Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ely datorita dr.Cristurean eu am un ingeras pe nume Amalia Nicoleta.Aveam 37 saptamani si nu mai simteam bebele in burtica,am mancat ciocolata ,am mancat inghetata-nimic,am fost la urgenta si am auzit Bcf-urile apoi am fost la el la cabinet si cand i-am zis ca am ajuns si la urgenta mi-a zis ca boala tuturor femeilor gravide este sa-si dea cu mainile pe la fund cand vad cate o ciudatenie si sa se duca la urgenta cand nu-l mai simt pe bebe.Aveam TA 15/9 si eram umflata cat un butoi ,am luat 25kg si pe zi ce treceam ma faceam si mai mare,am fost la o nunta si am luat pantofi cu imprumut din neam nr.41 desi port 37 atat de umflata eram.La el am ajuns la recomandarea unei cunostinte comune ca ai vazut ce istoric am si cu toate astea....Ma rog asta la el am fost vineri la cabinet si mi-a zis ca nicidecum nu sunt de nastere si ca ne vdem in 2 saptamani,duminica noaptea am intrat in travaliu si luni dimineata la ora 10 am aflat ca bebele meu nu mai are activitate cardiaca.Daca ascultam instincul meu si ma duceam si la un alt medic care sa-mi faca cezariana de urgenta aveam doua printese acum.Cand am ramas gravida cu Teo m-am dus tot la el,imi facusem un set complet de analize ,nerecomandate de el toxoplasmoza nu era buna si el mi-a zis ca nu stie sa mi-o interpreteze,aveam TA 16/10 si mi=a zis ca nu am nici o sansa sa duc sarcina la capat,moment in care am cerut sa mi se faca avort,am zis ca nu vrea sa innebunesc,nu voi fi mama si gata .Noroc ca sotul meu a avut sange mai rece si am plecat si am ajuns la alt doctor.Asta a fost patania mea cu Dr.Cristurean.Nu imi doresc sa te descurajez insa eu voi povesti la toata lumea cat am suferit eu din cauza lui,ca am un ingeras incinerat ,pe care il voi plinge toata viata si nu nici macar un loc unde sa-i duc o floare.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 13+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Jojo miha,nu pot sa cred prin ce-ai trecut!Doamne,te admir foarte mult pentru ca ai putut sa treci peste asta!Cumplit...Bine ca Teodora s-a nascut si ca e o frumusete de fetita!Stiu ca fiecare medic are si bile negre,dar chiar nu pot sa-mi dau seama cum de s-a intamplat asta,pentru ca de Cristurean chiar am auzit lucruri bune.Eu am fost la el la 8 saptamani si sincera sa fiu nu am fost foarte impresionata.Nu stiu,poate vroiam sa ma bibileasca mai mult,sa-mi dea nr de mobil in cazul in care se intampla ceva...Dar multa lume mi-a spus ca daca ar da mobilul la toate care ar veni la primul control,unde ar ajunge?!Asta cam asa e...Mai am programare pe 20 februarie si o sa vad atunci.Eu eram intre Rusa si Cristurean,dar stiu ca la Rusa se asteapta foarte mult si nu ma vad in stare cand voi avea ditamai burta sa stau pe la usa lui 3 ore.M-ai pus un pic pe ganduri...Eu m-am dus cu analizele gata facute,date de medicul de familie,dar toate erau bune.Cu toxoplasma ce ai facut?Pe Teodora ai nascut-o cu Deduianu?
Pupici+10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Toxoplasmoza am tratat-o cu rovamicina in sarcina.Teo tot cu Daduianu e nascuta,ii poarta si numele(Ioana).
Sunt curioasa la cristurean iti face fisa acum sau tot in registru te trece,eu la daduianu si acum am fisa lui Teo,unde e trecut tot,ce tratament iau ce analize fac.
Cum ai zis si tu toti au si buline albe si negre,si de a mea cate am auzit insa eu am avut mare incredere si nu am ascultat ce zice restul.E important sa ai incredere ,sa existe o legatura intre dr-pacient,sa ai nr de telefon,pai daca am o problema pe cine intreb?mai ales in spitalul nostru .Imi pare rau ca eu iti pui increderea la indoiala insa poate tu ai noroc.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 13+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare, burtici!

marietarat iti spun inca o data bine ai venit! te-am trecut in listuta.
Si odata cu modificarea asta am mai adaugat inca ceva pe prima pagina, sa imi spuneti dc vreti sa las asa si anume lista cu sarbatoritele fiecarei luni ca nu prea stam sa cautam in lista mare dupa DN (imi cer scuze fetelor care au avut data nasterii in lunile de pana acum ca nu am avut timp sa fac aceasta modificare la lista). Si pt ca astazi e ultima sarbatorita a lunii ianuarie, am inceput lista pt febr deja.

mirclau LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si sa iti dea Dumnezeu un bebe sanatos la sfarsitul sarcinii.

Alina apropo de cat de diferite pot fi sarcinile, eu cred ca tine f mult si de organismul femeii. La mine sarcinile sunt cam la fel pana acuma, adica stari de rau la greu, somnolenta si varsaturi si aceleasi mirosuri pe care nu le suport si etc, si la prima sarcina am avut fetita si acuma am baiat...Si bafta micii balerine, sa vii sa ne spui cum a fost....mamaaaaa cand ma gandesc cate ne asteapta, atat griji cat si impliniri si bucurii, abia astept :)

ely_cta reusesc si nu reusesc mereu sa beau cantitatea de lichide necesara, depinde, dar de cele mai multe ori reusesc sa beau, dar dc apa plata nu o suporti prea bine incearca cu apa minerala, eu asa am facut cand am vazut ca imi vine sa vars de la apa plata (dupa cum va povesteam ce am patit ieri de dim de la o gura de apa plata). Iar in legatura cu tratamentul dat preventiv pt sustinerea sarcinii, eu nu sunt de acord cu el, dar sunt medici si medici. Medicul meu spre ex, dc nu ai antecedente si nici o varsta f inaintata nu iti da tratament de sustinere, dar dc ai obtinut sarcina f greu , dc mai ai si o anumita varsta si eventual si unele antecedente de pierderi de sarcina, iti da un tratament strong de sustinere. Dar medicul la care am fost la Medlife, avand in vedere faptul ca nu aveam nici un antecedent negativ ci dimpotriva am o sarcina dusa la capat cu bine, si nici la prima sarcina nu am luat tratament de nici un fel, ma punea sa iau pana la 20 de sapt 3 duphaston pe zi preventiv....cu care nu am fost de acord si nici nu l-am luat...asa ca jojo_miha dupa cum vezi sunt medici care recomanda tratamente de sustinere doar pt prudenta fara sa fie neaparat necesar.

mQQm te inteleg perfect cu mirosurile de parfumuri: si la prima sarcina si si acum intamplator la inceputul sarcinii foloseam acelasi tip de deodorant si de prin sapt 6 nu mai puteam sa il suport, imi venea instant sa vars. Dupa ce am nascut nu am mai avut probleme cu el. In schimb la prima sarcina aveam si un parfum pe care nu am reusit sa mai suport, culmea este ca nici dupa nastere nu l-am mai suportat si l-am dat. Imi venea sa vars de la odorizantele de baie sau de camera pe unde le prindeam, chiar dc eram la ditamai distanta sa zicem de baie, eu tot simteam.

muffi m-ai terminat cu lubenita!!!!!

blanca felicitari pt rezultatul la DRY TEST!

vally de unde ai comandat chestia aia pt pantaloni?

moni pulsul e normal sa fie mai ridicat in sarcina, fata de o perioada de negravideala cu 20-30 de batai in plus. Dar mai exista si situatii, ca la mine, cand fac episoade de tahicardie si ajung la peste 160 de batai/minut...Stiu insa ca dc pulsul crescut mai este si asociat cu TA ridicata atunci e naspa pt bebe.

Va pup acuma, ca am scris cat pt o saptamana.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 17+

Mergi la inceput

ori imi merge mie prost netul ori forumul e de vina, ca se misca f incet.

jojo_miha nici nu vreau sa imi inchipui prin ce ai trecut la sarcinile anterioare si ce putere sa ai si acuma, ca ma gandesc ca una e sa pierzi o sarcina in primul trimestru ca apoi te gandesti sa treci de primul trimestru si gata, totul va fi bine, si alta e sa pierzi pe bebe la termen, ca apoi te gandesti mereu dc se intampla din nou.....dar mergem toate inainte cu speranta ca ce e scris deja nu putem schimba si ca Doamne-Doamne are un plan pt fiecare. Sanatate multa si Doamne ajuta!

Am uitat sa va povestesc ce face fii-mea (care nu are decat 1 an si 3 luni) , parca flosideea a mai povestit ceva asemanator, de cand am ramas insarcinata si inca nu ii zisesem nimik de bebe sau altceva, ea mereu ma pupa pe burtica. Acuma mai ales de cand se si cunoaste un pic burtica, desi nu stiu cat de mult intelege ea ca mami are bebe in burtica la varsta ei. Cand vin de la servici trage de haine sa ma dezbrace sa ma pupe direct pe piele si ma mangaie. Asta noapte s-a trezit (ii ies masele) si m-am dus sa o culc la loc si mai adormea langa mine, se mai trezea si de obicei se ridica sa ma pupe pe obraz, dar asta-noapte s-a ridicat si pe intuneric mi-a tras de pijama sa o ridice sa ma pupe pe burtica . Fie e fii-mea foarte sentimentala, fie copilasii au un al 6-lea simtz.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 17+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui alfa_anca

vally de unde ai comandat chestia aia pt pantaloni?

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 17+

eu am comandat aseara de aici http://www.fromheretomaternity.co.uk/
dar azi am primit un e-mail;concluzia:
"Many thanks for ordering with us. Unfortunately our security system has
highlighted your delivery address as a high risk for fraudulent
transactions. We sometimes have this problem if the address is for
commercial premises and of course in these circumstances we are not able to
supply goods. I have refunded your card payment (se below). If you have
another delivery address available and you still wish to order, it is best
to use our site to re-order these items."

deci no comment! traim in Romania!

vally 11+

Mergi la inceput

alfa_anca mi-a placut mult de fiica ta! superrr tare!cred ca te-a inmuiat de tot! iti vine sa-i mananci,nu alta

jojo oooofffff doamne!!! prin ce ai trecut! e groaznic!

am inceput sa fiu si eu uituca rau
deci: azi mi-am adus aminte ca joi am examen la master pt care trebuie sa fac si proiect si pe care trbuie sa-l sustin nu stiu cand o sa-l fac...si sa mai si invat

vally 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

alfa anca,super arata lista acum!Ai vut o idee grozava cu sarbatoritele fiecarei luni!Deci nu trebuie sa ma ingrijorez ca nu mi-a dat nimic de sustinere a sarcinii,pana acum nu am pierdut nici o sarcina,plus ca am ramas gravida imediat(in a doua luna de incercari)!Ma gandeam doar la varsta,pentru ca implinesc 30 de ani si am auzit multe cazuri in care medicul da pastile pentru sustinerea sarcinii,chiar daca nu ai avut avort spontan!Acum m-am linistit!Adevarul e ca in afara de greturi si varsaturi,care pana la urma sunt normale si cu care chiar am inceput sa ma obisnuiesc,nu am avut alte probleme!Am racit foarte tare si am avut si febra la inceputul lunii ianuarie,dar acum nu mai am nimic si sper ca temperatura mare pe care am avut-o(38,9)sa nu-l fi afectat in nici un fel pe bebe.Am fost la eco dupa,si mi-a aratat ca-i bate inimioara.Mi-a spus ca o febra foarte mare poate omora copilul,dar in cazul meu nu a fost nici febra foarte mare,plus ca inimioara ii batea.Sper sa fie ok.Pe 9 februarie ma duc la eco pt translucenta.Poate vede si ce este!Abia astept!
Pupici+10 sapt

Mergi la inceput

da vally iti vine sa ii mananci, si dupa faza asta dupa ce m-a tot pupat pe burtica, am si iertat-o ca m-a tinut treaza de la 4 la 6 , desi la servici a trebuit sa beau o cafea.

Apropo de cafea, stiu ca multe dintre voi beti cate o cafea zilnic, dar eu nu beam. La prima sarcina nu m-am atins de cafea deloc, si acuma cand am aflat ca sunt gravida nu m-am mai atins de cafea, pana de curand cand dc ma trezeste fata noaptea nu mai rezist a doua zi fara o cafea mica, si cred ca am baut de vreo 3-4 ori pana acuma in sarcina asta. Sper sa nu il afecteze pe bebe....

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 17+ Andrei

Mergi la inceput

alfa super cu listuta cu zile de nastere! arata superrrrr!

nu mai beau cafea de ~1an si pana acum ma tin bine

pe burtici!

vally 11+

Mergi la inceput