Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

vreau si eu in listuta,v-am rugat de vreo luna si nu stiu cum s aajung si eu acolo

DN 06.06.1984 UM 18.10.2008

data de nastere a copilului 25 .07.2009
+
+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Buna dimineatza,

Multumesc mult de primire!

La mine (Belgia)e destul de devreme dar am deschis ochii de pe la 6 am, fara sa am vreo explicatie logica, mai ales ca am dormit putin in ultimele nopti (5,6 ore), dar macar se pare ca am scapat de oboseala si sfarseala care m-au caraterizat primele 3 luni.
Ieri seara am fost si eu la a 3-a consultatie - ecografie (aici e 1 in fiecare luna) si la fel de emotionata ca in fata unui mare examen, am aflat ca suntem bine, crestem (chit ca la mine nu se vede deloc burta, poate doar seara ca sunt balonata)si ca masuratorile cefei si ale organelor interne sunt in grafice. Bineinteles ca atunci cand Dr. i-a zis sa imi spuna "Bonjour mamam!" am lacrimat putin, chit ca in general sunt una care nu ma pierd prea repede...
Deja ar trebui sa imi fac de acum programare pt ecografia fetala morfologica de luna a 5-a, aici fiind o lista de asteptare de o luna jumate.

Alina[b](DE), si eu m-am nascut in Onesti, emigrata in Bucuresti la studii, maritata tot acolo dar acum vecina ta acum la cateva sute de km. Lumea e mica si imi pare bine sa te (re)gasesc pe forumul asta!
Va imbratisez pe toate si inca o data multumesc pt primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Va invit dis de dimineata la capitol nou AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

neatza mamici de zmeuriciMa alatur cu drag voua, dar prima data haideti sa va dau si datele mele... DN 25.08.1987, UM 5.10.2008, DPN 12 iulie 2009. Vreau sa va spun ca ieri am simtit pentru prima data cum bebita se misca in burtica. Am plans cu lacrimi de crocodil, sunt foarte fericita. Maine mergem la eco sa vedem daca e o zmeurica sau un zmeuric. Abia astept!!! Sper sa ma primiti printre voi. Pupici pe burtici

s-a nascut o mare iubire

Mergi la inceput