Strumfi de iul-aug 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 3
cafera spune:
Uffffffff, sunt franta. Azi am avut program de dus copilul mare la scoala, de adus de la scoala...Am facut si ceva cumparaturi: detergent, dezinfectant, etc, ce-mi mai trebuia pt smotru. Cu mancarea, am smecherit-o: am pus niste pulpe la cuptor si am facut rapid un piure.
Cand ies s-a cumpar haine si cosmetice nu sunt asa obosita
.
Maine plecam la munte. Sper sa fie frumos si sa nu se faca polei. Am uitat sa spun ca la noi ploua.
Asaaaaaaa...
CarlaV, nu am avut nici o experienta neplacuta cu permanentul, numai ca nu m-as mai face. Nu mi se mai pare o solutie pentru parul drept si delicat. Eu folosesc o masca de par la fiecare spalare si mi se aranjeaza parul foarte bine, are luciul si aspectul de natural, chiar daca e vopsit. Nu se electrizeaza, nu mai am fire care sa o ia razna.
Nu vreau sa te necajesc, sa nu mi-o iei in nume de rau.

Alegerea e numai a ta, dar, din cate am vazut, ai un par frumos si cred ca multa lume te invidiaza pentru faptul ca e drept.![]()
Corina, superprogram

. Parca il si vad afisat. Tin pumnii.
Am inceput sa scriu mesajul de ceva timp si...am uitat ce mai vroiam
CarlaV spune:
Cafera, ai mare dreptate cu oboseala legata de shoppingul de haine si cosmetice ![]()
. Cu permanentul nu ma necajesti, dar parul meu nu e drept decat daca nu-l las sa se onduleze, nu e nici-nici
. Tin pumnii sa nu se faca polei pe unde o sa va plimbati.
Brazuca, super-program, cand invata Deni sa il respecte? 
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
CarlaV, mie imi place cum iti sta cu parul asa cum e acum
. Asta era ideea.

Multumesc pt ganduri! Termin de facut niste "referate" pentru Alexia si fug la bagaje.
brazuca25 spune:
sper sa invete cat de curand sa citeasca pentru ca altfel...![]()
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
brazuca25 spune:
musetto le descoperisem dar la noi nu au avut niciun succes. Tot vaca lola e baza. Am incercat si cu filmulete cu melodii din desene Disney (mai ales Cartea junglei), dar nici astea nu prea o impresioneaza.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
musso17 spune:
salut fetele
am terminat si cu examenul de azi,n-am luat cat mi-a poruncit vio,dar m-am descurcat
carla,eu am parul la fel cum descrii tu,nici cret nici drept,asa ca mi-am facut permanent pe par nevopsit si a iesit super,se intretine usor,il pieptanam doar dupa ce-l spalam si toata lumea care ma cunostea credea ca e naturel...astept sa scap de vopsea si ma bag la altu'.
fii-miu spala,seteaza programul,temperatura si apasa butonul..deci trebuie sa o scot din priza
seara buna
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera CarlaV, mie imi place cum iti sta cu parul asa cum e acum ![]() ![]() ![]() Multumesc pt ganduri! Termin de facut niste "referate" pentru Alexia si fug la bagaje. Mamica de printese |
Saru' mana!

Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Musso, asa permanent vreau si eu, dar acum nu am voie cu amoniac, si nici daca as avea nu as putea suporta mirosul. In timpul alaptarii e cam aceeasi situatie, deja ma vad chinuindu-ma cu parul inca 2 ani. Cred ca o sa ma mai tund si o sa incerc sa-l usuc cu difuzorul, ca tare bine iese daca am rabdare.
Fii-mea nu le are cu desenele animate deloc. Daca merge televizorul si incerc sa o fac interesata, se uita 2 secunde si pleaca. Asta mie-mi convine, desi mi-ar fi mai comod sa se uite ca sa am si eu timp pentru altceva. Nici la filmuletele de pe calculator nu se uita, doar la poze. Singurele care au captivat-o au fost povestile puse la proiector, dar avem numai 2 (Winnie the Pooh and the Honey Tree si Little Mermaid) si sunt in engleza.
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
violetan spune:
Bravo, georgi! Am glumit cu 9-le ala-ntors!![]()
nu conteaza, important e sa le iei! 

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
eee vio,eu as fi vrut dar a fost greu tare,probleme...n-am fost buna never ever la matematica...as fi vrut sa infaptuiesc porunca.
..te pup
carla,stiu,am citit ca vrei fara amoniac dar nu cred ca exista solutie fara.