Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ca tot vorbeati de confirmarea starii lui bb, eu azi am scapat ieftin , de fapt gratis: am dat o fuga la medicul de familie (ca tot eram mai libera la birou). L-a ascultat cu stetoscopul pe bb si el a si miscat chiar atunci. Mi-a zis, ceea ce oricum stiam, dar daca ti-o zice un medic e mai linstitor, ca bb e inca mititel si din cauza asta imi da emotii cu miscarile. De fapt, completez eu, la greutatea mea si stratul de grasime e normal sa nu il simt prea mult.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Buna fetelor, am avut ceva de recuperat de joi de cand nu v-am mai citit. Vad ca spiritele s-au incins. Ce sa va spun, eu cred ca fiecare dintre noi e ingrijorat de ceea ce se intampla cu bebele. Eu de cand am avut probleme in saptamana a 7-a am stat doar in concediu medical cu toate ca acum, teoretic ma simt bine, dar parca nu-mi vine sa risc sa ma intorc la servici. Foarte multe presupun ca au dezvoltat o gramada de obsesii si superstitii legate de sarcina, eu de ex, la fiecare ecograf ma duc imbracata la fel cu aceleasi haine (sa nu credeti ca sunt prea nebuna) o sa vad ce o sa fac cand nu o sa-mi mai vina acele haine....
Dar pe langa toate obsesiile, superstitiile si stresul sper din tot sufletul ca listuta neagra de la aceasta odisee sa fie inchisa si sa ne bucuram cu toate impreuna de bebelusii nostri. Eu ma simt f. legata de voi pt ca voi mi-ati dat putere si curaj si m-ati incurajat in momentul in care in sapt 7 la eco mi s-a spus ca nu-i bate inima, si s-a dovedit ca ati avut dreptate, bebele era bine acum avem 18 sapt. si suntem un baietel nazdravan.
Asta am aflat vineri la ecograf ca o s fie un baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Acum il asteptam sa inceapa sa miste, sper sa fie cat mai repede.

Va pup pe toate, sa aveti o saptamana numai cu vesti bune.
Bia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffi, nu e obligatoriu sa ai stari de greata. Mai sunt fete care nu le au. Eu zic ca e baietel . Iar cu sanii pe la 6-10 sapt aveam zile cand nu ma durea deloc. Acum de ex ma dor doar sfarcurile.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Moni,
zici ca al meu e baietel..??asta-i lux stii ca eu nu imi pot permite..numai sa strang copilul meu in brate ca sexul nu mai conteaza..am sanii varza..si aratam inainte super!de sfarcuri..esti o figura,ce m-am distrat..!!habar nu am cum sunt pravalia mea e inchisacomplet!!stiai ceva de riscul cu Doppler la sarcini mici??
Moni,sa imi spui cum stai cu pupicii ca imi esti draga si nu vreau sa te irit,ok?dc esti contra dulcegariilor,iti transmit salutari!
de la peste 30grade!!!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bia, felicitari pentru caruciorul albastru!!!

Nu stiu cum e cu Dopplerul dar la eco de la 12 sapt a comutat nu stiu pe ce si a prins un vas de sange si i-am auzit bataile. Erau 150 batai pe minut.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pe mine a inceput sa ma doara burti,asa ca am nospa.Azi trebuie sa-mi fac plinul cu nospa,duphaston si utrogestan ca sunt pe finish.
Anca
Motana ai intuit bine si ai dreptate si in ceea ce privesc chestiile ochioase pt viitoarele mamici.
Mada, eu zic ca nu ai fost rau intentionata, dar acum la sfarsit ai cam botzit treaba.Multe ti-am adresat mesaj dupa ce am citit ce ai scris...si eu miscandu-ma ca o broschi testoasa nu am apucat sa vad decat un mesaj dupa al tau,ala care m-a facut sa-ti raspund.Daca stiam ca ti s-a scris atat,ma abitineam,ca se lamurisera treburile si intentia nu era sa te tragem de urechi.En fine.Ce cred eu?Ca nu esti rau intentionata,dar cred ca esti foarte speriata si stresata in legatura cu sarcina ta si probabil si examenul+munca...Asa ca reactiile/ripostele nu se lasa asteptate.Ne-am nimerit sa fim noi in fata lor.Si eu cand am fost prima oara la medicul meu a coincis cu sangerarile aparute din senin.Deci in loc sa fie cum visam m-am dus intr-un hal de nedescris.Al meu sosulica s-a tot chinuit sa ma incurajeze,mangaie(plangeam),iar eu m-am ratoit in final la el chiar in sala de asteptarepentru ca nu suportam nimic si singurul lucru pe care mi-l doream si de care aveam nevoie era sa ma vada doctorul.Daca asta e cazul tau(iarta-ma daca te invadez si dau cu presupusul) ar fi bine sa iei masuri ca nu-ti faci nici un bine si mai ales lui BB poti dauna cu atata stres si vizuini intunecate.Ia masuri ca nu-i a buna.Vorbesc serios.Sa stii ca te-am crezut pe cuvant de prima oara ce necazuri ai.Si nici nu cred ca te incanta nici macar pe tine sa reactionezi asa fata de noi.Iar de starea noastra trebuie sa tinem cont, nu se poate altfel.Nu ne ascundem dupa ea.Cred ca majoritatea suntem speriate si stresate mai ales ca odisee nu a decurs dupa cum ne doream fiecare dintre noi pentru toate in parte.Sper ca m-ai inteles. Forumul ne apropie foarte mult si in timp real din pacate(din fericire?...ca nu luam si un box in ochi ) nu suntem unele cu altele fata in fata, asa ca musai sa fim atente la cum scriem sa nu ranim aiurea pe cele in a caror piele nu putem fi...asta nici daca am fi fata in fata,dara-mi-te asa pe
Cat despre pupici,pai daca cineva o spune de drag si cred ca numai de drag,ce e de condamnat aici?
Muffi mai cunosc pe unul cu sosetele si tzoalele rasfirate peste tot...pe motiv ca e "rupt" cand ajunge acasa si "eu nu stiu sa impachetez hainele ca tine"I-am spus ca dupa ce vine BB situatia se va schimba,ca nu am chef sa aibe exemplele lui tata ca scuza,iar eu sa strang dupa 2.Iti dai seama ca sunt la inceput in demersurile mele...si sper sa nu ma imbat cu apa rece si sa reusesc totusi sa conving pe cineva sa "impacheteze hainele ca mine" si sa-si duca sosetutele la cosEu am vorghit numa,tu vad ca esti mai categorica si ai trecut la fapti, nu le mai strangiPS: si eu sunt pupacioasa
Despre tzoale...deci eu voi ramane in curand in ciorapi(am avut grija sa-i iau mai mari,asa iau de obicei, sa nimeresc lungimea ),daca nu chiar in dansul gol.La magazin nu m-a fericit nimic,iar la unguri e atat de departe sa ajung tinand cont ca nu ma tin balamalele la o simpla plimbare...Toti pantalonii imi vin mai putin in fata la burta,unde merg cu ei desfacuti(la care se poate chestia asta).Si mai e pana la vara...
Mai vb.
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Muffinutza ,nu stiu exact ce riscuri exista la saricini mici ecografie Doppler dar la mine in pliantele de la doctora scrie ca nu se face decit de la 20 s in sus,cantitatea de us e de 10 ori mai mare si nu e ok pt bb,nu spune de ce,chiar mi-am propus zilele astea sa caut sa vad de ce desi eu nu am de gind sa fac pina atunci dar e bine de stiut.

Eumada,ai dat cam rau cu batzul in balta...din pacate.

Bia ,felicitari pt caruciorul albastru !

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Bia felicitari pt caruciorul albastru!Inca un baietel la listuta
Cornelia stii ca mi-ai dat idei?Oare cat costa un stetoscop si se gaseste de vanzare?De la cate saptamani se aude asa?
e timpul sa ma retrag...deja se increteste neuronul gravid...in loc de viziuni am scris mai sus vizuiniNoapte buna Lucica!
O zi frumi in continuare tuturor!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ce de baietei pe lista! Doamne ajuta sa fie toti sanatosi si fetitele la fel!

Am o rugaminte! Vreau si eu un ! (ca sa completam listutza )

Am aflat saptamana trecuta la echo si de atunci il alintam in toate felurile.

Fetelor, ati vazut ce uratzele sunt hainutele de baietei? Am dat o raita prin magazinele de profil si nu-mi vine sa cred: albastru spalacit, verde army, maro, gri, bleumarin. Fata de hainutele de printese pentru fetite, cele de baieti par triste. Parca n-ar fi si ei tot , ci barbati in toata firea. Cred ca din mai vom incepe o cautare serioasa de hainute, ca nu se poate cu asa culori. Nu eram noi adeptii rozului, atunci cand ne gandeam ca poate vom avea o fetita, dar nici chiar asa.

Sarcini usoare si ne-gretoase!

14+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput