Strumfi de iul-aug 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
ilenutza spune:
Cameliafelicitari!sarcina usoara si bb fetita!
OanaAndrei poarta 22.Asa avea si fra-su la varsta asta!
duminica placuta
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
ioanaiub spune:
buna dimineata,
oanamada suna bine reteta de budinca, o sa fac si eu
noi raportam la David posibile semne de varicela, cateva bubite pe corp, dupa ureche si pe gat, il mai urmaresc astazi, maine nu-l duc la gradinita
daca se confirma urmeaza Mara, deci distractie pentru urmatoarele 2 saptamani
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
oaana spune:
Camelia,felicitari pentru burtica.
Am vazut doua surori frumoase.
oanamada,am notat si eu budinca.Si tu in loc sa te bucuri ca fetitza ta traieste pe picior mare
nu dormi noaptea?Aaron este la marimea 21 deocamdata,dar nu cred ca pentru mult timp.Si ai PM.
Ile.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
claucia spune:
Buna dimineata
Oanamada, si Alessia are 23 (adica ghetutele sunt 23 si nu sunt inca fixe), are 11,800 kg si 84 cm. Am citit pe undeva pe la alt subiect ca si Catinca e tot pe acolo cu greutatea/inaltimea deci si piciorusul. Ah, mi-am amintit, am citit povestea sarcinii si a nasterii foarte frumos.
Noi am mai pus pozici noi de aseara cu Alessia in pijama, azi dimineata a spus "nas" punand manuta pe nasul lui taica-su, am fost ieri o fuga pana la munte, am urcat si am coborat, am mancat la restaurant (ocazie cu care anunt ca am o fata buna de scos in lume, e f manierata si cuminte ).
Acum am trimis-o cu taica=su la plimabre/bunici in vizita ca sa raman singurica sa-mi spal parul sa ma epilez, alea alea de fete. si uite ca citesc pe forum! :-)
Ah, Oana, tot cu tine am ce am, tare imi place ca esti activa pe la o gramada de subiecte, peste tot unde ma plimb te intalnesc. SI sunt de acord si cu ce spui.
Carla, si mie imi place parul tau, daca e sa iasa cu onduleuri mari, in valuri asa e frumos, dar sa nu te faci oita barsana
Va pup
va pup.
Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
poze cu noi
CarlaV spune:
Claucia, , ziceam ca vreau sa-mi iasa parul ca si carliontii Sabinei, imi iau modelul cu mine daca am ocazia sa ma aranjez.
Oanamada, Sabina are cizmele 21 si o cam strang, iar pantofiorii 21 ii sunt putin mari, deci nu stiu exact cat poarta, depinde de producator. Are 10 kg si 85 cm. Miere am luat acum cativa ani de la un taran, am verificat-o pe toate partile sa nu fie amestecata cu alte alea, sa fie filtrata la rece, plus ca era atat de buna incat am luat vreo 50 kg, din care mai am si acum cateva borcane.
Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
brazuca25 spune:
Camelia felicitari pentru ! Sarcina usoara iti doresc!
Carla wow 50 kg e ceva miere!
monica am admirat si eu surioarele si sunt
claucia deja Alexia se vede ca e o domnisoara. Imi place foarte tare poza cu baitza unde o "asista" mami. Noi nu reusim sa trecem la cada mare, tot cu cadita facem (pusa in cada).
karli, simo?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
oanamada spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri... e clar, are piciorul putin mai mare decat majoritatea...dar m-am linistit putin ca nu echiar asa mare...ma rog doar sa nu-mi faca piciorul foarte mare...taica-su are 44 deci mare...sa vedem...m-as multumi cu un 38...
De dormit, am dormit oarecum ok, adica pe la 6 a inceput s amaraie in somn si acum avea un 37.8...deci...dinti iar!!!
Ioanaiubce sa zic...bafta si insanatosire grabnica..ai grija la semne..e posibil ca Mara sa scape...Catinca a fost in contact direct de varicela (erupta deja, dar mama copilului nu stia!) si nu a facut...
Oaana...chiar ma gandeam sa va mai scriu cate o reteta doua ca vad ca va dau de lucru
Claucia..frumoasa e fata ta...nu-mi dai mie carliontii aia...ca toata viata mi-am dorit par ondulat...am fost facuta si permanent (apropo de permanent!), dar parca nimic nu se compara cu naturalul..
Cat despre postarile mele...saru-mana ca esti de acord...acum, ideea acestui forum este sa ne ajutam unele pe altele...ca unele persoane inteleg ca este un loc de balacareala sau mistouri sau scandal...de' stii cum e...dar pe unde pot incerc sa ajut sau sa-mi spun o parere care poate ajuta pe cineva...
Carla fata strangatoare esti tu... noi nu prea suntem mancatori de miere...asa ca la noi in casa se zahariseste, dar o sa cercetez si eu sa gasesc o miere in care sa am incredere ca trebuie sa-i dau si fetei
Apropo de retete - dimineata i-am facut bruschete...am frecat doua feliute de paine cu putin usturoi, le-am uns cu unt si am pus pe ele putin puiut maruntit, ardei gras taiat marunt, rosie facuta pasta cu blenderul de mana si putin cascaval ras. Le-am bagat la cuptor cateva minute (cat sa se topeasca bine cascavalul. A papat si s-a facut ca un purcel, dar i-au placut!
Pup fetele
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
lorinaoo1 spune:
Saliu!
Camelia felicitari pt bebe2! Imi place cum ai povestit tu despre nerusinata liniuta rosie de pe testul de sarcina
Corina si noi avem acelasi program, numai ca nu o scot intotdeauna si dupa-amiaza afara.
Da, fetelor, asa e cu prietenii/prietenele care ne dezamagesc. Stiu ca nu sunt singura, si mai stiam si ca asa-zisa prietena a mea e cam superficiala, de aceea nici nu am pus prea mult la suflet.
Lori poarta 22 la cizmulite si avea 85 cm acum vreo 3 luni si vreo 12 kg. Acum ma uimeste cu pofta ei de mancare, au fost seri cand imi cerea 2 biberoane inainte de culcare , ca sa nu mai spun ca rade tot ce-i dau si nu mai stiu uneori ce sa mai fac de mancare. Chiar vreau s-o mai masor ca vad ca hainutele iar ii sunt cam scurtute.
Spuneti ca ai vostri nu gusta tv-ul sau calculatorul? Pai eu nu tin deschise calc si tv-ul in timpul zilei pt ca e jale, ar sta non-stop la desene animate. De multe ori, cu nervii ei, adoarme in brate la mine uitandu-se la clipuri muzicale . Nu am cum sa fiu de acord cu asa ceva, dar cand vad ca vomita de atata plans si nervi, o las, asta e. Faza e ca ea chiar intelege cate ceva din desenele astea. Adica rade la unele faze sau zice "mai-mai" la cate un personaj drag ei. Multe clipuri le stie cam pe de rost, stie cand zice papusa "mama" sau cand face vreun personaj ""uauuu" sau "aaa", face si ea "pas-pas" cand il vede pe Mos Craciun cum se furiseaza in casa pe horn (asta e de la Disney, The Night before Christmas). Acum ii plac www.youtube.com/watch?v=6-BSeT1ZKA8&feature=PlayList&p=26836517B7BD1C00&index=7" target="_blank">astea cu Pocoyo. Sta nemiscata.
Si noi avem o problema cu somnul, adica adoarme de multe ori pe la 11-12, se trezeste dimineata pe la 9. Am incercat in ultima vreme sa dau stingerea mai devreme, dar ea se tot perinda pe intuneric prin camera . Si tot 11 ma prinde cu ea. Ea adoarme cu noi in pat si apoi o mut in patutul ei. Adoarme si singurica la ea in patut, dar numai dimineata devreme, pe la 5-6 cand cere bibe. Am incercat intr-o seara sa ii povestesc la ureche o poveste, ca sa adoarma mai repede. Gresit! S-a dus sa-mi aduca cartea sa-i si arat ce-i povestesc
No, gata cu timpul meu la calc, intra sotul la rachetele. Lori doarme acum, iar a adormit tarziu de amiaza, pe la 4, offf.
CarlaV spune:
Oanamada, eu nu prea folosesc zahar in casa, am daca cere cineva, dar la dulciuri prefer sa pun miere. Sa stii ca mierea zaharisita nu este veche sau stricata, isi pastreaza toate proprietatile si sunt o multime, mierea contrafacuta nu se zahariseste.
Voi ziceti de copii ca adorm la 11-12 noaptea... asa aveam si eu probleme, acum as fi multumita cu un 11, ca aseara s-a fatait prin casa pana la 1 noaptea .
Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ilenutza spune:
eu cand aud de bbei care adorm dupa 10 mi se face parul maciuca!!!! eu dupa 10 pm nu mai sunt om, vreau sa respir, vreau sa am timp de altele.
Am citit o gluma: cel mai mult imi place sa fiu mama dupa ce adorm copii.
Pe primul copil l-am culcat la 7.30 pm pana pe la 1 an si cateva luni, apoi a ajuns la 8.30 pm pana l-am avutpe al doilea.Acum, cand al doilea are un an jumate adorm amandoi in jur de 9, 9.30 dar asta pt ca nu reusesc fizic sa ii pregatesc pe amandoi singura pt culcare mai rpd.Andrei, cand este singur in camera, adoarme in jur de ora 8.
Pe mine m-a ajutat fff mult cartea lui Elizabeth Pantley, No cry sleep solution.E super folositoare!
Pup, vise placute!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)