Strumfi de iul-aug 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 15
cristina26 spune:
Ce ziceti despre www.youtube.com/watch?v=_FpyGwP3yzE&feature=related" target="_blank">asta.
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cafera spune:
Buna dimineata!
Timi, . O sa incerc. Pana in momentul de fata nimic nu a dat rezultat.
Cristinaaaaaaa, ce face Ingrid?
Carla, te simt mai tonica.
Da, Ilinca ne-a aratat ca e mare artista pe canapea, nu pe prete. Cu oja de pe cada am scos-o la capat, dar cu pictura.... Sanatosi sa fim.
Aseara am iesit cu fetele la o veche amica. De regula eu sunt cea vizitata pentru ca mi-e mai comod, dar aseara aveam chef de iesit la vorbe. Desi ne astepta cu multe pregatiri, am gasit-o intr-o stare emotionala foarte delicata. Ii siroiau lacrimile pe obraz. Tare mult m-a impresionat. Desi e de varsta mea, inca nu are copii Statea cu fetele mele in brate si plangea.
Ma rog l-a dumnezeu sa-i implineasca visul, pentru ca e un om deosebit care are ce sa dea spiritual celorlalti, cu atat mai mult puiului ei.
Scuzati-ma ca nu m-am abtinut sa va impartasesc si voua, dar...
xerxe2005 spune:
Nasa mea are 38 de ani si sufera si ea foarte mult ca nu i-a dat Dumnezeu un copil si probabil ca nici nu ii va mai da.
Si ea si sotul ei sunt niste persoane deosebite, afectuosi, sensibili, intelegatori si cu multa dragoste de oferit. Ar fi niste parinti minunati.
Eu ma simt foarte norocoasa ca ei sunt nasii nostri de cununie si nasii de botez ai lui Razvan.
stefania_97 spune:
Neata,
Haideti la o fierbinte
Cafera e greu si sperbdin sufletbsa i se indeplineasca visul prietenei tale. Tot ce poti sa faci e sa te bucuri de fetele tale si sa fii alaturi de ea cand are nevoie
Vorbind de mancare Catarina mananca la fel ca Adelicioasa . De 5 ori pe zi. Eu nu ii dau mult ou. Unul pe saptamana. Inca nu am incercat fasolea dar conopida ii placebfoarte mult si morcov fiert (il fierb putin pt ca nu reusestebsa il manance).
Lapte mai rar. Nu ca nu ii dau eu dar nu ii place formula si lapte normal nu vrea decat dimineata.
Carne de porc mai rar. Ii plac chiftelele, porumbul boabe, pastele, banane, fructe seci, nectarinele, struguri, branza si macrou in sos tomat.
E inebunita dupa painea daneza e o paine neagra din diferite cereale si cu semintede floarea soarelui. Iaurt numai de fructe.
Nu ii dau dulciuri, prajituri doar daca sunt facute de mine prefer sa ii dau fructe sau stafide si ea se multumeste cu atat.
Ceea ce mi se parecam greu e cand mergem in vizite la alti copii si ii vede mancand ciocolata sau cookies cu ciocolata. Ea intelege ca nu ii dau dar cateodata ma revolt cand vad copii de varsta ei mancand prajituri de ciocolata atat de dulci ca ma dor pe mine dintii.
In spirit de solidarietate cu C. nu mai mananc prajituri si nici ciocolata. Vreau sa ma educ sa mananc sanatos pt mine si pt ea. Eu vreau sa fiu un bun exemplu pt ea, totul cu moderatie
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
neatza........
cafera, ai rezolvat treaba cu markeru?poti incerca cu acetona, dar cu moderatie, sa nu strici canapeaua. m-ai intristat cu problema prietenei tale.....e intradevar tare greu sa iti doresti copii si sa nu-i poti avea. am trecut printr-o perioada asemanatoare, scurta din fericire....
timi, cat mai ai pana nasti?
vad ca fasolea e apreciata de bebelici.....eu nu i-am dat pana acum. btw, cum o pregatiti? le dati boabele intregi sau pasate intr-un fel? of, tare greu cu mancarea asta, din fericire nu e mofturos si mananca bine, dar nu stiu ce sa-i mai gatesc.....
la noi e la mare cautare supa pasata de legume dreasa cu smantana....nu ii place conopida gatita separat, nici dovleceii...sau poate ii fac eu intr-un fel pe care nu-l agreaza el
in schimb e mort dupa biscuiti. recunosc ca ii mai dau, nu multi, dar mai "pacatuiesc". din aia simpli.....
mi-am facut analizele, azi ma duc dupa rezultate. sper sa fie ok, ca n-am mai facut de cand am nascut. lui andrei nu i-am dat niciun fel de vitamine, nici macar fierul prescris de dr (fara analize).
nu mai stiu nimik de valen.....sper k sunteti ok.cristina, ce face ingrid??nici olguttza n-a mai scris.nici jadi nu ne mai iubeste.....ce o mai face cristopher de catralu????alina.a presupun ca munceste la bb2 si nu mai are timp de DC.millyy??????
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
musso17 spune:
neatza
foarte interesant sa citesc meniurile strumfilor,ma bucur ca in ceea ce ma priveste diferenta intre ceea ce ii dau eu si ceea ce primesc adelise si catarina,find din tari mai dezvoltate,nu e mare...ma felicit,sincer..sunt convinsa ca daca nu gaseam dc-ul faceam mari greseli pe care le vad la copii de langa mine,gen la 1 an beau cola cu paiul..sigur aici e si de bun simt,nu-ti trebuie mari cercetari sa realizezi ca aceste sucuri sunt nocive.
viooo?????...unde esti??am ex sambata
housepocket480 spune:
Buna fetelor
Ma bucur sa vad ca al meu mananca cam in limitele in care le spuneti si voi....
Vreau sa va intreb si pe voi daca stiti un medichomeopat fff bun... Vreau sa-l vada pe Matei pentru ca e prea sensibil cu sistemul digestiv...
cine ma poate ajuta cu un nr de tel sau o adresa
Voi ati dat tratamente naturiste de imunizare la copii? eu sunt cam zapacita. Matei are probleme cu sistemul digestiv, doctora lui de famile ( care nu e pediatra) imi da tratament de imunizatre pentru sistemul respirator.....
In alta oridne de idei, strumfii vostri mesteca? Al meu este tot la nivelul pasat, daca mananca putin mai mare, vomita
Pupici
Mama lui Matei Alexandru
housepocket480 spune:
Buna fetelor
Ma bucur sa vad ca al meu mananca cam in limitele in care le spuneti si voi....
Vreau sa va intreb si pe voi daca stiti un medichomeopat fff bun... Vreau sa-l vada pe Matei pentru ca e prea sensibil cu sistemul digestiv...
cine ma poate ajuta cu un nr de tel sau o adresa
Voi ati dat tratamente naturiste de imunizare la copii? eu sunt cam zapacita. Matei are probleme cu sistemul digestiv, doctora lui de famile ( care nu e pediatra) imi da tratament de imunizatre pentru sistemul respirator.....
In alta oridne de idei, strumfii vostri mesteca? Al meu este tot la nivelul pasat, daca mananca putin mai mare, vomita
Pupici
Mama lui Matei Alexandru