Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of n-am scris cateva zile si am avut un capitol si.. de recuperat,insa doua zile m-am plimbat,am avut fata racita,am avut doua zile cu dureri de cap si nu suportam nici lumina zile.
Toata lumea a sarit in capul lui Eumada,sa sti ca
nimeni nu are nimic cu tine insa suntem o gramada de femei care am trecut prin o groaza de necazuri si cu toate astea nu judecam pe nimeni-eu una am 3 sarcini oprite in evolutie ,mari,o sarcina cu bebe mort la nastere dupa un travaliu de 17 ore si sarcina cu Teodora cu multe hopuri si peripetii.La ultimele doua am sangerat si am stat cu frica, insa te poti duce zilnic la echo ,daca este sa se intample ceva tot se va intampla.Nu cred ca ai vrea sa sti cum ma simt acum dupa istoricul meu,fac tratament de mentinere,am TA foarte mare si fac si tratament pt circulatie, insa incerc sa vad partea buna a lucrurilor,asa te sfatuiesc si pe tine.Fi mai optimista ca asta il va ajuta si pe bebe.
Felicitari celor care au aflat ce au la purtator !
Eu visez numai flori .

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 12+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Rallu,
ma bucur mult pt tine ca ti-au iesit rezultatele bune,pauza sangerari..totul e ok...numai asa vesti sa avem cu toatele!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelor da ce va_ti certat
eu cred ca mada nu a vrut sa jicneasca pe nimeni a dat doar cu parerea
ficare are dreptul la o parere sau nu?poate a spuso pe un ton mai ridicat dar asta e nu e nici o tragedie
va pupacesc pe toate si nu va mai certati va rog

monica mamica in devenire+16
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

MI-am schimbat si eu semnatura,am reusit .

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 13+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

lucialu, carticica mea are 320 pagini si am luat-o recent de la diverta la recomadare medicului de familie. De bebelusi nu prea scrie. E mai mult o carte despre femeile insarcinate. E o traducere a cartii "What to Expect" cu titlu "La ce sa te astepti cand esti insarcinata".
Avand in vedere ca scrie multe chesti nu trebuie dact sa intrebati si eu va citez din ea.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Mai face cineva tratament cu Progesteron injectabil ??

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna ziua dragele mele nu am mai scris de mult timp dar va urmaresc tot timpul.Am si eu o intrebare sunt in 10 sapt dar eu nu am avut niciodata dureri de burta ,nu am vomitat niciodata e normal mai e careva ca si mine ?Am avut o sarcina oprita in evolutie si aici nu iti fac control decat dupa 10 sapt si primul ecograf in sapt 12.Joi am prima programare la doctor dar pana atunci parca mai e asa mult.
Va multumesc pupici
10+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Buna fetelor!!!
Doar 2 zile am lipsit si uite cate a-ti scris!!
De azi dimineata incerc sa citesc tot...si in sfarsit am reusit.. desi cam incinsa admosfera!!
Moniland> Multumesc de urari si de sfat!!!
Si...fetelor eu am citit ca> Primul trimesru este saptamana 1 - 12
Trimestrul II este saptamana 13 - 28
Trimestrul III este saptamana 29 - 40
Asa stiti si voi nu??? k eu abia astept sa am 12 sapt si o zi...
desi cred ca ma amagesc crezand ca dupa aceasta data totul va fi bine...si sansele sa se intample ceva rau sunt mult mai mici...asa-i?
Cornelia > Multumesc si tie de urari...felicitari pentru cei 2 copii si multa sanatete sa ai parte si de acesta ce va venii!!
Micaalsa> Multumesc si tie pt raspuns si urari.Am inteles ca ai fost la Nanu aici in Cluj...cu el ai si nascut? (nu am inteles exact)
Adrianafedarca:Multa sanatate baietelului!!! si tie si sarcina usoara!!!...
Andreea_1979 : Pt. arsuri ai luat NoSpa? sau un alt remediu de la o mamica care a trecut deja prin chinurile noastre este: 1-2 linguri de gris asa din punga luat cu apa..sa mearga in jos!!! eu nu l-am incercat inca dar ea spune k e bun!!!

Si pentru ca tot wekendul s-a discutat despre asta am sa zic si eu : eumada eu zic ca nu a inteles esentialul din ce a zis Motana si s-a grabit cu raspunsurile! Eu cred ca toate ii intelegem suferinta...dar mai sunt cu probleme multe dintre noi si nu trebuie sa disperam ci sa fim tari si sa avem credinta ca daca va fi sa fie ... nimic rau nu se va intampla. Desi recunosc ca, in cazul in care sunt semne grave reactionez....DAR atunci sunt ffff sigura ca toate o vom face.
Si da sunt de acord ca mai ales publicitatea asta ne termina pe toti...

Noi ne dorim fff mult acest copiil...si am dorit si anul trecut sa fie...dar din pacate nu a evoluat.Dar nu ne-am dat batuti!!! Si acum speram sa fie bine...
RECUNOSC, totusi, ca sunt tot timpul cu gandul la bb si mi-as dori si eu sa pot vedea toata ziua evolutia si sa-mi spuna doctorul k este bine, dar asta nu cred ca mi-ar face bine nici mie si nici lui bb. Eu stiu ca prea multe eco nu sunt bune...dar stiu ca am citit ca in unele cazuri (cu anumite riscuri mari) se fac si asa mai des...
Stiu ca avem particularitatea noastra si trecem prin momente unice pentru fiecare din noi...dar tocmai de acea scriem aici pentru a ni le impartasii ...si pentru a invata una de la cealalta tot ce este mai bun...si a ne incuraja...

In rest eu ce sa zic arsurile la stomac ma deranjeaza zilnic...mai iau un nospa dar numai cand ma doare si capul de nu mai pot, dar mai rar...si Rennie sau Dicarbocalm...de dat la rate nu dau dar vom vedea mai pe urma ... SI astept si burtici din Cluj sa ni se alature!!

Acum ca am scris pentru tot wekendul...
Multa sanatate tuturor...sarcina usoara si fara probleme...si bbici sanatosi si voiosi. Va pup pe toate...

Desi tot cu frica...am sa-mi trec totusi datele si sa fie intr-un ceas bun:
DN: 01.1980
UM: 21.11.2008
DPN: 26.08.2009

Tuturor.

Marieta +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Moni ,Mufi am cautat putin despre ecograf normal vs.Doppler-ecograf si inca nu am gasit exact de ce nu se foloseste Dopplerul inca de la inceput.
Sigur,si eu am ascultat bataile inimii copilului dar la un ecograf normal in cabinetul dr dar care are functiune Doppler pt cardiotocografie(asa am gasit intr-un material).Cu aparatele astea noi asa se face,pe vremuri (chiar in 2001 cind am mai fost eu gravida)se facea cardiotocograma la cardiotocograf.
Peste tot zice ca Doppler se face dupa saptamina 20 dar de ce exact atunci si nu mai devreme inca nu m-am lamurit.O explicatie pe alaturi ar fi ca pt Doppler necesita o cantitate mai mare de lichid amniotic si posibil c pina prin sapt 20 sa nu fie destul...of,nu ma multumeste,caut mai departe.Dupa cum am spus in materialul de la dr mea scrie ca Dopplerul foloseste o cantitate de 10 ori mai mare de us si ca nu e bine pina in sapt 20...dar de ce nu e bine nu am descoperit inca ,vreau o explicatieeeee.
In urmatoarele zile va spun,il pun la treaba si pe al meu sot,colateral are si el oarece treaba cu aparatele medicale .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui theea

Buna ziua dragele mele nu am mai scris de mult timp dar va urmaresc tot timpul.Am si eu o intrebare sunt in 10 sapt dar eu nu am avut niciodata dureri de burta ,nu am vomitat niciodata e normal mai e careva ca si mine ?Am avut o sarcina oprita in evolutie si aici nu iti fac control decat dupa 10 sapt si primul ecograf in sapt 12.Joi am prima programare la doctor dar pana atunci parca mai e asa mult.
Va multumesc pupici
10+

cezara

Cezara,sa stii ca nici eu nu am vomitat niciodata(stari de greata usoara am mai avut)si nici dureri de burta nu am avut deloc in sarcina asta,am 11 s si 6 zile.
Eu m-am bucurat si nu mi-am facut probleme,la sarcina cu fiica-mea mi-a fost atit de rau pina spre sapt 20(vomitat 6-7 ori/zi),dureri de burta ca la ciclu,oboseala extrema incit sunt extrem de surprinsa cit de diferite pot fi sarcinile.

Alina

Mergi la inceput