Strumfi de iul-aug 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 4
CarlaV spune:
Georgiana, am avut fara amoniac acum vreo 5 ani, dar cu acid thioglicolic, care si ala miroase. Era facuta in Italia si luata din SUA. Atunci m-am facut singura si a durat 13 ore cu totul dar a iesit exact cum mi-am dorit si a tinut vreo 2 ani jumate. Acum nu ma mai bag la asemenea munca.
Am inteles ca solutia fara amoniac pe care o mai folosesc romancele este aproape apa de ploaie, in sensul ca se lasa parul foarte repede.
Mai, dar esti tare, aproape singura, cu copil si catel de crescut, si tu mai si inveti si iei peste 7 la examene!!!
Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
Bravo Georgiana
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
ilenutza spune:
eu adormit cu copii de la 9.30 la 11.30 pm si acum bantui pe aici!patinajul l-am ratat, cartea am terminat-o, acu sunt in cautare de alta....
Andrei doarme 11 ore pe noapte si ma oftic ca nu doarme 12, iar ziua in jur de 2 ore.El ar dormi mai mult dar il bruiaza din greu fra-su
Seara, daca am cu cine sa il las pe V la 8.30 sforaie, daca nu, adoarme dupa 9.Dim. scularea e pe la 8.
La pranz adoarme pe la 12.30 -1. si al meu rata pranzul dar acu m-am organizat si le dau masa la ora 12 fix si asa mananca si Andrei.Altfel e prea obosit sa pape!
In seara asta le-am facut la desert placinta cu mere si am avut succes si la Andrei cu ea!
Multumim de atentie tuturor, intr-adevar, o sa ii ramana semn.Iar dr mi-a dat o crema sa il dau pt cicatrizare mai buna!
WEekend placut dragelor si mobilizati-va
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
monicabo spune:
Mi-am terminat si eu ziua. AZi am reusit sa ma odihnesc 2 ore dupamasa Eram cam terminata.
Oanamada, la multi ani pt 1 an si 5 luni, parca pe 23 aug sunteti, nu? Ca am vazut ca ai schimbat si semnatura.
Cu tv-ul, nici Andreea nu este ff interesata, se mai uita uneori, da atat, mai ales pe la desene, minimax, bebe tv, dar ocazional. Iar pe PC, se bucura cand vede poze cu ea, cu noi, cu sora ei etc.
Am mai pus poze cu fetele ca nu o mai facusem de mult:
Andreea
www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=30&page=3" target="_blank">aici
www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=29&page=4" target="_blank">aici
www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=32" target="_blank">Craciun
Ana Maria www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=27&page=2" target="_blank">aici
Surorile impreuna www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=31" target="_blank">aici
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
musso17 spune:
neatza
carla,mea culpa,n-am stiut ca exista fara amoniac...stiu ca sunt tare si modesta...glumesc,n-as vrea sa fiu singura dar n-am incotro asa ca prefer sa tin calea si sa nu ma plang caci urasc sa ma victimizez sau sa ma compatimeasca cineva.
oanamada,sa-ti traiasca fata.
monicabo,ai niste fete frumoase...sa-ti traiasca
musett,multumesc...am o vaga banuiala ca si eu am pocit numele...vad eu acum si editez daca e cazul.
mychydutza spune:
muso, felicitari pt examen!
monikbo, ce frumoasa e ana maria!!!!!!!sa fie sanatoasa! da, vad ca berceanu e pus pe restructurare.....singura solutie gasita de creierul lui gaunos! se zvoneste ca din minister o sa dea afara 20%. poate noi scapam......ca nu suntem nici functionari publici , nici bugetari pe de-a-ntregu! nu conteaza, sanatosi sa fim........oricum ca solutie de "criza", daca vad ca se impute treaba, imi bag cerere de concediu ingrijire copil.......
un vikend linistit va doresc!!!!!!!!!
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicabo Mi-am terminat si eu ziua. AZi am reusit sa ma odihnesc 2 ore dupamasa Eram cam terminata. Oanamada, la multi ani pt 1 an si 5 luni, parca pe 23 aug sunteti, nu? Ca am vazut ca ai schimbat si semnatura. Cu tv-ul, nici Andreea nu este ff interesata, se mai uita uneori, da atat, mai ales pe la desene, minimax, bebe tv, dar ocazional. Iar pe PC, se bucura cand vede poze cu ea, cu noi, cu sora ei etc. Am mai pus poze cu fetele ca nu o mai facusem de mult: Andreea www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=30&page=3" target="_blank">aici www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=29&page=4" target="_blank">aici www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=32" target="_blank">Craciun Ana Maria www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=27&page=2" target="_blank">aici Surorile impreuna www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=31" target="_blank">aici Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008 Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Multumim frumos pentru urari...si tie sa-ti traiasca printesele frumoase- am vazut pozelele...m-am indragostit de alea unde sunt amandoua
Eu am avut noapte alba...nu stiu ce naiba a apucat-o pe Catinca dar suntem morti de oboseala....a venit taica-su cu ea adormita pe la 10 seara (v-am zis ca ea inainte de 11.30 nu se culca) si am pus-o in pat...mi-a dormit pana la 1 neintoarsa...pe urma pana la 3.40 s-a tot foit si s-a marait si la 3.40 s-a trezit de tot...s-a dus taica-su sa stea cu ea...si a adormit undeva in jur de 6.30....timp in care s-a circulat prin toata casa ( a venit si la mine si m-a trezit sa-mi spuna...ssss, mama nani! - adica ea face liniste ca dorm eu sau a stat in pat langa taica-su, la ea in camera si s-a uitat pe pereti. Pana la urma a adormit, pe la 6.30 pana pe la 10 si putin...credeam ca o sa fie varza de oboseala, dar e foarte vioaie si nu da semne de nani. Noi suntem avion amandoi...
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
oanamada spune:
Musso merci pentru urari!!
NOI-CRACIUN SI REVELION,
mychydutza spune:
stiti cumva cam cat ia o femeie pt curatenie la doo camere, in bucuresti????ma tot gandesc ca mi-as lua "povara" asta dupe umeri, ca m-am saturat de impins la aspirator.....si colac peste pupaza, azi mi-a crapat furtunu de la aspirator, l-am lipit cu scotch, da nu'sh cat rezista asa......ce vreme anormala e.......ma doare capu si am o stare de kko...cred ca vremea asta e de vina!
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."