Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Eumada, nu inteleg ce te-a suparat, dar ar trebui sa ti alegi mai cu grija cuvintele. Fara suparare.

Tuturor celor care scriu aici le pasa .

Am trecut prin ceea ce spui tu. Si m-a chemat medicul la control de doua ori pe sapt., dar asta nu insemna ca eu nu m-as fi dus zilnic. Chiar as fi rezolvat ceva?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

DA E RASPUNSUL MEU.PRIMA DATA CAND AM SANGERAT EU NU SE VEDEA NIMIC.
DOCTORITA M-A TRIMIS ACASA CU UTROGESTAN.SI MI-A ZIS CA DE LA COL SANGEREZ.

NUMAI CA MIE CEVA IMI SPUNEA CA CEVA E IN NEREGULA.CAND AM SANGERAT DIN NOU TARE DUPA TREI ZILE M-AM DUS IARASI DIN PROPRIE INITIATIVA.S-A UITAT SI MI-A MAI FACUT UN ECO.
"CHIAR CA AI DREPTATE" MI-A ZIS.UITE PROBLEMA.
DECI DACA NU MA DUCEAM SI NU ASCULTAM AL SASELEA SIMT...CINE STIE CE ERA.
DE ASTA CRED EU CA PUIUL ALA DE CATIVA CENTIMETRI ARE NEVOIE DE MAI MULTA PROTECTIE ACUM DECAT CAND VA AVEA 14 ANI SI VA FUMA DUPA COLT...
TOATE.O SA INCERC SA INVAT CEVA.AM EXAMEN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

eumada, incearca sa scri cu litere mici mesajele. fara suparare

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffinuta
Alfa_anca..nu mi-am trimis datele ca sunt prea lasadupa experienta traumatica pe care am trait-o anul trecut si vazand cate fete pleaca dintre noi mi-am zis sa mai astept cumintica sa trec de 12sapt..imi doresc mai mult ca orice sa fiu alaturi de voi ..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Muffinuta, da stiu ca ai zis ca inca iti este teama sa te inscrii, dar ma gandeam ca poate am reusit noi cumva sa iti alungam teama deja . Oricum, eu iti doresc sa ajungi de graba la 12 sapt si sa ni te alaturi cu adevarat.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 17+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Eumada, iti inteleg nelinistile si teama. esti un pic mai dura ca si limbaj de obicei sau e doar o problema cu fetele de aici?

cand folosesti CAPS, e ca si cum ai tipa la cineva. e inca dimineata...

Crixia, nu stiu nici un magazin de cu haine de gravidutze prin C-ta. Incerc sa adaptez ceva haine de la magazine gen Zara...

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Eumada, succes la examen!

Sa vezi cum o sa aiba nevoie de foarte multe protectie si la 14 ani puiul .

Nu mi-o lua in nume de rau, nu contest ceea ce spui. Doar ca nu era cazul sa judeci mamicile care nu se duc la eco, cat de des apare cate o ingrijorare. Nu vorbesc aici de sangerari si motive serioase. Nimeni nu pune in balanta sanatatea bb-ului si un milion de lei (care de fapt sunt vreo doua milioane la ecografie) dar poate pentru unii conteza si milionul asta.

Va pup,

Mergi la inceput

A, Crixia, haine de gravide se gasesc la Mothercare (foarte scumpe si uratele ), la magazinul de langa din City mall - imi scapa acum numele - (o idee mai ieftine). Vazusem si la Zara niste blugi frumusei, dar pe atunci inotam in ei si intre timp mi-au spus ca nu se vindeau si au trimis hainele de gravide la Bucuresti .

Eu mi-am luat o pereche de raiati din Dorally (de la etaj) buni si mult mai ieftini, iar in rest mi-a adus surioara mea . Doar ca mi-a luat marimea S si in curand nu o sa mai incap in ele.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Scuze dragelor.Asa sunt eu mai dura.Meseria si viata m-au facut asa.Chiar nu am nimic cu nimeni,si-mi sunteti tare simpatice toate.Numai ca sunt de felul meu foarte transanta si credeti-ma am avut si de pierdut si de castigat.Dar cei care mi-au ramas alaturi sunt adevarati prieteni.Si la servici seful vine si ma intreaba dupa ce se tine cate o sedinta lunga...cu latraturile aferente...vine zic si ma intreaba"Mada tu ce parere ai?Care este treaba de fapt?"

Nu ma laud dar cineva a intuit bine ca sunt mai dura fara sa fiu rea sau sa am ceva cu cineva...
Imi cer sscuze daca asa par dar chiar nu e deloc asa.Bine din ce se vede aici asa s-ar putea deduce dar....

Nu zic nimic de cele care nu fac eco des,doar afirm ca in cazul in care stim ca este o problema ea trebuie tinuta din scurt pe cat posibil si tratata cu foarte mare atentie ca sa se rezolve corect si bine fara sa mai produca neplaceri.

Daca cineva vrea sa mai stie ceva.....va stau la dispozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Eumada, un mesaj mai dulce

Sarcina frumoasa si fara probleme iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata burtici!

In primul rand BUN VENIT! noilor burtici cu zmeurici, sa aveti sarcini usoare si sa ajungeti cu bine la termen!

adriana multa sanatate lui Cezarica si ai grija si de tine sa nu capeti ceva prin spital! Te asteptam cu vesti bune.

Eu credeam ca am scapat de greturi si de dim am pus si am mancat acasa un sandwish si un iaurt si luasem si pastilele intre ele si dupa ce am termin am mai luat o gura de apa si a declansat potopul, am varsat tot ce am mancat si dupa ce am scos masina din curte mi-am dat seama ca dadusem afara si pastilele si m-am intors in casa ca sa iau alta tura.....acuma mi-e foame dar mi-e teama sa nu vars iar...

Grishca dc incerci sa iti faci o programare la Dr Tutunaru, probabil ca vei reusi in 2-3 saptamani si mai tb sa ai nervi tari sa astepti 1-2-3 ore la usa cabinetului, dar in rest mi-e mi se pare super si mai e o fata pe forum care a avut o infectie, nu mai stiu cu ce, la prima sarcina si toti medicii o puneau sa avorteze, iar Dr T i-a zis ca nu si in final a facut un copil tare sanatos.

micaalsa ai grija ca stari de-astea de greata amestecate cu calduri si etc poate insemna variatii de tensiune, sa iti urmaresti tensiunea.

Va pup si va doresc o saptamana usoara.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 17+ Andrei

Mergi la inceput