Strumfi de iul-aug 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Uffffffff, sunt franta. Azi am avut program de dus copilul mare la scoala, de adus de la scoala...Am facut si ceva cumparaturi: detergent, dezinfectant, etc, ce-mi mai trebuia pt smotru. Cu mancarea, am smecherit-o: am pus niste pulpe la cuptor si am facut rapid un piure.
Cand ies s-a cumpar haine si cosmetice nu sunt asa obosita.

Maine plecam la munte. Sper sa fie frumos si sa nu se faca polei. Am uitat sa spun ca la noi ploua.

Asaaaaaaa...

CarlaV
, nu am avut nici o experienta neplacuta cu permanentul, numai ca nu m-as mai face. Nu mi se mai pare o solutie pentru parul drept si delicat. Eu folosesc o masca de par la fiecare spalare si mi se aranjeaza parul foarte bine, are luciul si aspectul de natural, chiar daca e vopsit. Nu se electrizeaza, nu mai am fire care sa o ia razna.
Nu vreau sa te necajesc, sa nu mi-o iei in nume de rau.
Alegerea e numai a ta, dar, din cate am vazut, ai un par frumos si cred ca multa lume te invidiaza pentru faptul ca e drept.

Corina, superprogram. Parca il si vad afisat. Tin pumnii.

Am inceput sa scriu mesajul de ceva timp si...am uitat ce mai vroiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, ai mare dreptate cu oboseala legata de shoppingul de haine si cosmetice . Cu permanentul nu ma necajesti, dar parul meu nu e drept decat daca nu-l las sa se onduleze, nu e nici-nici . Tin pumnii sa nu se faca polei pe unde o sa va plimbati.
Brazuca, super-program, cand invata Deni sa il respecte?

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

CarlaV, mie imi place cum iti sta cu parul asa cum e acum. Asta era ideea.
Multumesc pt ganduri! Termin de facut niste "referate" pentru Alexia si fug la bagaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

sper sa invete cat de curand sa citeasca pentru ca altfel...

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

musetto le descoperisem dar la noi nu au avut niciun succes. Tot vaca lola e baza. Am incercat si cu filmulete cu melodii din desene Disney (mai ales Cartea junglei), dar nici astea nu prea o impresioneaza.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

salut fetele
am terminat si cu examenul de azi,n-am luat cat mi-a poruncit vio,dar m-am descurcat
carla,eu am parul la fel cum descrii tu,nici cret nici drept,asa ca mi-am facut permanent pe par nevopsit si a iesit super,se intretine usor,il pieptanam doar dupa ce-l spalam si toata lumea care ma cunostea credea ca e naturel...astept sa scap de vopsea si ma bag la altu'.

fii-miu spala,seteaza programul,temperatura si apasa butonul..deci trebuie sa o scot din priza

seara buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cafera

CarlaV, mie imi place cum iti sta cu parul asa cum e acum. Asta era ideea.
Multumesc pt ganduri! Termin de facut niste "referate" pentru Alexia si fug la bagaje.

Mamica de printese

Saru' mana!

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Musso, asa permanent vreau si eu, dar acum nu am voie cu amoniac, si nici daca as avea nu as putea suporta mirosul. In timpul alaptarii e cam aceeasi situatie, deja ma vad chinuindu-ma cu parul inca 2 ani. Cred ca o sa ma mai tund si o sa incerc sa-l usuc cu difuzorul, ca tare bine iese daca am rabdare.

Fii-mea nu le are cu desenele animate deloc. Daca merge televizorul si incerc sa o fac interesata, se uita 2 secunde si pleaca. Asta mie-mi convine, desi mi-ar fi mai comod sa se uite ca sa am si eu timp pentru altceva. Nici la filmuletele de pe calculator nu se uita, doar la poze. Singurele care au captivat-o au fost povestile puse la proiector, dar avem numai 2 (Winnie the Pooh and the Honey Tree si Little Mermaid) si sunt in engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bravo, georgi! Am glumit cu 9-le ala-ntors! nu conteaza, important e sa le iei!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

eee vio,eu as fi vrut dar a fost greu tare,probleme...n-am fost buna never ever la matematica...as fi vrut sa infaptuiesc porunca...te pup

carla,stiu,am citit ca vrei fara amoniac dar nu cred ca exista solutie fara.

Mergi la inceput