Colectia de toamna-iarna 2005 (227)
Raspunsuri - Pagina 9
mara95 spune:
lavi, cami, felicia, cristinan, multumim!
roxi, flavia are aceeasi greutate de vreun an jumate, 12,5 kg.
analis, bine ai venit!
anda, sanatate multa!
imi pare rau sa aud de problemele legate de serviciu.
joy04 spune:
seara buna.
Tocmai ce m-am intalnit astazi cu o mamica al carui copilas are cu 1,5 luni mai mult decat Alex si are 13 kg
Si parea URIAS pe langa al meu, ce sa mai zic ca era cu o alta tipa al carei copil de 1 an si 8 luni avea.....9 kg.
Vlad are cam 14.5, Alex 10. Sper sa mai puna pe ei cate ceva.
Se pare ca am sinuzita nu stiu de care, fac alt tratament, ma duc maine sa fac si o poza de sinusuri.
Asta seara am fost si mi-am facut si o poza la plamani, ca nu-mi este bine bine, multumesc lui Dumnezeu ca-s ok acolo.
Am fost cu copiii in camera de garda, pt Alex mi-a dat antibiotic, pt Vlad nu.
Bic numai copiii mananca oriunde vor ei..., regulile sunt pt noi, adultii.
Dar de ieri, nu se mai serveste masa decat in bucatarie. Alex tot incearca sa ma traga pe sfoara, dar nu m-am lasat pacalita.
Mobila din bucatarie a stat pana acum ceva timp plipita cu scotch. Acum a invatat Alex sa-l dezlipeasca si asa are acces la absollut orice.
Cu crizele lui Vlad nici nu stiu ce si cum sa zic. Adica eu suport fff multe, au destule limite cu mine (tocmai de aia si fac pe dracusorii cred) dar e ma scoate din sistem si ma face K.O. sunt tipetele/urletele.
Azi de ex, veneam de la spital si am ajutat-o pe soacramea sa treaca caruciorul cu Alex peste o maaare groapa plina de apa. Si i-am zis lui Vlad sa nu intre in apa aia ca-l iau eu in brate. In momentul in care m-am intors cu spatele la el a inceput sa racneasca. Frate si urla....ei mie asta-mi pune capac. Si de aici plina de draci imi sare apoi tandara pt orice fleac. Care in mod normal l-as trata cu niste explicatii.
Eu ii explic foarte mult si odata ma uitam la Super Nanny care zicea unei mamici ca da prea multe explicatii copilului si nici asa nu-i bine.
Anda sper sa fie bine in cele din urma.
Mihaela doar nu te astepti sa fii si tu pe lista neagra??
Leea hai ca m-ai lasat fara grai. Bafta si cauta, poate gasesti ceva un de ti-ar fi mai bine.
Imi face Cristi un masaj acum si ma duc la culcare ca-mi crapa capu' (ca kkt...si-n gura mai am vreo 4, era o vorba )
ilenutza spune:
Ola!
Tania multe floricele pt tine!Stiu cat e de greu acu, s-a adunat si oboseala, stresul adunat, etc.mie mi s-a paryt mai usor - o licarire- cand a inceput andrei sa stea in funduletz si apoi clar cand a inceput de-a busilea!
Leea, Cristina, imi pare taare rau sa aud!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
meems spune:
Anda, condoleante! In ciuda inceputului de an atat de stressant, sper sa se aseze lucrurile mai bine decat ti-ai imaginat. In alta ordine de idei, nu sunt asa sigura ca Rianna il mosteneste pe taica-sau cu inaltimea, ca nu e ft inalt. Dar sigur o mosteneste pe maica-sa la pasiuni: mi-a cerut la mall, vrea pantofi rosii, poseta, si ochelari de soare!!
Maria-Alexia, nu am mai masurat-o pe Rianna de ceva vreme, maica-mea zicea c-a cantarit-o si are 40 pounds (un pic peste 16 kg). Trebuie sa ma invrednicesc s-o masor si eu acus’, sa vad cum stam
Ioana, 64 kg?? La inaltimea ta... esti fotomodel .
CrisN si Tania, gand la gand cu bucurie – tocmai ce vroiam sa va "strig" ca n-ati mai postat cam de mult. Tania, nu vezi ca mai toata lumea e intr-o pasa proasta? Asa ca hai posteaza, macar ne sprijinim unele de altele ca sa ne sustinem.
Lavi, Silviuca sa-i treaca repede.
mihaela_80 spune:
Hello si de la noi
A mers forumul tare prost si azi si ieri, nu mi se incarcau deloc paginile, n-am putut citi mai nimic din capitolul asta.
Pe aici e destul de cald, dar e un vant innebunitor, imi vajaie capul de la stat afara cu Maya.
Am dat astazi iama rapid prin fisierul de carti de psihologie salvat de forumistele de la cabinetul Psi, ff interesante lucruri am citit, mai ales despre copii.
Revin maine cu mai multe idei, noapte buna si vise placute tuturor!
Ina869 spune:
Roxi, sarut mana pentru info cu lipsa de intuneric.
Si mi s-a parut buna si metoda cuscrei - cu luat de mana copilul si mers in zona intunecata
Analis bine ai venit!
Mara felicitari pentru mancacios!
Lavi
Citat: |
Ina asa deci, Bobita e un argintel viu... Bafta cu alaptatul in continuare!! |
va pup Lavita si Cami ! vad ca deocamdata merge treaba foarte bine. dar am invatat si lectia
Ioana
Citat: |
Deja plescaie dupa tzitzi in timpul zilei, mai ales cand e obosit; refuza sa adoarma pana nu isi primeste portia. |
dragul de el. stie el ce-i bun!
Meems, bun venit acasa Riannei! si shopuiala placuta
Anda, iti tin pumnii la dentist si sa scapi de perioada neagra. Perioada grele ai mai avut tu - poate nu de natura financiara - si ai scapat cu bine findca esti o luptatoare.
Alinusa, mi-era dor de tine.
Leea, Noki, Negara, Tania, tin pumnii sa depasiti totul cu bine!
Of, Leea draga.
Miha, au ai mai ramas cu ceva colegi prin jur?
Lavi, ce ghinion pe Silvi cu spartul buzei .
Cata te-ai dat la fund si dai vina pe serviciu?
cum ii mai este Biei ?
Si eu am o mareee durere de cap ( dar, spre deosebire de norocoasa Joy al carei sot o maseaza , eu am unul care doarme la ora asta) , Rachie este pe antibiotic, nu-mi merg multe cum as dori dar ma consolez la gandul ca o sa vina primavara si odata cu ea scapam si de problemutze.
pup.
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Ina869 spune:
mi s-a parut interesanta.
ten ways to build your child's self-esteem:
http://www.babycenter.com/0_ten-ways-to-build-your-childs-self-esteem_65569.bc?scid=preschooler_2009012:4&pe=czQC6V
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
meems spune:
Ina, inca nu am ajuns la mall, dar saptamana asta tre' sa dam o fuga, ca oricum ocheste orice pantof rosu cu care intra in contact Muuuuulta sanatate Rachelinei si putere inzecita sa iesiti din iarna.
ioana_77 spune:
Imi pare rau sa aud de probleme cu serviciul! Tin pumnii tuturor sa iasa bine din criza!
In timp ce tara arde, baba se piaptana, nu? De astazi deschid ciclul incurajarii la a avea doi copii (cel putin)
- ieri dupa ce-am luat-o pe Maria de la gradi, in masina, frate-sau o mangaia pe fata si era numai un zambet. Fericit ca a regasit-o
- dupa-masa ma jucam cu Maria, Stef cam prea cuminte dupa patul Mariei. Ma uit la el - construise un turn din piese lego mari. asta dupa ce a vazut-o zile la rand pe sora-sa in actiunea similara
Io ma topesc dupa ei zilnic, cand ii vad cum se joaca, cum interactioneaza. Asa ca treceti la treaba, daca va doriti, nu mai amanati momentul
Meems, stiam eu ca Rianna e o mica cocheta in devenire. Lasa ca-i bine. Si eu am inceput sa-i mai explic Mariei cum sta treaba cu asortatul hainelor. Am inceput sa o incurajez sa poarte fustite la gradi, ii place la nebunie sa se imbrace frumos. saru' mana de complimente
Ina, sanatate multa Rachelinei! Si tie virtuale pana la cele adevarate, de primavara.
Tania, te asteptam sa-ti versi sacul cu probleme, sa te incurajam!
Lavi, refacere rapida guritei Silviei!
azi am sa o masor pe Maria, sa va dau pe spate cu inaltimea ei. Are niste picioare luuuuuuuuungi de lacusta, sunt curioasa cat are in lungime.
lavi02 spune:
Asta era pe site-ul indicat de Tania mie mi-a luat un pic sa gasesc:
Despre laptele pasteurizat - IMPORTANT !!!!
Desi nu este o intrebare, ci o interpretare eronata a unor cifre, am decis sa luam informatia exact asa cum a intrat in Inbox-ul multora dintre Dvs. si sa va explicam din ce cauza pe ambalajul Tetra Pak puteti gasi o cifra (1, 2, 3, 4 sau 5).
Noi am primit e-mailul de la un consultant de marketing, iar consultantul il primise de la un colaborator dintr-o agentie de publicitate, etc. Va reproducem mai jos textul original:
"Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou...
Cind cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5 in loc de 1, in locul indicat in fotografia de mai jos"
Ambalajul din fotografie este un ambalaj aseptic (Tetra Brik Aseptic) pentru lapte UHT (Ultra-High Temperature)si nu pentru lapte pasteurizat cum am gasit in mesajul de mai sus.
Acel numar (incercuit in fotografie) se refera la numarul rolei pe care se tipareste materialul de ambalat; echipamentul de tiparit din fabricile Tetra Pak are 5 role.
Numarele (1, 2, 3, 4 sau 5) sunt tiparite in fabricile noastre, apoi materialul de ambalat este livrat clientului. In cazul in care acesta raporteaza un defect functional, trebuie identificata rola pe care s-a tiparit materialul de ambalat, pentru a-l comunica fabricii Tetra Pak.
Acel numar se tipareste la fiecare secunda; din acest motiv, unele pachete au numarul inscriptionat, altele nu (viteza cu care echipamentul Tetra Pak tipareste este mai mare de 1 pachet/secunda).
Va rugam trimiteti aceste clarificari tuturor persoanelor care v-au furnizat mesajul de deasupra imaginii cu ambalajul Tetra Brik Aseptic, pentru a evita orice nelamuriri sau interpretari total eronate.