Colectia de toamna-iarna 2005 (227)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley in primul rand sa-ti traiasca barbatelul, sa fiti sanatosi si sa aveti in continuare o casnicie cel putin la fel de frumoasa si de implinita! Va intelegeti bine si uite ce 2 realizari minunate aveti!

Asa ca hai si incearca sa vezi padurea de copaci, chit ca-s cam desi si nodurosi cateodata!

Nu incerci pt fete (Ana, ca nu stiu daca se da la varsta Irisucai) ceva serios pt imunitate, gen Ribomunyl sau Bronchovaxon?

Nu te urca pe pereti cu vacantele, gandeste pozitiv si anul asta se va lega ceva frumos!

La varicela iti apar bube pe scalp si pe mucoase.

Sanatate multa fetelor si tie noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo, hallo...remember me???

Am intrat un pic sa vad ce mai faceti...si ce vad....Copilasi bolnaviori....Offff ...multa sanatate doresc tuturor bolnaviorilor.

Ripley Multi ani fericiti si plini de sanatate sotului...iar fetitelor multa sanattate...si tie...ce sa iti zic....multa putere si...lasa ca or veni si zile insorite de vacantza pe strada ta.

Ina te si tare imi e dor de o intalneala mega cu toatele...poate la vara...dar sa stiu din timp sa imi iau zi libera...ca nu ratez asa ceva.

Noi suntem ok, Stefan a tusit un pic...dar atat, si i-am dat ceva siroape si e pe trecutelea...iar piticul e un dulce, un voinic de 9.700kg si 76 cm. Amandoi sunt cuminti, Tudor mai ceva decat Stefan, mancaciosi nici nu va maizi ca deja stiti, Dar se pare ca Tudor il intrece pe fra'su la pofta de papa. Mananca de rupe si dupa ce termina din canitza sau castron...plange ca mai vrea. Niciodata aproape nu se satura...dar nu intind coarda ca daca ar fi dupa el ar manca pana ar pocni.
Stefan e un baietel cuminte, destul de retras....timid as putea spune...dar asta e genul lui. Vreau sa il dau din toamna la gradi...dar nu stiu cum sa procedez.
As intreba fetele care si-au inscris copilasii la gradi...cum se procedeaza? Cum se face intrarea...si cam care e treaba la o gradi de stat? sincer nu am fost pusa niciodata in situatii similare si....chiar habar nu am.

Roxi Stiu ca Alexia e la gradi de langa noi...cum e? Tot acolo vreau si eu sa il inscriu....dar cam cu cat timp inainte tb sa vb si cu cine? Daca ma poti ajuta....ti-as ramane datoare.

Acum va poop pe toate....si sigur o sa incerc sa imi fac timp mai des sa va citesc si mai ales sa va scriu.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Ripley draga, LA MULTI ANI pentru sotul drag! Sa iti traiasca si sa fiti in continuare la fel de fericiti si impliniti! Sanatate maxima floricelelor!

Si Daria e bolnavioara... de duminica a inceput sa o doara gatul (mi-a zis ea ca o doare "gura" si baga degetelul in gura spre gat sa-mi arate unde)! Ieri ne-a zis iar ca o doare gatul; am fost la dr si mi-a zis ca e cumplit cu epidemia asta (in spital la pediatrie 1 sunt 70 de copii - cazuri grave)! Ieri a facut febra mare si am pazit-o toata noaptea , delira din cauza febrei, i se arsesera buzele ... respira destul de greu si a inceput si sa tuseasca!
Cam astea sunt vestile de la noi deocamdata!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of, ce perioada naspa...

Ripley, rezista, esti puternica si trebe sa faci fata situatiei. Si la multi ani cu sanatate barbatusului, sa va iubiti pana la adanci batraneti si sa va ajutati reciproc! Si sanatate infinita fetitelor dragi! Stii ca mereu dupa o perioada proasta vine una buna.

Cami- aoleu? Delira??? Io cred ca o luam razna la o asemenea chestie. Sanatate multa mezinei, sa se repare repede vorbicioasa-sefa!

Lavi- amu ma pun cu burta pe carte!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Camelia aoleu, mamma mia, sanatate multa Dariei! Si nati zice ca o doare gurita cand o doare gatul
Uita-te la ea in gat daca poti, nu cumva sa aiba vestita amigdalita pultacee.

Noki hai sa vb despre Croatia pe mail/gmail sa nu poluam forumul.

Dordia depinde de gradi. Sunt gradi de stat la care daca stai in zona si daca copilul are > 3 ani ti-l primeste fara probleme. Sunt gradi unde degeaba dai spaga, daca n-ai si pila nu faci nimic. Poti sa te duci sa vorbesti orientativ cu directoarea, sa vezi ce atitudine are. Daca cunosti pe cineva care are copilul acolo te poate indruma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata, colectie!
lavi, noki, stati aici, nu plecati cu croatia cu tot. ne mai clatim si noi neuronu', mai ales ca la mine se preconizeaza o vacanta in grecia - la rude - si la marea neagra - constanta - tot la rude. ECONOMY PACK.
mor cand aud atatea vesti rele, mai ales ca si anais n-a dormit azi-noapte, nu stiu daca am dormit 2 ore in total, mi se scurg okii in cafea. se plangea ca o doare genunchiul , acum e acasa sub observatie.
pe andrei l-am lasat cam nedumerit la gradinita - ca au facut o singura grupa din doua saptamana asta- si i-a mutat in clasa celorlalti. nu era nici educatoarea lui - ma rog, sper sa fie bine. eu ma bucur ca-i gradinita deschisa, mi se pare aiurea sa se inchida pe perioada vacantei.
dordia, nu stiu ce sa-ti spun cu gradi, eu m-am dus, am dus adeverinte de la serviciu, mi-a dat o fisa medicala sa o completez si gata - mi l-a inscris. pe la sf lui mai - inc lui iunie se fac inscrieri. vezi ca mai scriu mamici pe sectiunea "gradinite, crese, bone", cred ca de-acolo obtii mai multa informatie.
ripley, incearca sa ai putin grija si de tine sa nu te faci praf si multi ani printului-consort pupici la steluta si floricica.

a...
vestea buna e ca i-a iesit bine ex copro lui andrei - bineinteles ca urmeaza repetari , dar, ma rog, in contextul de acum e o chestie pozitiva

mai scriu dupa ce schimbati scutecul (cred)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

schimb eu

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Am schimbat eu ....
Camelia sunt!

COLECTIE NOUA ...

Mergi la inceput