Colectia de toamna-iarna 2005 (227)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Super tare asta cu Pampersii, habar nu aveam, noua la Delphin nu ne-au dat. Acu oricum nu mai avem nevoie. Intrebam de carucior asa ca info, nu daca se ofera gratis, sau ma rog daca intra in norme. Ca stiu ca la unele au, la unele nu. Chiar si cu bani, numai sa nu se mai care cu el pe avion. Dar las ca dau un mail la hotel si bag o intrebare

Noki, Anda multam pt lamuriri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ca sa-mi fac de lucru si sa ma documentez, am intrat pe Ordinul MT nr. 510/2002, care da descrierea exacta a conditiilor obligatorii sau minime pe care trebuie sa le satisfaca hotelurile- in Romania. Am aflat lucruri taaare interesante...de exemplu, e obligatoriu cica sa-ti dea umbrele , de la 3-5 stele, DAR nicaieri nu scrie nimik de patuturi de copii. Cred ca pampersi nici nu au auzit. Chiar, ce-or mai fi si aia?
Si inca ceva de mi-a picat fata: stiam ca mai demult una din conditii de 5 stele era piscina. Ei bine, piscinele, fitnessurile, chestiile asea de agrement sunt trecute pe o lista faculativa, punctata separat, ficare serviciu cu un anumit punctaj. Adica daca vrei si le ai, bine, daca nu, nu iei punctele si cam atat.
Ca deh, nu ieseau probabil unele combinatii ale unor personaje.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, ordinul din 2002 pe care te uiti tu este modificat si paramodificat pt ca facura unele noi noute, anual apropae a iesit alt ordin. de exemplu, din 2008, in romania este obligatoriu wc separat de baie la 5 stele. un hotel de 5 stele acreditat acum 10 ani este cu mult sub unul acreditat acum un an sa zicem, dpdv al dotarilor. in fiecare an apar "noutati" la obligativitati dotare. de asemenea s-a marit si suprafata minima a camerei. la hotelurile acreditate in anii trecuti, se admite o derogare de 15%. mai mare de 15 % se retrage o stea. la poiana brasov au patit in ultimul timp sa piarda stele prin modificarile anuale.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ori eu am baza legislativa varza - putin probabil, avand in vedere ca e a institutiei, nu a mea personala - ori eu nu mai pricep nimik, DAR acest ordin al MT care cuprinde normele referitoare la clasificare pe stele nu are decat 2 modificari amarate, de o insemnatate nu chiar asa de mare.
E drept ca HG 1328/2001 care ofera un cadrul general s-a modificat destul de des, dar mie nu-mi apare nicio corelare cu modificarea normelor cuprinse in Ordinul 510.

In fine, deci nici Madau nu a primit pampersi. O asteptam pe Mitza sa ne zica daca ea a avut la vestitul Rixos Belek, the one and only.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki www.lonelyplanet.com
Ai capitolul "Getting started" gratuit:
http://www.lonelyplanet.com/shop_pickandmix/free_chapters/croatia-5-getting-started.pdf

Tocmai m-am delectat si eu cu el

Asta e rezervata deja:
http://www.villamedic-brela.com/en/index.htm
Si pt a doua saptamana inca nu ne-am hotarat.

Joy ma bucur ca sunteti mai bine!

Mergi la inceput

Acu citesc forumuri croate ajutandu-ma de Google translate
Noroc ca-s fetele plecate si pot sa-mi fac de cap.
Ce ti-e cu pasiunea omului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

am vrut sa investesc in afaverea cu prajituri, am ramas pe dinafara ca n-am avut bani, dar poate trec cu bine de criza si investesc in tr-o agentie de turism juma/juma cu Lavi.
Lavi da mai multe detalii, poate mergem si noi anul asta. Sorin nu vrea Turcia, Bulgaria, eu nu vreau Italia...
de la savantu familiei"ce-i asta? triunghi-raspund eu.
la care zuzu-aaa triangle...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

a venit zmeul acasa si-mi zice ca el nu vrea la croati ca e apa prea sarata ptr copil. asa ca mergem o sapt .la bulgari si una in Slovenia.

Mergi la inceput

miri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Colectie draga, azi e ziua lui tati, sarbatorita NU.

Pt. ca ambele fete sunt mucioase asa clasic, cu scurgere spre piepturi, Ana tuseste oribil de 2 zile, azi-noapte ne-a capiat si in premiera in 3 ani a venit sa doarma cu noi. A dormit max 3 ore in total, nici macar o ora legat.

Irisuca se intinde cu febra spre 39, acum ar dormi dar Ana de oboseala atipeste, apoi se scoala tipand diverse de neinteles, nu reuseste sa intre in somnul normal de hiper-agitatie de la cat de franta e, si uite asa tati vrea sa doarma, Iris vrea sa doarma, eu vreau sa termin paharul de sampanie (ma rog si al lui ca nu as risipi bunatate de beutura) si fac ture prin casa sa adorm 3 personaje cu figurile lor fiecare.

Ana a mers la gradi azi, va merge si maine, nu are febra (la noi 37.7 e gluma efectiv), dar eu simt ca cedez... azi a fost si prima zi cu noua bona, e ok, dar are scapari si colega mea e la ski in austria 10 zile, eu la birou, si nu o pot indruma....

De fapt nu mai suport o noua straina in casa, nu mai suport stresul continuu de program derutant, scap clienti la birou ca umblu oriunde numai acolo nu cand e chiar de profit.... Ma lasa nervii si ma tem ca am luat varicela de la grupa mare ca am bube care ma mananca pe fata, in conditiile in care azi am halit juma de covrig la 10.

Deci la noi toate merg PERFECT, am in fata o noua noapte de "dormit" cu veioza in ochi, tv-ul aprins, si 4 mobile care suna alternativ la 1 ora sa verific mandrele

Ei, ma descurc cumva, dar nu mi-e prea usor.

Cand citesc de vacante imi vine sa ma urc pe pereti (aia care acum 3 ani au costat peste 10.000 euro - normal ca avem si acolo rate, si acum se cojesc la greu, asa ca am abtin :)) noi nu am avut nicio vacanta adevarata de cand ne stim, marius are azi 37 de ani, ziua de 30 i-am facut-o aici acasa, cand ai mei nu divortasera si el era in faza de integrare :)) si-a cam luat-o, se pare :P
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput