Prietenie la plesneala(18)-EMMA ramai cu noi!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

CE AM? MOR?????????????????

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

hahaha! drac mort!!! ma lasi?

ia d'aci o pilda demna de urmat!
"Daca incearca sa ii ridice camasa si sa o sarute in orice alt loc, ea trebuie sa isi traga rapid camasa la loc, sa sara din pat si sa pretinda ca trebuie sa mearga urgent la toaleta. Aceste actiuni ii vor tempera dorinta de a o saruta in locuri interzise."

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Sau n-ai nimic, e doar o scurgere la ovulatie.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
chilotul meu imaculat luat in urma cu doo (h)ore s-a patat. Nu ezplic ca n-are sens.

cind ai fost ultima oara la buda?

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Gabriela, calmo fato...se mai intampla sa fie si de la hormoni ...asteapta si tu urmatorul CM ...credeam ca numai eu ma imbolnavesc de toate bolile despre care citesc,ieri cand va durea capul,fu' de ajuns sa-mi dau doua'n freza de la postarile pe DC, si gata...ma durea si pe mine capu'

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
chilotul meu imaculat luat in urma cu doo (h)ore s-a patat. Nu ezplic ca n-are sens.

cind ai fost ultima oara la buda?

io n-am buda,am fost peste drum,in boscheti

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Tanto,bine te-ai trezit
cum sa-i cada din cap "ceav-ul ala" taman in chiloti, lui gabitza!?
cred ca ar tb sa faci si tu un test....de sarcina nu la cap
sau eu stiu?
poate ca ar fi cazul si la cap...aici cred ca e cazul pt majoritatea

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Sau n-ai nimic, e doar o scurgere la ovulatie.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

haoleu muica,da' de cate ori pe luna ovulez io,ha?

Gabriela

Mergi la inceput

O data maica, o data. La CM inceput in 4 ian, azi suntem in 23. 19 zile. E posibil.
Cica cu cat imbatranesti cu atat mai neregulata e ovulatia. Am eu o prietena care a facut copil la 42 de ani. Dupa un contact sexual in a 5-a zi de ciclu. Femeia a crezut ca a intrat la menopauza . Ceea ce s-a si intamplat 1 an jumate mai tarziu, cand a terminat de alaptat

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Violeta, hai ca ti pup si eu! Na: ! Sa-ti ajunga si sa-ti faca ziua frumoasa .
Gabrielo, daca esti cuminte... da' cuminte RAU, te las sa faci pipi pe batzul meu. Vrei?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

MB
N-aveti bani de 2 bete?

Gabriela - eu in locul tau as face ca tine. Nimic adica.
Mai vorbim peste 2-3 saptamani.

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput