Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iasmina8 spune:

si eu voi deveni mamica in luna august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citind ultimele doua postari :

uliiasi cu Eu ma simt de parca nici nu as fi insarcinata
adriana cu nu pot sa cred ca fac 17 saptamani si inca mai am greturi

mi se confirma cele stiute: daca ai baietel in burtica te simti mai bine, iar daca ai fetita e mai nasol cu starile.

De abia astept sa ma contraziceti.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

eumada, eu stiu ca sunt in iasi ecografe 3D-4D, nu as putea sa-ti spun exact unde. Iliev nu cred ca are, are dopler, dar nu am auzit sa aiba 3D. Onofriescu nu stiu, dar ai putea sa dai un telefon la cabinetul lui si sa intrebi. Odata am fost la o consultatie la cab dr. carauleanu si am vazut la lista de preturi eco 3D. La fel, poti da tel la cab ei. Era 2 sau 3 mil, nu mai stiu exact. Are cabinet in Pacurari, pe str. Petru Poni. Nu stiu daca ti-am fost de mare ajutor. Bafta multa si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata, mai spre prinz.

si eu, in loc sa ma simt mai bine, ma simt din ce in ce mai rau si vomit ce maninc mai ales seara.am inceput incet -incet sa elimin anumite mincaruri pe care inainte le suportam foarte bine.azi am o zi din aia de ma simt ca atunci cind faceam cite o criza de bila: durere de cap, amar in gura si nu am vlaga...

MOni, ce pot eu sa spun ca eu la prima sarcina am vomat efectiv pina am nascut.in ultimul trim nu mai vomam mincarea, dar dimineata, regulat,bila&alte gastrice. acum, in loc sa inceapa sa imi fie mai bine, parca pe zi ce trece e mai rau. am 2-3 ore in timpul zilei cind mi-e bine, dupa care se instaleaza asa o stare...

Lucialu, te doare burta sau stomacul??acum m-a durut de la vomat cred o singura data, chiar de REvelion, am luat REnnie. la prima sarcina m-a durut groaznic, aveam 25s si m-au tinut vreo 2 saptamini, credeam ca mor. Atunci am luat Omez, era sarcina mare.

Adriana, sanatate multa!! si sa veniti repede acasa!eu ma rog sa nu faca REbe in perioada asta varicela, ca am pus-o.

bun venit noilor zmeurici!!

Patricia s12 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adriana, multa sanatate lui Cezar!

Moniland, la mine nu se confirma teoria : trei luni am fost scoasa din circuit: varsaturi seara de seara, rau, rau, rau. Sarcina cu Maria a fost pe departe cea mai usoara. Sau poate sunt exceptia care confirma regula.

V-am citit pe diagonala si nu am retinut mare lucru.

Va doresc multa sanatate si o duminca placuta!

Eu ma pregatesc de party. Merg cu Stefan la ziua unui coleg .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Salutare!
Ma bucur pentru toate vestile bune care au aparut in ultimul timp.Sa fie la fel si in continuare.
Eu intre timp am aflat ca exista inca incertitudine in ceea ce priveste infectia cu CMV asa ca m-am hotarat sa fac amniocenteza ca sa ma asigur ca e totul in regula. La eco morfofetala de trim I totul era absolut normal, am vazut un leut sanatos, activ, dezvoltat normal si care ne-a facut cu mana.Asta e vestea foarte buna, pentru ca si eu incepusem sa-mi fac griji pentru ca nu mi-a fost deloc greata.
Partea proasta abia acum urmeaza. Am ramas fara doctor ginecolog. As avea nevoie de un medic ginecolog care sa aiba ceva experienta in infectia gravidelor cu CMV, amniocenteza. Imi doresc mult sa fie totul bine, mai ales ca am si endometrioza si mai ales ca te indragostesti instant de bebe dupa ce il vezi la eco.
Asa ca va rog mult sa ma ajutati cu o informatie despre un medic ginecolog. La Tutunaru as putea ajunge dar este extrem de ocupat din cate stiu...Am nevoie de ajutorul vostru...Va multumesc
13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Patricia m-a durut si si.Acum doar burtica,jos.Cu stomacul am rezolvat.Nu am mai vomitat si am reusit sa mananc ceva.Ma rodea ca ramasese gol de la oaca si era si traumatizat,saracu.Multumesc pentru ponturi!Si iti doresc sa te simti mai bine!
Ce ma linisteste(poate va par rea,egoista)e ca si burticile mai avansate prezinta dureri de burtica si ati fost mai des ca mine la medic deja,cu teste si parateste si sunteti in regula,bebicii voiosi si in grafic.Deci si la mine ar trebui sa fie la fel,nu?
Moni nu e chestie de contrazis.Eu pana acum spuneam ca simt ca e baiat,acum...nu mai stiu nici sa ma batiDar am vazut si invers de cum spui tu,adeca rau-rau si BB era baiat si bine-bine si BB fetita.Cred ca pana la urma depinde de altele starile noastre si in special de concentratia de hormoni gravidosi din corp.Aaa, multumesc si eu pt cele postate din carticica!E bine de stiut ca sa nu am si alte paranoieli cand va veni momentul.Eu am doua carti vechi,deh...am asteptat pe BB mult timp si ale mele sunt cam expirate.Deja stiu mai multe de pe net decat ce scrie acolo.
Si pe mine m-a amuzat ce ati povestit cu uitacelile,dar la mine nu ar fi o noutate daca se intampla ceva de genul.Sunt o cascata si o aiurita din fire,asa ca acum as beneficia doar de prezumtia de gravidieDaca nu voi deveni inamic public si ma limitez in jurul casei...tot e bine,ca ar trebui la mine sa se amplifice starea naturela
Grishca si eu sunt bolnava de endometrioza.Si m-a operat dl dr T in doua randuri.Macar pt CMV si amniocenteza m-as duce la dansul. Eventual mai vezi...eu nu sunt din Bucuresti,dar sigur vei gasi pe cineva care sa iti dea siguranta si liniste pe baze reale.
Va pupacesc si va doresc numai stari bune de gravidute fericite!ma duc la patut.

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

"Am ramas fara doctor ginecolog. As avea nevoie de un medic ginecolog care sa aiba ceva experienta in infectia gravidelor cu CMV, amniocenteza. Imi doresc mult sa fie totul bine, mai ales ca am si endometrioza si mai ales ca te indragostesti instant de bebe dupa ce il vezi la eco.
Asa ca va rog mult sa ma ajutati cu o informatie despre un medic ginecolog. La Tutunaru as putea ajunge dar este extrem de ocupat din cate stiu...Am nevoie de ajutorul vostru...Va multumesc"

Grishca, poti sa incerci la Dr. SIMIONESCU ANCA (biotterramed), stiu ca pe o verisoara de-a mea care avea nu stiu ce chestie in sange si a pierdut mai multe sarcini a ajutat-o sa aiba o fetita suprba.
nu stiu daca este specialitatea de care ai nevoie pentru ca nu ma pricep dar poti sa incerci, pe site am gasit ca este "medic primar obstetrica-ginecologie,doctor in stiinte medicale,competenta in chirurgie laparoscopica, ginecologica, colposcopie, echografie obstetricala si ginecologica, histeroscopie"
Bye Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

lucialu, sandi 2008, va multumesc.
astept si alte propuneri...am nevoie sa gasesc cat mai repede un dr care sa-mi urmareasca sarcina, ca sa ma pot programa la amniocenteza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Citind ultimele doua postari :

uliiasi cu Eu ma simt de parca nici nu as fi insarcinata
adriana cu nu pot sa cred ca fac 17 saptamani si inca mai am greturi

mi se confirma cele stiute: daca ai baietel in burtica te simti mai bine, iar daca ai fetita e mai nasol cu starile.

De abia astept sa ma contraziceti.

cu

si eu as putea spune asa, pt ca la prima sarcina, cea cu baietel, nu am avut nimik. acum, insa, cu fetita, [doamne..de cate ori zic ca avem o fetitia in burtica imi vine sa plang de bucurie]am avut suficiente greturi, vomitat si alte cele
INSA ca sa vezi ca si exceptia confirma regula ... mama mea, are fete [adik si pe subsemnata] si la prima sarcina si-a vomitat si aminttirle ca sa zic asa, iar cu mine....nimik.si sunt ditamai fata

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 18 cu

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput