Strumfi de iul-aug 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
oanamada spune:
Ilenutza, felicitari ca reusesti...Catinca la 10.30 de abia face baie...dar e drept ca noi ne trezim pe la 9-9.30 (cand nu ne supara dintii), dar de adormit niciodata inainte de 11.
Carlaai facut budinca ? Cum a fost "primita"?
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
monicabo spune:
buna seara!
Oana, mi-am notat reteta ta.
Andreea are 81-82 cm, si bate spre 11 kg. La incaltaminte poarta divese numere, depinde de firma producatoare...20-21, cam asa...
ieri a fost f frumos afara, am iesit cu fetele si cu bunica, am fost in zona Arcului de Triumf, si l-am si vizitat (noi, fara copii ca era cam aglomerat cam multe trepte de urcat)
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
cafera spune:
Buna dimineata!
Fetele mele sunt bine, au fost foarte cooperante in plimbare, le-a placut foarte mult, s-au bucurat de zapada, dar si de piscina, mai putin Ilinca. Nu a vrut sa intre nici cu picioarele in apa. Tipa din gura de sarpe.
Ieri s-au culcat devreme, semn ca au fost obosite, iar Ilinca nu s-a trezit nici cand a plecat Alexia la scoala. Doarme si acum neintoarsa. Ce-i drept ca s-a trezit pe la 2 si pe la 5 si a baut doua biberoane de lapte.
MamiCamelia, ma bucur mult pentru tine; sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si frumos!
Claucia, foarte frumos ai vorbit despre Alessia. V-am admirat pozele: sunteti tareeeeeee frumoase. Cand ati fost plecati in strainataturi? De revelion? Cum s-a comportat strumfita?
Monica, am vizionat pozele si tareeeeeee mi-au placut. Si eu am fost emotionata de cele unde sunt surorile impreuna.
Ilenutza, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste somnul. Ilinca a avut o perioada in care dupa ce-i faceam baita, dadea sa adoarma, dar se trezea si apoi umbla prin casa pana la ore tarziiiiii; imi venea sa urlu. Ne-am dat seama ca era curioasa sa vada ce e la televizor si am convenit cu sotul ca dupa baia ei sa oprim tv-urile din casa pana adoarme profund. Norocul nostru ca a mers.
Va pupic pe toate!
xerxe2005 spune:
Felicitari, MamiCamelia!
M-am delectat cu pozele unor fetite tare frumusele si dragalase Andreea Ioana, Ana Maria, Alessia Maria, Cati, Sabina, Denisa.
Eu am avut o saptamana tare trista si nu am mai scris ca sa nu transmit starea mea.
lorinaoo1 spune:
Neata! ma duc sa fac cafeaua...
Pana se face, am o veste mare: mi-a adormit fii-mea singurica in patutul ei aseara, fara plansete, fara maraieli, cu paturica ei cu iepuras si cu ursuletul preferat De incercat, am mai incercat noi, dar se plictisea la un moment dat si inceprea sa maraie, dupa aia sa urle si o tot tinea intr-un plans de ala isteric, asa ca am renuntat o vreme. Acum sunt inteleapta, zic eu ca o mama trebuie sa stie cand sa renunte ca sa iasa invingatoare
Partea proasta e ca a adormit la ora 11.30 Am incercat si asta cu stinsul televizorului, a calc, dar nu prea merge. Am incercat chiar sa o trezesc mai devreme dimineata si nu reusesc, atat de bine doarme Eh, dar cum spuneam mai devreme, nu ma inversunez atat de tare cu somnicul, sunt sigura ca lucrurile se vor aseza in matca lor intr-o zi.
Ile faina glumita si tare adevarata
mychydutza spune:
neatza!
lori, cand ai zis ca ai o veste mare......m-am gandit ca ne anunti ca si tu...... ma bucur ca a adormit la ea in pat.....sper sa o tina naravu! eu cu andrei n-am probleme cu somnu: doarme ziua de la 12 la 2-3, dupa caz, si seara se culca pe la 8-9 cel tarziu! doarme toata noaptea.....insa doar cu mine in pat! oricum patutu lui l-am scos ca nu mai avea intrebuintzare! nici altul n-am mai luat. poate facem dormitorul camera lui si ne retragem noi in sufra si atunci ii luam pat. om vedea!
xerxe, sper ca nu e de rau!!!
mamicamelia, felicitari pt sarcina!
oanamada, intrebai de masura la picior: 23 raportam!
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
xerxe2005 spune:
Si noi purtam papuci marimea 22. Si am scos si eu de mult patutul, ca a dormit in el doar pana la 6 luni.
Seful meu a facut infarct si e in spital, dar isi va reveni.
Tatal nasei mele de cununie, un om deosebit, un foarte bun profesionist (de fapt cel mai priceput in gospodarirea apelor, expert in siguranta barajelor) a facut infarct si a decedat. Avea un compliment oricand, pentru oricine. Mie imi spunea "stralucioasa". Am fost la inmormantare si am fost surprinsa sa vad cata lume a venit sa isi arate respectul si aprecierea. Erau cam 150 de oameni, i-am numarat.
Sotul se reapuca treptat de fumat.
Si la final, in weekend, Razvan a facut o diaree acuta, cu scaune apoase, cu dureri de burta care l-au chinuit si nu stiam cum sa il linistim, sa nu mai planga. Sambata spre duminica a vomat putin si a reusit sa doarma in reprize scurte si se trezea plangand. In plus, eu am avut o durere puternica in zona rinichiului drept (am durerea asta cam de vreo doua saptamani, dar era suportabila) care nu a trecut decat dupa ce am luat un nurofen pe la 2 noaptea.
Razvan a facut ieri spre seara doar un scaun moale, dar nu apos, ceea ce ma face sa cred ca tratamentul isi face efectul. A mancat banana si covrigei, nu a vrut nimic altceva si a baut ca de obicei ffff multa apa, de fapt ceai, dar el isi cere biberonul "APA". L-am scos afara, pana la magazin si a fost foarte bucuros, sa saturase dragutul de stat in casa si bolit. Si cand am ajuns acasa a mancat o banana pe nerasuflate.
I-am dat vineri niste compot de visine facut de soacra mea si de la el cred ca a facut diaree.