bebe si nu de la nesuferitul ala de CM. Oare faptul ca nu mi s-au intarit sanii ca de obicei sa fie un semn bun? As vrea sa fac nani pana la test si cand ma trezesc sa aflu ca rezultatul este pozitiv.V-am zapacit cu toate starile mele, dar voi intelegeti prin ce trec eu. Si apoi nici nu mai am pe cine zapaci la cap pentru ca de data asta am ales sa nu spunem nimanui ca facem ET pana nu aflam ca am reusit. Fetelor care sunt in mari pregatiri ptr fiv le urez succes si sa fie bine pana la capat. Doamne ajuta! Moniland, muffinuta, ralucapaun, va pup si poate Dumnezeu vrea sa ma alatur si eu voua.![]() |
poti sa faci azi testul sau maine...esti deja in Z9 si ai facut transfer cu blastocisti....deci ar trebui sa para macar un rezultat cat de mic pozitiv..
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
florela30 spune:
muffinuta,
" pupa florelusha o baba omida" Ce frumos ar fi cu "familie mare" si daca nu mai fac fata cerem ajutor la fetele de pe forum
. Eu intrebam de sani ptr ca la mine de obicei, inainte de CM, se faceau tare ca piatra si erau foarte durerosi, iar acum sunt fleasca si doar un pic durerosi ...siiiiii...ma gandeam ca poate asta e un semn bun....si durerea de burta poate nu o fi de CM![]()
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nusy Dragele mele,multumesc pentru felicitari si urari,sunteti toate super dragute! ![]() ![]() Alaltaieri am fost la eco,la dr.meu din Bucuresti( Rotaru) ,mi-a facut ecografia pentru triplul test,totul este foarte bine..iar "fetita" mea e baietel! Eu va citesc,sunt alaturi de voi toate si va tin pumnii sa reusiti si sa va mutati la odisee!Va ![]() Nusy 18+ ![]() |
Eheee draga mea, pai daca se vazu' putza...e sigur baietel. Intradevar se mai poate gresi la fetitza, dar din momentul in care se vede putza si outzele, nu mai se transforma in fetitza niciodata
Sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere la fel de usoara si un baietel sanatos, care sa va aduca numai bucurii
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
lauraa78 spune:
[quote]citat din mesajul lui betty78
Lauraa78 nu e neaparat necesar ca pe un ciclu normal sa ai multi foliculi si la stimulare sa ai si mai multi. Eu sunt exemplu cel mai bun: am facut foarte multe ecografii de monitorizare si intotdeauna aveam asa de multi foliculi pe ambele ovare ca efectiv nu se puteau numara...intotdeauna peste 20...iar la stimulare am avut doar 7 dintre care doar 3 maturi si estradiolul era 821...deci sigur raspunsul organismului e altul la stimulare fata de starea normala. Iar Maria08 din cate am citit eu parca la stimulare avea atatia foliculi.
Betty,asta o stiu si eu de pe piele mea:in dec am facut un eco si aveam 3 foliculi pe ovarul drept,iar cand am facut fiv(cu 200,300,400 ui puregon) abia am avut 2 amarate de ovocite.Ce intelesesem eu despre Maria:ca joi a fost la ecografie si ca tot joi a inceput stimularea,Iar la eco avea deja foliculi.Cel mai bine ne va lamuri ea!
Referitor la ciclul tau,eu la ciclul de la fiv am sangerat mai mult ca niciodata.