Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Nu stiu ce sa ma mai fac cu nasul asta, de la inceputul sarcinii il am infundat iar zilele astea mie se pare din ce in ce mai infundat. Nu pot respira decat razlet pe o nara daca nu se infunda si asta. Daca nu pe gura..dar mi se usuca buzele si gura si e si mai rau.
Mi se tot infunda si o ureche de la nasul asta....si nu stiu ce as putea sa iau..ma dau cu "apa de mare" dar nu ma ajuta deloc...

Cine mai a patit asa? Cum va descurcati?

Am citit pe net de 'rinita de sarcina" care ca si simptome seamana cu ce am eu...stranut mereu, nasul imi curge asa ca apa, e infundat mereu, cand il suflu e posibil sa vad un firicel de sange....offffff.....

14+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

MQQM sa stii ca sufar profund ca mi-ai dat ignore.Daca esti asa de profesoara vai de copii aia.Tu la clasa sau unde predai tu dai afara?
sau asculti?
asta e dovada cea mai buna ca am avut dreptate in ceea ce am spus si da sustin ca BANII NU CONTEAZA CAND E VORBA DE COPIL.TE IMPRUMIUTI SI VEZI CE E CU EL.ASTA E PAREREA MEA SI NU MA IMPRESIONEAZA NIMENI SI NIMIC CA SA MI-O SCHIMB

SARCINI USOARE FETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Blanca am si eu aceeasi problema cu nasul infundat ! Stranut si de cate 5-6 ori pe zi , imi curge , insa folosesc multa lamaie cu miere si apa minerala si ma mai linistesc . Nu am folosit nici un medicament in afara de no-spa , elevit si acid folic . Eu initail am zis ca sunt racita , insa sunt zile cand nu am probleme cu nasul infundat . Mai nou am niste arsuri de zile mari, carora chiar nu le dau de cap! Nu stiu ce sa mai fac ! Se mai confrunta cineva cu arsuri puternice ! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Eumada, ce te mana-n asta lupta????? Pana unde o sa continui cu limbajul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Andreea...am auzit de la o prietena care tot asa avea arsuri in sarcina ca le potolea cu lapte. Bea lapte cand o apucau arsurile si o lasau relativ rapid.Incearca si tu..poate ai succes.

Inteleg ca iti faci o limonada cu apa minerala, lamaie si miere si o bei..si cum trece nasul infundat?

Alfa Anca, multumesc de felicitari..multa bafta si sanatate si bebelului tau.

14+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna seara!

Dragelor, eu am o veste proasta pentru mine, si simt nevoia s-o impartasesc cu voi.....sunt purtatoare de virus Hepatita B!

Imediat cum am aflat, mi-am pus intrebarea de unde, cum, apoi l-am investigat si pe sot, el este negativ....si acum ma gandesc la Alexia! Daca am de ff mult timp virusul si am nascut normal, am alaptat fata....m-am uitat in analizele primei sarcini si nu m-a testat nici un dr, eu n-am stiu de aceste analize.....

Am citit, am cautat, si am aflat ca se ipune cezariana si se interzice alaptatul, iar lui bb ii trebuie admiistrat imunoglobumina, care se acorda doar prin aprobare de la minister, se importa, nu se gaseste in farmacii.

Cam asta de la noi...

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Phew, am reusit si eu sa fac AFP astazi cumva. Complicata treaba a fost.

Chestia aia pentru pantaloni mie mi se pare simplu de facut acasa, nu cred ca nu va iese daca incercati.

Crixia, nu-i ala asa de negru cum pare, nu fi necajita, vorbeste si cu alti dr mai deschisi la minte. Eu zic ca ai toate sansele sa nasti natural si sa alaptezi. Banuiesc ca esti purtatoare sanatoasa. Fetita ta-i vaccinata daca ai nascut dupa 1995 cand s-a introdus vaccinul obligatoriu.

Jojo, vai ce trist, esti foarte puternica!

Alina, wow, ce balerina ai tu acolo. Sa ne spui cum a mers, bravo ei! Cred c-am avut iarna "groasa" in 1999, daca nu ma-nsel atunci a chemat primarul soldatii sa ne scoata din zapada.

Io, io, nas infundat, de cand tot plang. De arsuri am scapat deocamdata, n-au tinut decat o saptamana. am vazut c-ati zis de miere, eu mi-am cumparat fagure si rumeg la el toata ziua, sper sa nu fie ceva... In plus, ieri m-am dus si i-am facut vanzare la "Burt", mi-am luat lotiune de corp, ir de buze, body wash, toate pe baza de produse apicole, naturale.

Am citit tot, dar atata ma duce capul la ora asta, mai viu. Si forumul asta, zici ca trag eu de el sa se incarce, asa ma oboseste.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Dragi mamici,
Nu am mai rezistat tentatiei si placerii de a fi langa voi si la modul practic (din noiembrie va citesc in fiecare zi), asa ca ma bucur ca in sfarsit "am prins curaj" sa postez si eu cateva randuri.

Luana DPN 02.08.09, DN 15.04.79, UM 26.10.09

O seara buna si pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Luana, bine ai venit, scrie repede niste mesaje sa scapi de moderare. Sarcina usoara si frumoasa, rasplatita cum se cuvine la sfarsit! Ai DPN ziua de nastere a lui fiu-miu ala mare...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Luana, bine ai venit si sarcina usoara!

mQQm, cum ai scapat de arsurile stomacale? Se pare ca au poposit pe la mine saptamana asta, de fapt un gen de aciditate si arsuri nici nu stiu, si asta ca deja am inceput sa mananc numai sanatos , decizia sotului. Parca si apa imi da probleme la stomac, nu mai stiu ce sa iau, decat lapte si pastile gen Rennie.

Moniland, ce mai faci, esti mai bine?

15+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput