Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
andra_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ely_cta Andra 80 si eu am fost foarte racita,de fapt cred ca am avut gripa,pt ca eu nu cad la pat,dar de data asta am stat in casa 7 zile.Am facut si temperatura,am ajuns pana la 38.9 si mi-am scazut-o cu comprese cu apa foarte rece pe frunte si pe piept si cu sosete udate cu otet.Am fost la homeopat si mi-a spus ca pot sa iau osccilococinum(si dupa ce iti trece este bine sa iei unul pe saptamana in perioada asta ca sa nu te intoarca raceala),Stodal pt tuse,Homeogene 9 pt gat si mi-a spus sa iau pt temperatura Aconitum,cate 10 granule la 15 minute pana cand scade temperatura.Iar pt nas infundat,Sterimar.Vezi ca Aconitum nu il gasesti in orice farmacie,doar in cele homeopate.Eu am avut mari emotii cu febra,pentru ca citisem ca nu e bine sa ai febra in primul trimestru de sarcina.Am fost la eco si medicul mi-a spus ca e ok.Sper sa nu fie probleme pe viitor.Sincera sa fiu,am emotii si parca nu plutesc.Am o strangere de inima cu cate am auzit ca se intampla.pe 9 februarie am eco de morfologie fetala ,primul trimestru si sper sa fie totul ok, sa ma linistesc. Pupici 10 sapt |
Ely - cam asta am luat si eu (stodal, homeogene si sterimar) ... mai putin granulele pt scazut temperatura. Am tot facut temperatura, am stat numai la pat si am luat si paracetamol. Aseara am avut din nou temeratura 38.4
. Azi a scazut .. sunt ok, dar o sa-mi iau probabil concediu medical pt saptamana viitoare ... nu mai risc sa merg la servici. Cat despe ingrijorari ... nu-ti pot spune ce-i in sufletul meu ... cat de frica imi e ... imi vine sa ma duc sa-mi fac o echo ca sa vad ca-i totul ok cu bb. Pana pe 10 februarie o sa stau cu morcovul cat casa.
Andra_80
+12
eumada spune:
fetelor de ce daca sunteti asa de ingrijorate nu va duceti la un cabinet sa faceti o ecografie?pentru max 100ron? nu cred ca bebe bu merita 100ron.
eu am avut doctorul plecat.aveam amenintare de avort si cand am cautat-o pentru control ca ceva nu era bine, isi luase liber 2 zile.mi-am facut in aceeasi zi programare la alt eco la o dr.care mi-a placut si am aflat ca bebe era bine.m-a lamurit cu niste chestii..si maine daca nu e doctora mea fac la fel.
nu stau sa tremur de frica.numai bebe conteaza.
aveti grija 
9+
micaalsa spune:
Bun venit burticutelor noi, sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen.
doinique, te-am adaugat azi pe listuta. Daca am uitat pe cineva ... ca mi-s tare zapacita in ultima vreme, sa ma traga de urechiuse. Imi repar greseala ![]()
iasmina8, daca vrei pe listuta noastra, da-ne datele tale, mai exact DN, UM si DPN (data nasterii, ultima menstruatie si data posibila a nasterii).
Eu azi dimineata am avut prima stare de greata nasoala. N-am ajus la domnul closet dar era cat pe-aci. M-au luat niste transpiratii cand reci cand calde ... si a fost nevoie sa stau pe un scaun pret de cateva minute ca altfel cadeam jos. N-am mai patit asa, doar acum sunt in 14 saptamani, mie acuma imi vin greturile ??? Tot pe-andoaselea sunt. Pana acum n-am simtit in nici un fel ca-s insarcinata, nu tu greata, nu tu sani umflati si durerosi ... nik
Si ma apuca acum damblalele 
Pe miercuri merg si eu la eco, de-abia astept, sper sa-si arate comoara
bebele meu.
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
14+
monica2008 spune:
eumada si eu sunt din bacau dar locuiesc in italia,sap viitoare vin sa fac o vizita acasa si as dori sa stiu tu la ce doctor mergi si cat costa eco
monica mamica in devenire
+16
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
eumada spune:
DOCTORI SI ECOGRAFE SUNT MULTI.EU MERG LA DOI DOCTORI CARE NU STIU UNUL DE ALTUL SI IN FELUL ASTA VAD DACA AU DREPTATE.ITI RECOMAND O DOCTORITA VEGHES-TUCA SIMINICADE LA CLINICA BOANA,LANGA STADION.ARE ECOGRAF 3D SI ITI VA SPUNE TOT CE VREI SA STII.
TREBUIE DOAR SA-TI FACI PROGRAMARE LA EA.E SUPER TARE,TIPA
eumada spune:
CONSULTATIA SI ECO CU POZA TE VOR AJUNGE CAM 50 EURO.
DAR MERITA BEBE NU?
EU DAU ASA SAPTAMANAL,CAT O FI NEVOIE PENTRU CA VREAU SA-L APAR PE BEBE.AM HEMATOM DECIDUAL SI TREBUIE URMARIT.MULTUMESC LUI D-ZEU E SPRE BINE.
eumada spune:
SCUZE PENTRU DEZACORDUL DIN PRIMUL MESAJ.
PARCA MA PROSTESC PE ZI CE TRECE.
AZI AM BAGAT CUTITUL IN PRAJITORUL DE PAINE.NOROC CA ERA MANER DE PLASTIC.A SARIT LUMINA....
monica2008 spune:
eumada ms mult cand ajung imi fac programare
si eu sunt de parere ca bebe merita orice
monica mamica in devenire
+16
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Motana spune:
Si eu sunt de parere ca bebe merita aproape orice, dar medicii si cei care profita facand lucruri sau jucarii de bebe nu merita chiar orice, de fapt profita de mentalitatea noastra ca facem orice pentru copii nostri.
Nu are nici o legatura nici cu medicii nici cu preturile pe care le-ati afisat, sa nu intelegeti gresit, dar cred ca in dragostea nemarginita de a avea un copil nu trebuie in general sa ne pierdem ratiunea si sa vedem ce e intr-adevar NECESAR pentru bebei.
14+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
eumada spune:
MOTANA IN PRIMUL RAND TE-AS RUGA SA STUDIEZI SA VEZI CE INSEAMNA HEMATOM DECIDUAL.
IN AL DOILEA RAND VEZI CE REPERCURSIUNI ARE ASUPRA UNEI SARCINI DACA NU E TRATAT.
IN AL TREILEA RAND CRED CA SUNTEM RESPONSABILI PENTRU FIINTA MICA CARE CRESTE IN BURTA NOASTRA PENTRU CA NU A CERUT EA SA VINA CI NOI AM VRUT.
TU STIIND CA AI AMENINTARE DE AVORT AI STA SA SANGEREZI FARA SA VREI SA VEZI CE ARE BEBE?
AI STA SA ASTEPTI CUMINTE FARA SA STII CE SE POATE INTAMPLA,RISCAND SA-L GASESTI PE BEBE IN CHILOTI?
MA REFER LA SARCINA PANA IN 12 SAPTAMANI
AI STA STIIND CA OUL E DECOLAT PUTIN FARA SA VEI DACA TRATAMENTUL ISI FACE EFECTUL?
ATUNCI PENTRU TINE COPIII SUNT DOAR REZULTATUL UNEI DISTRACTII NEPROTEJATE.
IMI CER SCUZE CA SUNT ASA DE DURA SI NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI
DAR LA O FEMEIE DE 32 DE ANI CARE STIE CE VREA ADICA EU,FARA FALSA
MODESTIE ,INTAMPLAREA SAU NIMEREALA SAU ACCIDENTUL NU ARE CE CAUTA.
VA PUP PE TOATE.