Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Muffinuta, haha, buna asociere, si adevarata, daca ar fi cheful de sex la fel de mare precum apetitul.. numai barbati fericiti ar fi pe langa noi. Ma refer la apetitul in general, nu la cel de primul trimestru , ca asa saracii...

alinutza, ce nasoala experienta, si eu ca si tine gandesc ca la privat nu se compara cu serviciile de stat, dar se pare ca daca omul e scarba asa e peste tot, poate si acasa cu familia ei , din pacate. Eu i-as da afara imediat pe astfel de medici, dar din pacate ne obisnuim cu ei si ni se par "normali", de aia ne entuziasmam la maxim cand intalnim unul normal, amabil. Eu de aia am ales doctora mea, ca e super om si e si buna profesional, desi nu are super aparatura de 3 sau 4 D, pe cand altii da au super cabinet. Dar mult mai important e sa te duci cu drag si incerdere la medic, vorbim o gramada, povestim, ma face sa ma simt super increzatoare.

mQQm, idem aici.... parfumul, bata-l vina . Eu am o problema cu cele ambientale (si uneori cu unul al sotului). Intru aseara in camera, "putea" a parfum (pe care de fapt il pusese in baie, dar cum e baie la camera, deh) de mi-a venit rau, a trebuit sa ies afara sa respir vreo juma' de ora si oricum deja ma apucase greata.
Mult prea tare, sistemul ala de "largit" jeansii, o sa caut si pe aici, desi deja mi-am luat niste perechi de pantaloni cu burtica. Voi, care ati mai avut alta sarcina, ati folosit o banda de aia de suport, bine cand burta e mai mare? Eu am vazut unele, pare interesant, si acuma, pe site-ul asta pe care l-ai dat tu, mqqm, din nou: http://www.positivelybreastfeeding.ca/shop/momthings/M_Maternitysupport.htm
any good?

dria, bine ai venit!

Vad ca la pagina principala avem 10 si 3. . Doamnelor, unde e po****tia majoritara, eh? hehe! Nu ca eram mai multe femei in lume decat barbati, se pare ca avem ambitia de a echilibra lumea.

15+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

buna seara, vai cat ati mai scris azi. nu mai adaug nimic fata de ce ati scris voi pentru ca e normal in perioada asta sa fim stresate si dificile.
felicitari noce si bia pentru baietei.
multa bafta mamicilor care au programate ecografii sau teste saptamana asta.
Muffinuta si mqqm subscriu si eu, imi place extraordinar de mult sa va citesc. despre pofte si meniuri, iesim in seara asta in oras cu prietenii (e ziua sotiorului meu) si il suna un prieten sa-i ureze cele bune si il intreaba daca si-a scos nevasta la un suc. iar sotul meu drag zice ce suc ca "foamea" asta a comandat si mancat 2 feluri de mancare. am si eu o problema super bentita elastica pentru pantaloni, as vrea si eu dar de pe site-ul cupricina nupoti comanda in rom. voi ati gasit in alta parte?
cu greata n-am probleme m-am obisnuit deja dar cu somnul nu, dorm pe mine iar ultimul meu neuron a luat-o razna rau. si mai am niste examene si o lucrare de dizertatie de terminat dar decat sa scriu 3 pg de prostii mai bine mai stau, desi pana in mai nu mai e mult si ma gandesc ca oricum neuronu nu se mai intoarce.
cat despre frica, disperare si pesimisme, credeti-ma si eu ma gandesc ca nu fac suficient pt bebe dar cum i-am spus si sotului meu nu vreau sa fiu o sclifosita 9 luni si sa ma plang tot timpul, vreau sa ma bucur de fiecare secunda si sa fie cea mai frumoasa perioada din viata mea.
e hai ca trag si eu in parcare ca deja incep sa candidez la recordul la scris.
va pup, multa sanatate, analize cu rezultate bune, bb sanatosi
doina si bb (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna dimineata burtici si mamicute.chiar daca n`am mai scris,in fiecare dimineata pana cand trebuie sa plec la munca va citesc.sunt mult mai linistita de cand am intrat aici.maine la ora 11 am programare la doctor si abia astept sa vad ce se mai petrece inauntrul meu.am emotii mari,mai ales ca prietenul meu-suntem impreuna de 6 ani,dar n`am facut pana acum nici o cununie-a hotarat sa vina cu mine maine.asa imi place cand il vad ce atent e....
abia astept sa ne vedem sa va zic noutatile in urma controlului.va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, azi o iau razna. Pe langa faptul ca il intreb in fiecare zi pe sotul meu, el ce crede mai am copilasii in burtica, si face misto ca unde sa plece, dar ideea e ca daca sunt bine, mi s-a pus pata ca trebuie sa fac eco.
Asa ca am sunat la o clinica privata si am gasit loc de abia vineri dimineata. Sper sa rezist psihic pana atunci.

Am o curiozitate, voi v-ati luat pulsul in ultimul timp? Cum e fata de normalul pe care il aveati inainte.?

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Moniland, vibratiile negative... lasa grijile nefondate, ce-ti veni? Vorbeste cu bebeii, zi-le sa iti dea vreun semn, macar unul din ei, vreun sut ceva, hehe si mai ales, vorbeste cu Doamne Doamne si nu mai aduna norii negri pe cerul senin!

Pupici si haideti sa facem club de ganduri pozitive, cine incepe?

15+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

alina, succes la balet!!

Moni, fii calma! totul este in regula cu puii tai!!
Pulsul e ceva mai mare in sarcina, cel putin la mine.

Motana, eu nu am purtat banda nici in timpul sarcinii nici dupa, e mai bine sa lasi muschii sa munceasca ei.Probabil daca nu ajuta conformatia si cine are ghinionul sa aiba o burtica purtata jos (am vazut cazuri) poate atunci e chiar utila.

Alinuta, stii ca si eu am fost nemultumita acolo...
sper sa fie totul bine si linisteste-te pina te ved medicul tau.

cit despre sarcina, eu va zic sa va bucurati de ea, cu bune si cu rele. dupa ce veti naste, o sa vi se para ca a fost cea mai frumoasa perioada din viata voastra si o sa uitati tot ce a fost mai greu (cel putin asa a fost al mine). eu la prima sarcina numaram zilele, nu mai aveam rabdare, abia asteptam, dupa ce am nascut, desi vezi copilul si il atingi si il iubesti, tinjesti dupa burtica o buna perioada de timp...
si nu in ultimul timp, nu sintem bolnave, sintem insarcinate si trebuie sa fim fericite

Patricia s12 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland fugi repede la baie si spalate pe ochi cu apa rece. Trebuie sa iti revii. Normal ca bebeii sunt bine sanatosi si putin stresati de mami lor care o mai ia pe aratura de la hormoni. Tu esti o luptatoare si stiu ca ai trecut prin multe asa ca stiu ca ai puterea sa iti invingi si astfel de temeri. Sa vezi tu vineri ca bebeii nu au nici o treaba si se zbenguie linistiti in burtica.

Alinutza si mie mi-au zis tipele de la receptie de la Medlife ca nu exista morfofetala de trim I. Le-am rugat sa fie dragute si sa sune la departamentul maternofetala si sa se intereseze. Si s-au lamurit domnisoarele ce si cum.
Eu fac ecografii la Dr Albu si am fost multumita de el. Iti raspunde omul la intrebari oricat de deplasate ar fi ele. Eu numai acolo imi fac programare cand e nevoie.

Muffi multe saptamani inainte pana la 40. Ce bine ca papi. Astept si eu perioada cand o sa mananc.

Pupici la burtici

elena +13

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Jojo miha,cand faci triplul test si unde?La ce medic esti?Ai mai aflat ceva de celulele stem?Am vazut pozele cu Teodora...e superba!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Pupici+10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Blanca felicitari pentru Dry Test ! Moniland stai linistita, nu te mai gandi la lucruri negative ca-i influentezi negativ si pe bebelusi ! Cand te apuca gandurile negative roaga-te la Dumnezeu si o sa te linistesti ! Iti spun dn proprie experienta , eu sunt o fricoasa de nu se poate , la ecograf am avut contractii , cred ca de frica ce-mi era , imi tremura tot corpul ! Sarcini usoare la toate mamicile de zmeurici ! Va pup pe toate 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ely multumesc frumos pt aprecierea adusa printesei mele,si eu ma topesc dupa ea;deh orice cioara...
Eu sunt programata pt triplu test pe 17 feb,la Teodora l-am facut la Synevo,cu echografia facuta si o fisa scrisa de ginecolog am fost si mi-a luat sange si in 10-12 zile a fost gata.Sunt pacienta doctoritei Torok(fosta Daduianu).
Moniland eu am pulsul in jur de 100,dar asta depinde de TA,cand e mare imi urca si la 130-140.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 13+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput