Colectia de toamna-iarna 2005 (227)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Daaa, merge greu de tot forumul .

Nasol de tot cand ti se duce de rapa serviciul, mai ales intr-o perioada ca asta . Anda, Leea, Mitza, sa iesiti cu bine la liman.

Nu mi-a venit sa cred faza cu reprocesarea laptelui UHT, dar la un simplu search dupa "UHT milk reprocessed" m-am lamurit ca asa e .
Probabil cea mai sigura treaba e sa ne cumparam vaca. Oricum, mi se pare cea mai sigura investitie in vremurile care deja ne-au ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nasoala perioada pentru toata lumea!

Ca sa mai inveselesc atmosfera:
http://life.hotnews.ro/stiri-fun-5363157-eveniment-rar-intalnit-femeie-nascut-octupleti-toti-cei-8-bebelusi-sunt-viata.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana, da...mai traiesc. Ingropata intr-o gripa naspa si sub maldarul de cursuri, carti si seminarii de piete de capital - ultimul examen, de vineri. Si sa nu uit...cu bucuria in suflet ca merg joi la operatie.

Lavi- deci dupa principiul ca exista tragedii si mai mari pe lume - asta cu octetii , brusc imi dau seama ca de fapt am o viata mirifica.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Helo, helo si de la noi,
Sunt fara nici un chef, parca nu reusesc nimic sa fac, una doua e ora sa ma duc dupa miss, asta in conditiile in care sta o ora si la after school! Cam tot ce imi propun sa fac de la inceputul anului e in stand by....

Sunt alaturi de fetele ce trebuie sa infrunte criza actuala, lasa ca va stiu eu ca sunteti descurcarete, capul sus si inainte ca trece.

Feli sa stii ca firme ca cele ale fetei din Canada exista, pot sa iti confirm ca al meu sot are norocul sa lucreze la una de genul.Ba cu mult mai multe avantage, asa ca un ex de cand am lucrat acolo anul trecut, la dept Medicine du travail. E incredibil cata grija au de angajati, nici nu isi permit sa le puna cuvantul in dubiu, iar ca fapt divers: angajatii au dreptul sa fie bolnavi 250 de zile in 3 ani fara sa li se reduca nici o centima din salariu, abia dupa se intocmeste o comisie care delibereaza si de obicei se scade cam 2%. In general cand esti bolnav max 5 zile esti crezut si nu trebuie sa aduci certificat, si nu mai imi vin acum alte exemple ca ma grabesc.Insa ....tipatul la servici de catre sef mi se pare de necrezut! Io oricum sunt tare sensibila la chestii de astea si actionez radical, asa am facut in FR cand patroana s-a enervat pe mine ( pe degeaba de altfel, si si-a dat si ea seama)iar a doua zi i-am pus demisia sub nas si am plecat

Ioana m-am uitat si eu la laptele pasteurizat pe care tocmai l-am achizitionat weekendul asta, dar nu prea e relevant ca am numere intr-un bax total diferite: 203, 211, 206, 101, 106, etc. Oricum missei ii dau lapte proaspat de la supermarchet, il gasesc la raionul de produse proaspete. Partea buna aici in Nl e ca au lapte foarte bun, proaspat, bio sau nu. Astia beau lapte la orice ora in loc de apa. De altfel il cumpara in bidoane de 2-3 litri :)

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alinus, chiar ma gandeam la tine, de cand nu ai mai postat!
Noki, asijderea, tinem pumnii la cauterizare si sa scapi odata de sesiune, cu note de la 10 in sus.

Coralia, voiam sa ma refer nitel la pb nemancatului, cu exemple vii (eu), o voi face cand am un pic de timp.

Chestia cu laptele - nu stiu ce sa cred. Daca iei de la "tarani" din piata poate fi diluat si inmultit cu aracet. Pasteurizatul nu-i bun, UHT nu, la punga ce sa mai vorbim.
Mi-am amintit: chestia cu aracetul poate fi testata asa: se picura iod (betadina). Daca se albastreste, are aracet.

Silvia si-a spart ieri buza la scoala, nici dintii de sus nu se simt prea bine, noroc ca-s de lapte.
E a nu stiu cata oara cu buza deci nu am pe cine da vina decat pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, rasu-plansu cu Silviuk-habauk. Amu...e clar ca s-a cumintit mult si ca s-a linistit enorm fata de cum era "in tineretzuri". Da' ce-ai vrea? Sa se reprime chiar toate urmele de habaucenie?Ntz ntz ntz...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki
Chiar ca s-a cumintit. Frecventa buzelor sparte a scazut mult. Aproape ingrijorator

Nici macar nu facea vreo prostie. Sedea pe banca (pe masa bancii) si si-a bagat picioarele printre scandurile bancii. A vrut sa se dea jos dar picioarele erau incurcate pe acolo asa ca a cazut direct cu gura de parchet. Noroc ca nu si-a rupt/scrantit si vreun picior as zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu reprocesarea, vad ca e un subiect special pe forum.
Alinush, e vorba de laptele UHT, nu de cel pasteurizat.
De civilizatie scapa cine poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ioana, deci cununati din nou, sa va fie de bine! Si de data asta sa fie diferit ca data trecuta! Cu vacantala copii: educatoarele mai vin in activitate, ca sa nu piarda zilele de concediu din vara. Pe noi ne-au anuntat ca daca vrem sa-i ducem e ok.
coralia, sanatate! Si elise tot pe la 15 kg se invarte. Da-i pace copilului, atat ii trebuie
mara, ai un fat-frumos, ce mai!
anda, D-zeu sa-l ierte pe unchi.
leea,
pup fetele. nici noi nu stam bine cu starea de spirit. de maine S. e somer cu acte in regula

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

http://markets.tetrapak.com/romania/content/frset_main.asp?

dati click pe "laptele pasteurizat - IMPORTANT!"

Imi pare rau ca nu pot scrie mai mult. Sunt lesinata rau...
poate voi avea in curand timp sa intru sa scriu despre noi...numa probleme in ultima vreme. M-am gandit ca mai bine nu stric straea de spirit ...

va pup!

Mergi la inceput