Strumfi de iul-aug 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 5
CarlaV spune:
Mychy, am auzit de 50-60 lei, in functie de cat este de greu de facut (adica daca ai in sufragerie o canapea si o carpeta se pune mai putin)
Monicabo, sunt superbe fetele! Retinusem cateva poze sa le laud in mod special, dar pana am ajuns sa scriu le-am uitat
Oanamada, cel mai probabil Catinca este bine, doar ca si-a facut somnul si s-a plictisit sa mai stea degeaba in patut, chiar daca era noapte. Nu stiu cum e la voi, dar la noi stiu sigur ca, daca Saby se foieste mult noaptea sau plange sau se trezeste, inseamna ca o doare ceva sau are febra. De regula a mea doarme continuu si daca se mai trezeste ca viseaza ceva urat sau ca s-a plictisit de somn, adoarme repede inapoi.
Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mamiCamelia spune:
Gata, am tot citit aici minute in fir, mi se bucura sufletul pentru tot ce aud despre bebeii nostri. NU am admirat inca poze si sincern-am mai facut-o de ceva vreme ca tare ma pierd in ochisorii lor cand o fac si petrec asa 3 ore.... dar nu mai rezist, trebuie sa va spun: SUNT INSARCINATA.... SI EU.
Ieri dimineata am vomitat cu periuta de dinti in gura ( scuzati!), intarziere inregistram de o saptamana asa ca am luat pe bebeLuca la o plimbare pana la farmacia din colt.El s-a facut propritar pe prima jucarie de la raionul ala afurisit si delicios totodata, iar eu m-am "alintat" cu un test de sarcina dintr-ala cu ambalaj roz. N-am asteptat dimineata, va dati seama. Cele doua liniute au aparut in 3 secunde, fara exagerare, nici n-am apucat sa mut clapitza aia, ca liniuta cu " test pozitiv" era acolo. Ma astepta zambitoare si-mi facea in ciuda de rosie ce era.
Asa ca " oficial, imi este bine" , neoficial simt aceleasi confuzii ca prima oara, aceleasi intrebari afurisite cu raspunsuri evidente precum: n-avem spatiu suficient, ne-a prins cam la stramtoare, vreau servici dar n-o sa se mai poata, etc...pana la urma vreau sa fie totusi ca prima oara de frumos, ca ganduri anapoda voi mai avea eu vreo 8 luni de zile de aici in colo, nu? A...sa nu uit: vrem fetitza, fustite, funditze, codite...o sa bat la cap bucatica din burtica mea pana se face fata...
Na! C-am zis-o!... acu ma uit pe poze si ma duc sa ma inscriu cu fudulie mare si la mamicile de septembrie 2009.
oanamada spune:
Carla, da Catinca este bine...si fooarte vioaie...chiar nu stiu ce a avut azi-noapte...ca febra nu avea, nu era maraita, vroia doar sa stea treaza! A dormit azi de la 2 la 5 (ca niciodata), jumatate de somn in parc, jumatate la mama, fara sa se trezeasca cand am bagat-o in casa sau cand am dezbracat-o ....a mancat de-a rupt cand s-a trezit (chiftelute de pui cu morcov si patrunjel prejite in putin unt, crochete de legume coapte, supa de vita cu galuste si budinca de lamaie si portocala)...acum am depus-o la socrii (ca taica-su are de invatat!)si ma duc s-o iau pe la 9-10 ...sper ca noaptea asta avem liniste pentru ca taica-su are maiine examen pentru doctorat si trebuie sa dormim...eu cred ca tot dintii sunt de vina...ca tot imi face 37.8- 37.9 de vreo doua zile...si in plus scarpina gingiile cu tot ce prinde....inclusiv cu o coaja de paiine
Mychy, mie imi ia femeia 600 si sta de la 4 dupa-amiaza (dimineata lucreaza) pana cand termina...niciodata mai devreme de 10 seara...femeia de dinainte pe care am dat-o afara (pentru ca m-a intrebat gales..."ah, in banii astia intra sa fac si baia si bucataria???") ca sa zic asa imi lua 600 pe 3, maxim 4 ore in care nu facea nimic!Cea de dinainte pe care am piedut-o pentru ca s-a dus sa-si creasca nepotii imi lua 700 venea dimineata la 8.30 si pleca dupa ce veneam unul din noi de la birou (adica 17-18)- in banii astia calca si facea luna in casa...e greu sa gasesti pe cineva ca lumea...si eu am noroc ca am gasit la trei camere la banii astia...ca si femeile au crescut pretentiile...oricum, sfatul meu: nu-ti lua femeie care face curatenie la firme....nu fac nimic si vor bani multi!
Apropo...su eu sunt varza din cauza vremii..am numai tensiune 9 cu 5, ma doare capul si am si caderi de calciu ca la balamuc....asa ca ne luam de mana!
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
CarlaV spune:
mamiCamelia, FELICITARI!!!!!!!
Lasa ca o sa fie bine, si cu serviciul si cu spatiul si cu banii, totul se aranjeaza pe parcurs.
Imaginea cu tine vomand cu periuta de dinti in gura imi este atat de cunoscuta, asa am patit la ambele sarcini. Nu am retete, dar sigur trece macar dupa ce nasti.
Oanamada, ma bucur ca ii este bine Catincai si a papat atat de bine. Mi-ai facut pofta cu budinca de portocale si lamaie, o faci din praf, direct din fructe, sau o cumperi?
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
Carla, nuuu Doamne fereste cum sa o fac din praf...la cat de maniaca sunt eu cu mancarea Catincai...cred ca as bate pe cineva daca i-ar da de la pachet
20g unt, 20g zahar, 20g faina, 100-150ml lapte, un ou, zeama de la o jumatate de lamaie si zeama de la jumatate de portocala sau mandarina.
Untul se freaca cu zaharul, cu laptele incalzit, faina si galbenusul pana se obtine un sos gros - ca smantana (poate chiar mai gros)...se adauga zeama de lamaie si cea de mandarina si albusul batut tare de tot cu mixerul....se amesteca foarte bine albusul sa nu lase cocoloase si se toarna totul intr-un vas de yena uns cu unt si tapetat cu zahar...sta la cuptor in jur de 20 min...iese super buna...dar ai grija ca eu nu stiu cum fac ca mereu o cam ard pe fund de frica ca nu se coace suficient....dar Catinca mananca cu ambele maiini si ii spune "bubica" (budinca)
pup
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
CarlaV spune:
Oana, multumesc mult de tot, sigur o fac maine, ca suna tare bine. Si zici ca esti maniaca cu ce mananca printesa? Stai ca nu ma stii pe mine Uite o mostra: are ceva daca pun miere in loc de zahar?
oanamada spune:
...mai, nu stiu...s-ar putea sa se lege prea mult..sau prea putin...incearca sa o dizolvi inainte cu putin lapte cald...
Tu de unde iei miere?...ca eu n-am avut curaj sa-i dau ca nu prea am incredere in astea din comert!
NOI-CRACIUN SI REVELION,
musso17 spune:
mmmm...ce bine suna budinca aia,am salvat-o,maine ma bag si eu sa coc.
eu ii dau miere,i-am luat si din comert,sper sa nu fac rau dar l-am protejat pana la 1 an..
noapte buna si fara foiala
oanamada spune:
Mussoma bucur ca v-am dat de lucru maiine...
Si eu sper intr-o noapte fara foiala....
Auziti...mai am si eu o apasare in miez de noapte si nu ma pot duce la culcare pana nu va intreb....cat poarta copiii vostri la picior (mai ales fetitele!) ca mie mi se pare ca a mea are ditamai labuta...desi eu am picior mic (37)...ea este si inalta ...are 86 de cm (sau avea ca nu am mai masurat-o de ceva vreme de vreo luna)...si are ghete 22, are ghete 23 si papucii sunt 23 si ii sunt cam la limita...vedeti ce ma apasa pe mine noaptea???
NOI-CRACIUN SI REVELION,