Strumfi de iul-aug 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andicu, eu le invidiez pe mamicile care au program fix de somn cu copiii si pe cele care-si adorm copiii fara san .

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Andicu, eu le invidiez pe mamicile care au program fix de somn cu copiii si pe cele care-si adorm copiii fara san .



Si eu la fel!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze



A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:



Fetelor va multumesc de simpatie referitor la ochiul meu cel norocos, si multumesc de complimente la adresa familiei mele si a strumfilor in mod special.

Musetto am vazut Lost in Austen si mi-a placut mult, am sa caut si celalalt film mersi de pont. Ai o frumusete de printesa, poza asta in special e superba, si poza si subiectul. Cum ii spuneti, Lizzy?

Caferuta am uitat sa zic ca v-am admirat si eu acvariul, foarte frumos, nu il vrei pe al meu real ca m-am saturat sa fac curat la pesti. Bine mai bine zis sotul s-a saturat ca eu ma dau lovita cand e vorba de curatat acvariul. Geaca...e cu noroc, am cumparat vreo 3 geci pana la aia si tot nu sunt total multumita.

Vad ca toti strumfii incearca sa-si mutileze parintii, m-am mai linistit.

Andicu m-am bucurat mult sa recitesc de Filip. E haios rau cum vorbeste el. Iar in poze sunteti toti niste frumosi.

Ile ce ati mai patit si voi. Ufff.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Lorinasaru-mana pentru laude...ehh si tu acum pozele cu gura cascata le-am scos...dar adevarul este ca jumatate din slujba de botez a dormit (asta cand nu se incrunta la preotii care cantau!!!)..de plans a plans doar foarte putin cand a scos-o din apa.
Caferutanu pot sa-ti spun cat de indragostita sunt eu de hainele de la botez...as fi vrut s-o mai imbrac cu ele dar n-am mai avut ocazia, nici macar cu pardesiul cu blanita- noi am facut botezul pe 11 noeimbrie, am avut parte de o zi cu soare si calduta, dar dupa aia s-a stricat vremea...asa ca pardesiul era prea subtire. Hainutele le-a adus nasa din Italia, dar oricum am inteles ca si ea a umblat dupa ele o gramada...ma rog, am intrat si eu cand am fost la ei la Roma in magazinul respectiv si am iesit cat de repede am putut ca ma luasera de cap "scorurile". Oricum, i le voi pastra cu sfintenie ca prea sunt frumoase!. Multumim pentru aprecieri
Catinca doarme in general de la 12.30 sau 13 pana pe la 15.00 maxim (asta daca stam acasa), daca plecam la mama plec pe la 13 si adoarme in masina si doame doar vreo ora (drumul plus putin la mama acasa)...seara mai adoarme la intoarcere, dar doar vreo 45 de minute (daca am noroc de trafic naspa'). Acum tocmai am culcat-o!
Apropo de accidente casnice: azi si-a spart iar buza ca fugea ca zanatica si s-a infipt cu gura in genunchiul meu....
Si inca ceva...trebuie sa modific semnatura...azi avem un an si 5 luni!
Va pup

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

oanamada,ai PM.


http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna ziua pe la pranz !

Musetto, apropo de cantecelul ala, abia scapasem de obsesie si acu mi-a revenit din cauza ta . De cand cu anya si al ei la vaca lola, tot ascultam toate prostiutzele de pe youtube, in special asta cu maimutzele saritoare in pat, care mie mi se pare cam violent, adica se lovesc la cap dar se fac bine? Laur prefera toate cantelele unde apare ceva cu apa (incy wincy, eensy weensy si alte asisderea)

Mychy, sa nu te restructureze berceanu!

Luna, apropo de desenele pornache, s-au sesizat si astia de la Radio Guerrilla si, desigur, CNA-ul, care se pare ca au luat masuri. Discutau azi dimineata exact despre ala cu purceii si poalele-n cap deci se rezolva, cica!

Lavi, nu vrei sa stii ce dezamagiri am eu cu "prietenele" mele. Pai de-aia se zice, taika, "fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur", nu?? Ca sa-ti faci asa, o idee, acum multi ani, cand abia aparusera la noi mobilele, prietena mea cea mai buna de atunci, aproape surori, vorba aia era in taxi si vorbea cu mine le telefon. Cand am terminat de vorbit ea tinea telefonul in mana si vorbea cu taximetristul, uitand ca, de fapt mobilul nu se inchidea singur, ci trebuia apasat butonul de inchis. Nu vreau sa-mi amintesc ce mi-a fost dat sa aud de la ea, povestind despre mine si sora mea taximetristului...si i-am nasit baietzelul.
Si eu ma bucur de toate progresele copilasilor si chiar nu m-am gandit niciodata cu invidie de ce ala face asa si al meu nu! Mi se pare ciudat sa gandesc asa. De fapt, de la asta a si pornit glumitza mea tampita cu dezoxiribonucleicul lui laur . Adica exact ca tzoapele alea: daca al tau a zis "tzaran", al meu a zis:"doi tzarani!"

Hai poop toata strumfaria!


Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Violeta...tare aia cu mobilul si...tare trista in acelasi timp...ce-mi "plac" mie cuconitele astea...mor de dragul lor...
Lavi, nu te mai amari...e mai bine macar ca ai descoperit acum...si nu dupa si mai multi ani....eu am (aveam/ma rog...mai am partial) un grup de prietene din copilarie (erau 5). Trei dintre ele au disparut ca "magaru' in ceata" de cand am nascut pentru ca de' casa mea nu mai e loc de fumat pachete intregi de tigari si de petrecut pana la 1 noaptea cum era inainte...nu ma pot duce la shopping in fiecare weekend si nic la mall la film si nici prin cluburi nu mai calc...iar la tarasa vara, m-am dus cu carutul dupa mine si cu un bebe care mai maraia si el ca na, e bebe...asa ca din 5 au ramas 2 - fina mea si prietena mea cea mai buna...restul au devenit brusc "foarte ocupate"...atat de ocupate incat in octombrie, de ziua mea (care se serbeaza la aceeasi data de peste 20 de ani de cand suntem prietene!)au omis sa-mi dea un telefon...asa ca...capul sus, nu-i bai, viata merge inainte!


Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Asaaaa...am revenit.

Caferuta copiilor doar haine ce le-am mai cumparat si ceva jucarele, uite acum sunt indragostita de cum se joaca Lis cu un cos de cumparaturi care are multe legume si fructe de plastic, si si-l pune pe mana si pleaca la cumparaturi. Zgarietura n-am pozat-o, ca pe camera mea nu pune nimeni mana sa ma pozeze. Al meu cica nu vrea nici sa invete sa o foloseasca ca nu e pasionat de asa ceva.

Lavi lasa prietenele invidioase ca alea nu sunt prietene.

Oanamada ce pardesiu si rochita frumoasa a avut Cati la botez. Iar ea frumusica foc.

A mea doarme de la 12-1 ziua vreo 2 ore, insa ma oftic ca nu mananca inainte sa doarma deloc, asa ca ia pranzul tarziu.

Noaptea doarme de la 8-8,30 pana dimineata la 8 asta cu trezirile de rigoare la 2-3 si 6 pentru lapte. Sa va spun ce ma supara pe mine e ca pana acum 2 luni ea nu bea lapte decat seara si dimineata, acum mai bea si la 2-3 noaptea.



Va pupic

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:


Nasol cu falsii prieteni... Am mai trecut si eu (ca toata lumea cred) prin astfel de dezamagiri..asta e, te intristeaza si mergi mai departe.
Lorina, stai linistita.
Acu'...mie nu mi-au placut niciodata comparatiile intre copii: al meu are x luni/ani si face nus tiu ce, al tau face? A, nuuu..nasol, uite al meu face si aia si aia, merge de cand s-a nascut, a vorbit inca din burta. Atata timp cat copiii sunt sanatosi, toti vor merge, toti vor vorbi, toti se vor juca etc. SI pe urma incep sa apara deosebirile intre ei, ca preferinte, temperament, fire etc...
Mychy, de' ce, are berceanu ganduri nasoale prin minister? Bafta, sa nu te afecteze.
Brazuca, cam cum aveti progtramul? asa in mare..
Mi-e mi-a fost greu sa ii fac Andreei un program , asa pe ore (ca in mare, extsita, cu ceva variatii). Ca de ex..ora de somn...degeaba scrie in program sa se culce la ora x, daca nu vrea, nu sta neam in pat. La fel cu masa, daca nu ii e foame infiecare zi la ora H, pot sa ii dau de nu mai pot, nu vrea ea... deci...cam greu cu programul la copil.... Si cu iesitul afara mai variem (exceptand vremea, care nu depinde de noi), dar depinde, uneori e nerabdatoate de iesit, alteori are un chef nebun sa se joace cu anumite jucarii...si nu-mivine mereu sa o intrerup...
Musetto, merci

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii


si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Hai ca am dat gata si plimbarea si somnul pe ziua de azi. Plus masa de pranz. Exact cand am iesit afara a inceput sa picure asa ca am stat vreo juma' de ora in carut numai si nu a mers pe jos. Oricum nici chef nu avea cu atatea haine pe ea.

Monica uite asta e programul Denisei pus pe toate usile

• ORA 9-9.30: TREZIRE .....LAPTIC (BIBERON/TZITZI)
• ORA 10.30: MIC DEJUN
• ORA 11: IESIT AFARA
• ORA 13-13.30: MASA DE PRANZ
• ORA 13.30- 14 : SOMNUL DE DUPA AMIAZA
• ORA 16: (sau la trezirea din somn - doarme cat vrea ea) GUSTARE
• ORA 16.30: IESIT AFARA (daca e vremea buna)
• ORA 19.30: CINA
• ORA 20.30: BAITZA/DUS
• ORA 21: CULCARE

Nu merge in fiecare zi la fix, dar in mare cam asta e. Azi de exemplu a mancat dupa ce s-a trezit adica pe la 14.45, dar macar a dormit bine si mai devreme.

Lori te inteleg cu prietenele. Din pacate cred ca majoritatea am avut experiente de genu' asta. Cea mai buna prietena a mea s-a mutat acum 7 ani la Timisoara si de atunci nu am reusit sa o "inlocuiesc". Asa ca traiasca netul si telefoanele.

Deny inca are obsesia cu Vaca Lola. Se urca pe scaunul meu la calculator si zice intr-una lalalala sa ii bag videoclipul. Si nu se satura nici dupa ce canta ala de vreo 10-12 ori.

De bine ce ma vait ca nu vorbeste fiica-mea, ieri mi-a spus foarte clar in timp ce ne jucam "ete bebe" (adik uite-l pe bebe) Mi-au dat lacrimile de emotie. Altceva tot nu vrea sa zica.


mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze



A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit



Mergi la inceput